Перейти до змісту

Якби Президента обирали зараз ...

swmarmalade

211 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Диву дивуюсь

Порошенко показав себе як неефективний керівник.Передвиборні обіцянки й не думає виконувати

І 78 % проголосувавших знову його підтримали б....

Даааа,правду кажуть ,що люди мають ту владу на яку заслуговують...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь

Ще дам тобі (й тобі подібним) одну пораду, один раз, просто повір мені, щоб потім тобі це не стало несподіванкою. То для *нейтральних* й твоїх прибічників ти можеш разглагольствувати в тому ключі, в якому ти разглагольствуєш, бо для перших пофіг, хто кормить з лопати, аби кормили, другі підтримують твою думку. З тими хто за Україну, хто ДІЙСНО за Вільну Єдину й Демократичну Україну, хто вклав в це життя, хто гроші, хто труд - так не получится, бо їм не пофіг й вони просто так терпіти не будуть...

За такого аргумента, і інших, наведених вище, я дуже сумніваюсь що доннеччина та луганськ будуть частиною України. А враховуючи ту кількість зброї що там є, і військову допомогу від росії, там таки аргументи типу за вільну Україну, після року війни, точно не пройдуть.

Я не голосував тут ні за Порошенка ні за Януковича. Як можно голосувати за оби боки однієї медалі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Диву дивуюсь

Порошенко показав себе як неефективний керівник.Передвиборні обіцянки й не думає виконувати

гарна претендентка на звання з букв Т і П, яка дивом дивується з вибору в "казковому" опитуванні.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За такого аргумента, і інших, наведених вище, я дуже сумніваюсь що доннеччина та луганськ будуть частиною України. А враховуючи ту кількість зброї що там є, і військову допомогу від росії, там таки аргументи типу за вільну Україну, після року війни, точно не пройдуть.

На жаль прірва між цими регіонами та Україною буде лише рости. І події в Костянтинівці це лише доводять. Ні нинішня влада, ні революціонери які не попали у владу поняття зеленого не мають як вирішити цю проблему. Та й не вирішать. Непосильне для них завдання ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Диву дивуюсь

гарна претендентка на звання з букв Т і П, яка дивом дивується з вибору в "казковому" опитуванні.

а такі літери знайомі?

:0059:

пнх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо навьязувати свою точку зору більшості, тим більше не володіючими реальними аргументами ?

Я навязував свою точку зору? Де? Я лише створив опитування з питанням відповідь на яке хотів отримати. Зверни увагу, я ніде не висловлював свої думки, лише поставив питання. А у відповіль отримав кучу негативу. Перечитай уважно тему. Я намагався і намагаюся бути максимально коректним. Навіть не зважаючи на те, що мене відверто провокують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо на Сході не хочуть слухати за Вільну Україну, то чому ми маємо слухати путінввєдівайска чи якийяникбувхороший ?

А не задумувався чому так сталося? Після 20 років незавлежності? Хоча знаю твою відповідь. Зараз скажеж - віноват Януковіч.

І ще одне. Якщо ти не хочеш слухати людей з протилежною точкою зору - тоді я не розумію за що боролась революція гідності? Що б встановити диктатуру під іншими прапорами?

На цьому майбуть буду закінчувати. Тема стає не цікавою :) Але спробую створити подібне опитування через рік. Цікаво як тоді зміняться настрої людей. На даний момент за Порошенка - 56 голосів, а за Януковича - 15.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навязував свою точку зору? Де? Я лише створив опитування з питанням відповідь на яке хотів отримати. Зверни увагу, я ніде не висловлював свої думки, лише поставив питання. А у відповіль отримав кучу негативу. Перечитай уважно тему. Я намагався і намагаюся бути максимально коректним. Навіть не зважаючи на те, що мене відверто провокують.

це опитування з серії (увага! цитата, без привьязки до особистості) : *твої батьки знають що ти дибіл ?* Тобто будь яка односкладна відповідь типу *так* або *ні* є пасткою, от таке *трольне* й в вас опитування. Тому й ромаха так біснувався, бо не розуміє, по глупості це чи осознанний тролінг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При обнаружении нескольких регистраций с одного и того же компьютера, все Ваши аккаунты будут удалены, независимо от кол-ва набранных Вами сообщений на форуме.

декількох, це ОДНОЧАСНО, тобто клоноводство. В любому випадку, це ОСОБИСТО МОЯ точка зору, якої я дотримуюсь, поки в мене є таке право й можливість. ну й особисто вам теж скажу, щоб ви не крепко так ворушились, хоч до цих слів й стараюсь звертатись якомога рідше - ПОКАРАННЯ ЗА ОБГОВОРЕННЯ ДІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ НІХТО НЕ ВІДМІНЯВ !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як і оффтоп... нє ?

Зайшов почитати про чергові соплі вати, а тут як завжди дискусії на теми ніц не схожі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як і оффтоп... нє ?

