Перейти до змісту

Багатошвидкісний ХВЗ

Рекомендовані повідомлення

Чи можливо на рамі "ХВЗ Україна" зробити багатошвидкісного велосипеда на колесах 26"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось типу такої:

VIgYAsEUFD8.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо більш нічого крім рами нема і ви хочите зекономити то краще пошукайте собі готовий велосипед на ходу. Бо з цим апаратом буде багато геморою, на 26" колеса не достануть гальма, хіба що зробити фікс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна навіть мотоцикл, але не варто.

а фікс то тим більше не варто, нічого крім розпачу такий фікс не принесе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вкрай тягне заморочитись, то назад можна поставити колесо з планетарною втулкою та роллерними гальмами. вистачить найдешевшої на три передачі. спереду консольні гальма чи приварити на вилку "босси" під звичайні вібрейки. спереду 2-3 зірки з шагом 12-14 зубів. вийде задовільний рівень передач. але, підтримаю JI6owa – такий хардкор навряд чи хтось оцінить. це все одно, що взяти іржавий кузов "волги" та спробувати зробити з нього BMW :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То по ходу рама Туриста, чи чогось подібного... видно "пєтух", залишки передньої перекидки...

Якщо відновлювати, то відновлювати на 28" колесах, з 26" великий гемор буде...

Та й для міста(асфальту) 28" колеса краще... імхо...

5288328_ac0e315b.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хіба що зробити фікс
фікс неможливий через важку "радянську" раму.

Shkoder, якраз таке і потрібно - швидкісний вел з мінімумом і простотою функціоналу, і мені він не для хардкору, а заради необхідності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлюсь на нього, аж руки зачесалися. Ми би вам зробили з нього лялю і саме те, що вам треба. Але... Блін, я тільки трансміссію прикинула по цині, а ще колеса, та всяки дрібниці!... Це треба бути фанатом ХВЗ і велосипедів взагалі, щоб на таке піти. Може на базарі можно буде зекономити, але безкоштовно то не буде, всеодно. Хоча б за роботу заплатити прийдеться, якщо самі не збираєте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлюсь на нього, аж руки зачесалися. Ми би вам зробили з нього лялю і саме те, що вам треба. Але... Блін, я тільки трансміссію прикинула по цині, а ще колеса, та всяки дрібниці!... Це треба бути фанатом ХВЗ і велосипедів взагалі, щоб на таке піти. Може на базарі можно буде зекономити, але безкоштовно то не буде, всеодно. Хоча б за роботу заплатити прийдеться, якщо самі не збираєте.

Можна і з б.у щось підібрати, як зробив я.

в 3к спооокійно можна вкластись, якщо все самому робити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, мені потрібно найдешевше з швидкостями, збирати помаленьку з допомогою інтернету збираюсь сам.

фанатом не являюсь, зараз так вийшло, що вел став необхідністю, а дана "база" (рама) є дійсно надійною.

озвучте в скільки ви нарахували трансміссію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З новими запчастинами колеса і трансміссія, надійні, не базарні, обійдуться не меньше трьох тисяч грн. З планетарною втулкою трохи дорожче.

Але тоді на гальмах можно зекономити. Можно було б усе прорахувати, але ж таке вам не підходить. Для чого я маю витрачати час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сходите к людям, которые торговали б/у велами, у них много хлама осталось, что нибудь из запчастей за копейки подберете.

Пару таких знаю в Киверцах.

То по ходу рама Туриста, чи чогось подібного... видно "пєтух", залишки передньої перекидки...

Якщо відновлювати, то відновлювати на 28" колесах, з 26" великий гемор буде...

Та й для міста(асфальту) 28" колеса краще... імхо...

5288328_ac0e315b.jpg

похожий знакомый только продал за 2000грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...