Перейти до змісту

Можу здати в оренду велосипеди

Sasha Maxvel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З'явилось бажання здати в оренду власні велики.

1. Bulls King Cobra, алюмінієва рама, колеса 26'', майже весь на Shimano DEORE, передачі переключаються нормально, нічого не рипить.

2. Дитячий, залізна рама, три швидкості, перекидки і тормоза на Shimano.

Оренда лише по завдатку. За перший завдаток- 4000 грн., за другий завдаток- 1000 грн.

Оренда подобово. За перший - 100 грн., за другий - 60 грн.

post-28607-0-21561400-1427640843_thumb.j

post-28607-0-93038600-1427640844_thumb.j

Опубліковано

З'явилось бажання здати в оренду власні велики.

1. Bulls King Cobra, алюмінієва рама, колеса 26'', майже весь на Shimano DEORE, передачі переключаються нормально, нічого не рипить.

2. Дитячий, залізна рама, три швидкості, перекидки і тормоза на Shimano.

Оренда лише по завдатку. За перший завдаток- 4000 грн., за другий завдаток- 1000 грн.

Оренда подобово. За перший - 100 грн., за другий - 60 грн.

Тема цікава..навіть покататись на вихідні, но вибачте завдаток в Вас такий ніби Ви їх продаєте ...

Думаю варто якось подумати над цим питанням, бо не кожен зможе залишати такі завдатки :O

Опубліковано

Так, я ще буду думати над цим. Поки так, побачимо що з цього вийде. Просто ризик не малий, самі розумієте..

Опубліковано

По нынешним временам этот задаток ниже рыночной стоимости))).

Чтоб человек получил удовольствие, укажите ростовки велосипедов (рост ездоков). Буллс, кажется, маленькой ростовки

И седло поправьте, чтоб было горизонтально.

Опубліковано

Тема цікава..навіть покататись на вихідні, но вибачте завдаток в Вас такий ніби Ви їх продаєте ...

Думаю варто якось подумати над цим питанням, бо не кожен зможе залишати такі завдатки :O

декому б хотілось в завдаток давати 100 грн.... шарова ціна за вел вартістю в 4-5 тис грн

Опубліковано

декому б хотілось в завдаток давати 100 грн.... шарова ціна за вел вартістю в 4-5 тис грн

Розумію ризик, тому й пропоную мати цей варіант застави, але розглядати й інші, для більшого кола орендарів. Бо дехто може мати декілька сотень на катання, но дати заставу за два велосипеда 5000 грн., думаю зможе не кожен. Та й причому тут декому...я мав наувазі багатьох...Чи для всіх 4000 -5000 грн. це так - дрібниця ? Просто як варіант можна пропонувати і інші варіанти, наприклад заключати договір...залишати документи та інші, які влаштують дві сторони.

А ідея взагалі чудова...підтримую...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...