Перейти до змісту

Продам Golf 2 1.3, 1990р. 220 000 пробігу

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Golf 2 1990 рік випуску пробіг 220 000км, 1.3 NZ. Більш детально розписано http://auto.ria.com/auto_volkswagen_golf-ii_14267704.html

ціна 3500$ торг!

деталі тут, або в ПП чи за телефоном 06три57759чотири0 Роман

Опубліковано

В сусідній темі людина продає Симбол 12 років за 4000 баксів, а ви хочете за 24 літній гольф 3500. Я... та.. нема слів ля!

Опубліковано

Я нічього нікому не хочу доказувати чи розказувати, моніторте ринок і не говоріть нісенітниць!

П.С. будь-ласка по темі питання! наперед дякую!

Опубліковано

Я нічього нікому не хочу доказувати чи розказувати, моніторте ринок і не говоріть нісенітниць!

П.С. будь-ласка по темі питання! наперед дякую!

Те що на авторіа стоять такі ціни ще не факт що за такі ж і продаються.
Опубліковано

аби за 1500 купили, бо там гнилля і ржавщини 100% є я вже знаю де під ти марафєтом дешевим, підкрасив за 600 грівнів і ковпачкі за 100, помив салончіка і вперєд на продаж і авторинок в поісках лоха з аргумєнтом "так як на авторіа ціню" , ідеального гольфа 2 за якого можна було дати 3000 в луцьку і по волинській області просто не існує. я на них вже зуби з'їв, в свої часи марив гольфами

такі старі автівки за такі гроші купляють тількі лохі, всі інші шукають новіше авто за ту ж саму ціну

Хотел бы я посмотреть на Вашу реакцию, исли бы Вы увидели, а еще лучше пощупали мою JETTA 85 года рождения. Не утверждайте, что у нас в области не существует хороших фольксвагенов.

post-28238-0-80199600-1428177612_thumb.j

Опубліковано

харош геронтофілити :)

прийде час і нас їх будуть пресувати у сендвічі метр на метр ;)

Років через 20? ))))
Опубліковано

я замітив одну тенденію що на борді модно в тренді продавати старі фольци по захмарним цінам! П.С і мене знайомі продали гольфа 89р.в. місяць тому за 1300у.о.

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

не буду озвучувати но мені давали за метал і докі 2000 у.е. казали шо мол на шрот))

за шо" купив за то і продав"))

Опубліковано

Я вам звісно бажаю удачі продати авто, але якщо ви його дійсно хочете продати - скидайте ціну. В нинішніх реаліях за 3к у вас його ніхто не купить ((

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...