Профессиона́л Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 05:52 #1 Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 05:52 Дружина має вищу освіту і офіційно працювала всього 2 місяці (ще один стажувалася) менеджером в вересні-жовтні 2008 року. В зв"язку з кризою, пішли скорочення і її звільнили з роботи за угодою сторін. Далі перебувала на обліку в центрі зайнятості як безробітна, один рік отримувала допомогу по безробіттю, а в кінці 2009 року була знята з обліку, оскільки пішла в декретну відпустку. в 2010 родився син. в 2012 дочка. Декретна відпустка закінчилася в березні 2015р. Державна служба зайнятості Луцька відмовила в видачі допомоги по безробіттю, аргументуючи тим, що під час декретної відпустки вона жодного дня не працювала і немає страхового стажу. Крім того її постійно направляють на тимчасові роботи з позмінним графіком роботи, від яких вона змушена відмовлятися, оскільки чоловік мобілізований, а дітей немає на кого залишити після садочку.Прошу роз"яснити чи правомірні дії Державної служби зайнятості.
swmarmalade Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 05:58 #2 Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 05:58 аргументуючи тим, що під час декретної відпустки вона жодного дня не працювалаЩо до чого не знаю, але дивує сама постановка питання зі сторони центру зайнятості: як людина може працювати якщо вона перебуває у декретній відпустці?
seolutsk Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 16:19 #3 Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 16:19 Можу помилятись, але1. Якщо дружину відправляють на роботу, навіть позмінну, а за дитиною немає кому дивитись - то це не проблема служби зайнятості2. Якщо пару разів відмовляється йти на таку роботу - то скасовують допомогу, можливо ситуація якраз через це?Ну і підтримую swmarmalade, не до кінця зрозуміло, як людина перебуваючі у відпустці може працювати?
woodwork Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 17:53 #4 Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 17:53 Потрібно було би не писати відмлви, а просити щоб їй написали, буцімто вона не підходить, так можна весь час, а от відмови за власним бажанням можна лише три рази виконати, далі допомогу скасовують. Сам був на учоті в ЦЗ, платять стільки, що якраз на солярку для їзди в ЦЗ та по тих роботах відмови писати хватає, все. А маршрутками їздити невигідно, мій час вартує дорожче, тож забив я на оці допомоги і виплати, нервів, часу, солярки йде більше ніж тих виплат (мені щось до 500грн/міс платили, раз пропустиш відвідування і допомоги місяць не виплачують).
Kiodinn Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 17:58 #5 Опубліковано 10 Квітня, 2015 в 17:58 аргументуючи тим, що під час декретної відпустки вона жодного дня не працювалаЩо до чого не знаю, але дивує сама постановка питання зі сторони центру зайнятості: як людина може працювати якщо вона перебуває у декретній відпустці?Так само як пенсіонери з пенсією в 1200 грн мають платити 1000 грн комуналки. Стабільність, чо.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.