laska Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 07:58 #1 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 07:58 Бордівчани, де купуєте постільну білизну і якій саме надаєте перевагу?Цікавлять також і інтернет-магазини, звісно, перевірені власним досвідом з адекватною ціною.Останні мої покупки геть не втішать якістю. Старий, ще совковий текстиль їх успішно пережив ))Люблю трикотажні простирадла на резинках, але напрягає їх надто швидке зношування.
Yarchik Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 08:37 #2 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 08:37 Сатинові "Le Vele" - великий вибір, в т.ч. в інтернетах.Ціни ніби й високі - але в мене сатинові комплекти Le Vele вже років 6 як трудяться - і бездоганно.
MOTOROLLLA Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 08:43 #3 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 08:43 Мене теж це питання ДУЖЕ цікавить. Хтось пробував шити на замовлення?
paksivatova Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 08:56 #4 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 08:56 В мене є багато різнихНайкраще - це жакард Le veleРаніше хороші ціни були тут , але коли почалася котовасія з цінами - можна було знайти дешевше в інших магазинах
vampirich Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 08:58 #5 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 08:58 Сатинові "Le Vele" - великий вибір, в т.ч. в інтернетах.Ціни ніби й високі - але в мене сатинові комплекти Le Vele вже років 6 як трудяться - і бездоганно.за довговічність не скажу, але теж брали сатинові La Velehttp://www.eldeco.com.ua/брали тутЦіна - чуть дешевше як находили деінде по інтернетах. І в них є магазин в Луцьку, то перед замовленням можна прийти, пощупати, понюхатиНу і замовлення доставляють по луцьку безкоштовно
Olesya Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 12:43 #6 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 12:43 Сатинова постіль мені найприємніша. Подобається наша українська ТМ "Ярослав". Маю й іншого виробника, але не пам'ятаю назви. "Ярослав" є на Ювілейці, там у них фірмовий магазин, і в Епіцентрі. Але на рахунок де купити дешевше, то я поруч постою, теж цікавить :-)
IrynaDnepr Опубліковано 11 Вересня, 2015 в 14:12 #7 Опубліковано 11 Вересня, 2015 в 14:12 Я в інтернет-магазинах частіше купую.. так дешевше, і ходити нікуди не треба, сиди собі й обирай )
Nina Rud4ik Опубліковано 27 Вересня, 2015 в 08:55 #8 Опубліковано 27 Вересня, 2015 в 08:55 Бордівчани, де купуєте постільну білизну і якій саме надаєте перевагу?Цікавлять також і інтернет-магазини, звісно, перевірені власним досвідом з адекватною ціною.Останні мої покупки геть не втішать якістю. Старий, ще совковий текстиль їх успішно пережив ))Люблю трикотажні простирадла на резинках, але напрягає їх надто швидке зношування.Коли ще в минулому році їздила на навчання до Києва то купила собі там бамбукову постільну білизну на сайті розетки в розділі Постельное белье, Материал бамбук. Не дешеве та воно того варте.
Marshall Опубліковано 27 Вересня, 2015 в 09:01 #9 Опубліковано 27 Вересня, 2015 в 09:01 я купую в "Волиньтекстиль", ось тут знаходиться вони ніби оптові постачальники
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.