Перейти до змісту

Відкрита лекція: SEO-оптимізація

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проект Луцького ІТ-кластеру Edu up: Лекція для студентів на тему "SEO-оптимізація", рекомендації, чорне/біле/сіре SEO.

Участь - безкоштовна. Обов*язкова попередня реєстраціяhttp://goo.gl/9iaszW

Лектор: сео спеціаліст InternetDevels

Шихалов Олег Вікторович

Досвід - 4 роки

У рамках проекту Edu-Up від Луцького ІТ-кластеру стартував цикл лекцій та практикумів для студентів СНУ та всіх охочих дізнатися більше про веб від ІТ-спеціалістів.

Перша відкрита лекція відбулася 19 березня 2015 року на базі математичного факультету СНУ ім. Лесі Українки.

Старт о 16:35

Адреса: Луцьк, вул. Потапова, 9. 2-й поверх, аудиторія №С-15

Нагадаємо, 2 березня під час зустрічі з викладацьким колективом СНУ та ЛНТУ представники ЛУцького ІТ-кластеру домовилися про співпрацю з університетами.

Довідково:

Проект Edu Up спрямований на оновлення та актуалізацію навчальних програм, дотичних до ІТ, у луцьких вишах. Однією з основних цілей діяльності ІТ-кластеру наразі є збільшення абітурієнтів на потоках ІТ-спеціальностей.

Опубліковано

А лекція, власне, коли? :_08:

!Старт о 16:35!

А Я ИДУУУУУ!!!! :)

ахаха а дата? Где? :)

Старт о 16:35

Адреса: Луцьк, вул. Потапова, 9. 2-й поверх, аудиторія №С-15

Сьогодні
Опубліковано

Було цікаво. Головне, стало остаточно зрозуміло, що все, що я роблю - робиться правильно. Та й взагалі, побачити SEO-шника "вживу" - рідкісне видовище :)

Опубліковано

Дякую за органцію лекції по SEO. Як для початкового рівня, загального розуміння що таке SEO було розказано досить зрозуміло...

Опубліковано

Всем привет!

Лекция была просто ознакомительная, и в первую очередь была расчитана больше на студентов и на неосведомленных людей, которым интересно ИТ направление.

Прошаренные чуваки возможно для себя ничего нового не узнали, но по крайней мере было очень приятно уведеть и поздароваться с людьми из родного города, которые тоже знакомы с seo!

Первый блин комом... старался, переживал, спешил, вот и наплужил с картинками)))

Хочу всех поблагодарить за приятную и интересную аудиторию.

Кстати, можем на пивко как нибудь встретиться пообщаться)

PS: Кстати, я с другом (юзабилити-проектировщиком) давно вынашиваем идею организовать ИТ кафе - SEO vs & Usability... думаю скоро увидите анонс.

Опубліковано

Всем привет!

Лекция была просто ознакомительная, и в первую очередь была расчитана больше на студентов и на неосведомленных людей, которым интересно ИТ направление.

Прошаренные чуваки возможно для себя ничего нового не узнали, но по крайней мере было очень приятно уведеть и поздароваться с людьми из родного города, которые тоже знакомы с seo!

Первый блин комом... старался, переживал, спешил, вот и наплужил с картинками)))

Хочу всех поблагодарить за приятную и интересную аудиторию.

Кстати, можем на пивко как нибудь встретиться пообщаться)

PS: Кстати, я с другом (юзабилити-проектировщиком) давно вынашиваем идею организовать ИТ кафе - SEO vs & Usability... думаю скоро увидите анонс.

Я так розумію, що Ви виступали. Оргам раджу на майбутнє більш детальніше розписувати, про що буде йтись в лекції, щоб не витрачати свій час на те, що, можливо, ти вже знаєш. Цінуйте слухачів своїх. Ну і чекаю відео лекції :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Яке посилання? Лекцію обіцяли - лекція була. ЩО за претензії взагалі? О_о

Лекція про СЕО буде 22 квітня (у середу).

Деталі https://www.facebook.com/LutskIT

Опубліковано

п.с. Зайчики, відео буде на ютуб каналі, проте не ВЖЕВЧОРААААА!, а трішки згодом )

Мова про це.

проте не ВЖЕВЧОРААААА!, а трішки згодом )

Опубліковано

Оскільки лекції в вишах плануються до кінця навчального року, певно буде краще створити ЄДИНУ тему, де будуть новини про лекції, правда?

Опубліковано

Правда... Ще б матеріали (презентації) з цих лекції сюди або на сайт ЛІТАКАа у відкритий доступ, ну і плюс відео лекцій

Опубліковано

Правда... Ще б матеріали (презентації) з цих лекції сюди або на сайт ЛІТАКАа у відкритий доступ, ну і плюс відео лекцій

Матеріали (презентації лекторів - за їх згоди) будуть на сайті після закінчення лекцій (вони ще будуть в травні та частині червня - до кінця навч.року).

З відео печаль - як виявилося, якість не дуже, тому й не знімаємо більше відео лекцій :(.

п.с. Якщо буде достатньо бажаючих, можна буде подумати про організацію тренінгів у позаробочий час (оскільки зараз ЦА лекцій - студенти, то й час для їх проведення лекційний).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...