Перейти до змісту

Постільна білизна

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бордівчани, де купуєте постільну білизну і якій саме надаєте перевагу?

Цікавлять також і інтернет-магазини, звісно, перевірені власним досвідом з адекватною ціною.

Останні мої покупки геть не втішать якістю. Старий, ще совковий текстиль їх успішно пережив ))

Люблю трикотажні простирадла на резинках, але напрягає їх надто швидке зношування.

Опубліковано

В мене є багато різних

Найкраще - це жакард Le vele

Раніше хороші ціни були тут , але коли почалася котовасія з цінами - можна було знайти дешевше в інших магазинах

Опубліковано

Сатинові "Le Vele" - великий вибір, в т.ч. в інтернетах.

Ціни ніби й високі - але в мене сатинові комплекти Le Vele вже років 6 як трудяться - і бездоганно.

за довговічність не скажу, але теж брали сатинові La Vele

http://www.eldeco.com.ua/

брали тут

Ціна - чуть дешевше як находили деінде по інтернетах. І в них є магазин в Луцьку, то перед замовленням можна прийти, пощупати, понюхати

Ну і замовлення доставляють по луцьку безкоштовно

Опубліковано

Сатинова постіль мені найприємніша. Подобається наша українська ТМ "Ярослав". Маю й іншого виробника, але не пам'ятаю назви. "Ярослав" є на Ювілейці, там у них фірмовий магазин, і в Епіцентрі. Але на рахунок де купити дешевше, то я поруч постою, теж цікавить :-)

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Я в інтернет-магазинах частіше купую.. так дешевше, і ходити нікуди не треба, сиди собі й обирай )

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Бордівчани, де купуєте постільну білизну і якій саме надаєте перевагу?

Цікавлять також і інтернет-магазини, звісно, перевірені власним досвідом з адекватною ціною.

Останні мої покупки геть не втішать якістю. Старий, ще совковий текстиль їх успішно пережив ))

Люблю трикотажні простирадла на резинках, але напрягає їх надто швидке зношування.

Коли ще в минулому році їздила на навчання до Києва то купила собі там бамбукову постільну білизну на сайті розетки в розділі Постельное белье, Материал бамбук. Не дешеве та воно того варте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...