Перейти до змісту

Колекція від Гальяно

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це всього навсього колекція "від кутюр", яка не йде у серійне виробництво, одним словом це - мистецтво тільки в одязі :0124:. А "прет-а-порте" це колекція, яка йде у серійне виробницто :blink:

Опубліковано

Справа в тому, що навіть колекції "прет-а-порте" виглядають так само жахливо. :huh:

Чула, що на створення цієї колекції Джона Гальяно надихнула доба Середньовіччя. Хтось побачив щось середньовічне у цьому одязі? :)

Опубліковано

ииии

аффтар жжот!

зневажливо ставлюся до так званого світу моди. соікльки це набуває вже відтінків шоу-бізнесу, причому гламурного і мало кому зрозумілого.

але все одно всі збираються і з розумним виглядом , не нарізаючи в тому ні бельмеса, кивають головами і піддакують.

Опубліковано
зневажливо ставлюся до так званого світу моди. соікльки це набуває вже відтінків шоу-бізнесу, причому гламурного і мало кому зрозумілого.

Не завжди мало кому зрозуміле, а часом попадають достойні речі, а ти як дівчина :D просто повина цікавитись модою, а не бути одною з тих, що постійно на собі носять однакові джинси-гольф-кросівки :D

Опубліковано

а тепер не звертаєм увагу на гримовані личка, типу шрами і кров, звертаємо увагу на куртки ніби з грубої шкіри бурдної шкіри, шкіряні проклепані штанці, черевички, і розуміємо, що завтра у цьому ходитимуть "круті мачо":)а епатаж-лише рекламний хід містера Гальяно;)а можливо ми побачимо створені образи у якомусь фентезі-фільмі:)

Опубліковано

Вот читаю все это... и то вам не так.. и это... А веть Гальяно не за просто так свою репутацию заслужил.... А упорным трудом... Вот теперь и может позволить себе экспериментировать и народ будет это "хавать"... Тем более, что реально, это только "От кутюр" - эксперимент эдакий... И вообще у каждого товара свой покупатель... Даже если что-тио подобное выйдет в серию - будут люди, которые такое купят... Ведь покупают же шипованные ошейники, проклепанные штаны и куртки и т.п. Так что тут - дело вкуса.

З.Ы. ждя примера ,возьмем вот эту фоту:

medium_2202760318_c69cc6bfe6_o.jpg

Снимите с мужичка его рогатый шлем и капюшон.... Выдет очень даже неплохой стиль... Да, такой аксессуар как шлем, дополняет образ, но для повседневности он совершенно ненужен. для повседневности шлем снимем и получим очень неплохую одежку. Со всеми остальными аналогично :rolleyes:

Опубліковано
Не завжди мало кому зрозуміле, а часом попадають достойні речі, а ти як дівчина :lol: просто повина цікавитись модою, а не бути одною з тих, що постійно на собі носять однакові джинси-гольф-кросівки :0024:

сподіваюсь, що таких оброслих стереотипами людей як ви, я зустрічатиму рідше і рідше.

-1

2mix forever фу! :rolleyes:

Опубліковано

Херня ці всі виступи. Ширнувся і йому прозріння прийшло - колекцію створив. Маестро мать його.

Висер це а не мода. Вот моє ІМХО.

2Forever Autumn

критика таких понять як убогість думки того хто це створив і відстуність будь-якого смаку не можуть бути стереотипними, це здоровий погляд на речі.

Опубліковано
Аргумент плз... Я лишь высказал свое мнение - отличное отвашего. Вам оно противно или вы не можете его понять?

якби ви були достатньо уважні та приділяли увагу постам вище, то там моя думка є.

2 Tum@n - читай уважніше.

народ, ви не бачите букв?.. очі роззуйте будь ласка...

Опубліковано

коллекции "от кутюр" - всегда полет фантазии укуренного мозга. :rolleyes: эти коллекции практически никогда не содержат "носибельных" вещей. а так, сплошной гламурчик.

Опубліковано
коллекции "от кутюр" - всегда полет фантазии укуренного мозга. :rolleyes: эти коллекции практически никогда не содержат "носибельных" вещей. а так, сплошной гламурчик.

навіщо це тоді все?..

Опубліковано
Аргумент плз... Я лишь высказал свое мнение - отличное отвашего. Вам оно противно или вы не можете его понять?

якби ви були достатньо уважні та приділяли увагу постам вище, то там моя думка є.

2 Tum@n - читай уважніше.

народ, ви не бачите букв?.. очі роззуйте будь ласка...

роззув... нічого толкового не побачив... Я свою думку написав - зніми з чуваків додаткові аксесуари і вийде досить "носибельная" весч. От і все. А твоє ставлення до світу моди тут ні до чого. На вкус і цвет фломастери різні. Я люблю стиль грандж,люблю класику... Для кожного стилю є відповідні ситуації. От і все. не мона завше ходити в чомусь одному, це примітивно.

Опубліковано

Внимание! Цитирую себя же! :)

Все, хочу такие трусы как у мужика на 3-й фотке! :0024::D:lol::rolleyes:

Как говорится, в каждой шутке есть доля шутки :)

Для тех, кто еще не понял - серьезно, IMHO, из всей показанной коллекции только эти красные трусы и можно пускать в серийное производство :)

Опубліковано

зрозуміло.

значить і тут зібралися розумники, які роблять вигляд, що розуміються на тонкій та так би мовити високій моді.

яка нікому абсолютно не потрібна.

удачі

Опубліковано

навіщо це тоді все?..

Це робиться в якості експерименту. Завжди є люди які полубляють неординарнеість і ця сама неординарність їм личить. таких одиниці, та вони є і в них є бабло шоби оплачувати свої забаганки. от для таких людей це і робиться. тим більше шо коли доходить діло до колекції "прет-а-порте", то там зачастую все лишнє відкидається і доводиться до досить носимих речей...

З.І. Зовсім не вважаю себе "розумником який розуміється на моді", скоріше навпаки. просто ношу те шо зручно. От і все. Тре простіше дивитись на речі і багато траблів і непопрозумінь зникнуть самі собою.

Опубліковано
навіщо це тоді все?..

А зачем художники рисуют картины, от которых практической пользы - никакой? :ura:

Мода - это тоже искусство, а оно порой обретает самые неожиданные формы. И в моде, и в живописи, и в музыке...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...