Перейти до змісту

Допоможіть вибрати та придбати кий

wowa19751

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім доброго дня!!!

Дуже подобається грати у більярд (російська перамида), але в більшості варіантів у наших більярдних клубах киї вже в такому стані, що це вже не можна назвати києм. Тому хочу придбати, однак належних знань у цьому питанні не маю!!! Прошу Вашої допомоги та порад щодо здійснення своєї покупки!!!

Наперед усім дякую.

Опубліковано

Всім доброго дня!!!

Дуже подобається грати у більярд (російська перамида), але в більшості варіантів у наших більярдних клубах киї вже в такому стані, що це вже не можна назвати києм. Тому хочу придбати, однак належних знань у цьому питанні не маю!!! Прошу Вашої допомоги та порад щодо здійснення своєї покупки!!!

Наперед усім дякую.

Киї ручної роботи від луцького майстра

Опубліковано

Всім доброго дня!!!

Наперед усім дякую.

Живу неподалік цієї майстерні. Судячи з номерів автівок покупців, вони приїжджають з усієї країни. Думаю там точно нададуть кваліфіковану консультацію.

Опубліковано

Всім доброго дня!!!

Наперед усім дякую.

Живу неподалік цієї майстерні. Судячи з номерів автівок покупців, вони приїжджають з усієї країни. Думаю там точно нададуть кваліфіковану консультацію.

Дякую за допомогу. Сьогодні зустрічався з майстром та мав можливість потримати в руках "киї" які він творить. Не робить а творить дійсно, тому що це витвір мистецтва як по зовнішньому вигляду так і по технічним характеристикам. Ціна кусається(стартує від 300 $)!!! Але водночас ти розумієш, що тримаєш в руках щось надзвичайне!!! Затяну пасок і буду купувати. Ще раз дякую за інфу!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...