Перейти до змісту

Вкрали CUBE. Acid

starOFF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

dcbd785fc399.jpg

b00900c1bd1b.jpg

fe8f5eb81e6b.jpg

520f07964564.jpg

Потрібна ваша допомога, друзі.

Сьогодні 21.03.2015 року о 13-25 біля перукарні "Бюті Зон" (пр. Грушевського, 5) вкрали велосипед:

CUBE. Acid. Колір білий з зеленими вставками (див.фото). У момент крадіжки велосипед був без заднього маяка, але з переднім чорним крилом.

Прикутий був до дерева замком-тросом 9-10 мм.

Буду вдячний отримати будь-яку інформацію, що допоможе віднайти байк, або злодія.

Дякую.

095 841 3778 Георгій.

Опубліковано

, дивились з 1-ї камери, то не зрозуміло. Тросик злодій забрав з собою, впорався приблизно за 30-40 секунд. Заява в міліції написана, фотки й інформація також є. ( зі слів власника )

Я щось не зовсім зрозумів, в кого вкрали. "Туди-сюди"=starOFF=Георгій? Чи вкрали в іншої людини?

людина не була зареєстрована на борді, я допоміг з розміщенням.

З И Та потвора шо вкрала, поїхала в сторону Проміня. Так шо завтра треба подивитись уважно хто буде катати.

Опубліковано

Повторю питання sergyj ,трос був перекушеним чи замок розбили?

так написали ж:

дивились з 1-ї камери, то не зрозуміло. Тросик злодій забрав з собою, впорався приблизно за 30-40 секунд.
Опубліковано

Повторю питання sergyj ,трос був перекушеним чи замок розбили?

не зрозуміло. Тросик злодій забрав з собою, впорався приблизно за 30-40 секунд.

мабуть, був тросик-замок (нерозбiрна конструкцiя)

Опубліковано

[Цитировать Имя = 'Яд' метка = '1426963633' после = '1053271061']

Повторю питання sergyj, трос був перекушеним чи замок розбили?

[/ QUOTE]

Замок-трос злодій забрав з собою. Тому чи перекусив/розбив зараз не відомо.

Опубліковано

капец,стільки вже байків вкрали і ще ніхто,ніразу не спалився.... борду читають 100%

але коли спіймають, то напевно інвалідність для злодія буде за щастя. всьому є критична межа.

Опубліковано

Якщо на попередній камери погано видно хто, то пройдіться подивіться на у тому напрямку, у якому поїхав де є камери відеоспостереження на вулиці - думаю десь тай буде видно

Опубліковано

Власник погодився на винагороду за велосипед в розмірі 5000 тисяч гривень!

головне, коли зловите "любитєля" чужих байків - не перестарайтесь, повірте - воно того не варте... Удачі в пошуках.

Опубліковано

Власник погодився на винагороду за велосипед в розмірі 5000 тисяч гривень!

йопта, за 5 лімонів гривень, можна яхту купити

а те, що за такі гроші знайдуть злодія, я й не сумніваюсь)

Опубліковано

Я думаю він, крило переднє, вилка світла . + велосипед явно не відповідає зросту хто на ньому сидить.

Опубліковано

Главное - не спешить переводить вознаграждение на карточку пока велосипед не появится перед глазами..

Т.е был на днях случай у велосипедиста со стажем - увели велосипед, потом позвонили ночью - вел найден, кидай несколько тысяч на карточку и его увидишь.

Как понятно в итоге - ни велика, ни денег. Очень печально...

Опубліковано

вел найден, кидай несколько тысяч на карточку и его увидишь.

утром деньги - вечером стулья, вечером деньги - утром стулья. А можно наоборот? Можно,но деньги - вперёд!!! (с) монтер Мечников,12 стульев

Т.е., сначала байк - потом деньги, можно и наоборот, но - сначала байк ;)

Опубліковано

вел найден, кидай несколько тысяч на карточку и его увидишь.

утром деньги - вечером стулья, вечером деньги - утром стулья. А можно наоборот? Можно,но деньги - вперёд!!! (с) монтер Мечников,12 стульев

Т.е., сначала байк - потом деньги, можно и наоборот, но - сначала байк ;)

цікаво, яка має бути концепція процесу передачі грошей. вперед гроші давати неможна - бо ще кинуть на додачу, а при самому контакті напевно потерпілому нашому товаришу приємніше нанести тяжкі тілесні злодію чи його представнику та допомогти, по доброті душевній, добратися до травмпункту.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...