оффтоп то дуже розпливчата фігня, якщо РЕАЛЬНО карати за кожен оффтоп, то ГАРАНТОВАНО пів активної борди по банах сиділо б й постів раз в 10 було б меньше. Гарантовано за оффтоп караю лише в темі *Обмін валют* або коли хтось в чужій темі з продажу починає продавати свій аналогічний товар без дозволу власника теми.

ЗІ й тут по поводу модерації думаю хватить оффтопити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це опитування з серії (увага! цитата, без привьязки до особистості) : *твої батьки знають що ти дибіл ?* Тобто будь яка односкладна відповідь типу *так* або *ні* є пасткою, от таке *трольне* й в вас опитування. Тому й ромаха так біснувався, бо не розуміє, по глупості це чи осознанний тролінг

Згоден, питання не просте. Але. як на мене, тому і цікаве. Дуже багато людей звикли що їм ставлять прості питання, вони все своє життя хочуть вирішувати арифметичні задачки. 2+2, 5+5, 1-1. А є люди які піднімаються до вищої математики. Їм не цікава арифметика, вони хочуть знати більше. Ромаха звик, що його гладять за шерстю, а тут проти шерсті. І достойної відповіді в нього, на жаль, не знайшлося ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха звик, що його гладять за шерстю, а тут проти шерсті. І достойної відповіді в нього, на жаль, не знайшлося ...

для тебе люба відповідь-це пропагандистська каша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не люба. Але те що писав vaz75 - всього-навсього набір лозунгів, які кидають перед розкочегареним натовпом, що б спровокувати його на потрібні дії. І зверни увагу: не я атакував, а мені доводилося відбиватися. І навіть не через свої переконання, про які я до речі тут ні словом не обмовився, а всього-навсього, через питання. в якому порівнювалися Порошенко і Янукович.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден, питання не просте. Але. як на мене, тому і цікаве. Дуже багато людей звикли що їм ставлять прості питання, вони все своє життя хочуть вирішувати арифметичні задачки. 2+2, 5+5, 1-1. А є люди які піднімаються до вищої математики. Їм не цікава арифметика, вони хочуть знати більше. Ромаха звик, що його гладять за шерстю, а тут проти шерсті. І достойної відповіді в нього, на жаль, не знайшлося ...

тив

Цю ху#ню, що ти запостив, ти вирішив назвати вищою математикою? Ах, чому ви такі нетолерантні, ті, хто підтримував революцію гідності, ах, чому ви такі грубі, де ваша європейськість. Чому люди мають бути толерантні до відвертоі х#ні? Люди зайняті справою, вони арміі допомагають, вони беруть участь у громадських об'єднаннях. А знаєш для чого? Для того, щоб не було революцій. Доя того, щоб була еволюція. Просто вони давно зрозуміли, що для еволюціі влада повинна постійно відчувати наш теплий подих на своіх загривках. І вони організовують владі ці інтимні відчуття з громадою. А це робота ой яка непроста. І коли замість участі, допомоги чи хоча б розуміння бачать отаку відверту ху#ню, то мають право не на жування шмарків і довгі пояснення, а на коротке і влучне: іди на#уй, #@###л.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто зробити вибір наприклад з 10 пунктів то просте питання, а тільки ДВА пункта то не просте ? Блін, я що жив 38 років , то даром , піду напьюся

33ecb14a094c377ba35329124e9bacce.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

іди на#уй, #@###л.

Дивно, в банку ти вів себе набаго чемніше ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а взагалі ватнікам, хто ще хоч якусь іллюзію має відносно параші, бажаю частіше відвідувати тему про Крим, походити по ссилкам тамошнім й в твітер й на форуми їхні ( щоб не виникало захисної думки про заангажованість) Особисто мені доставило оце http://echo.msk.ru/blog/deeman/1513770-echo/

Чому те, що для одних людей є очевидним, для інших має пройти нождаком через дупу ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому це тобі дивно? Там я на роботі, там я не висловлюю своє ставлення до подій, політики, людей, і мене не цікавлять іхні погляди. Іх цікавлять чи не цікавлять послуги, мене цікавить шоби ці послуги іх цікавили, і шоб вони іх купили.

Не пам'ятаю, щоби хтось з клієнтів нависав до мене з Януковичем:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а взагалі ватнікам, хто ще хоч якусь іллюзію має відносно параші, бажаю частіше відвідувати тему про Крим

А чому ти вирішив, що пилаю любовю до Росії? Я десь про це писав?

Стоовно Криму, то я маю інформацію про те, що там відбувається з перших рук, без посередництва форумів ...

Взагалі ж в мене склалося враження. що деякі люди на цьому форумі сприймають світ лише в чорно-білих тонах. На щастя я можу бачити цей світ не лише в кольорах. а й в їх відтінках. :)

Хотів запропонувати подумати над моїми свовами, але подумав: а навіщо, вони ж чують лише себе ...

Гаразд, кіпішуйте далі :) А я цю тему покидаю, принаймі сьогодні. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому ти вирішив, що пилаю любовю до Росії? Я десь про це писав?

а чому ти вирішив, що я писав особисто до тебе ? Тема політична, тому її читають люди з різними поглядами. В кого погляди направлені в бік кацапстану, до тих я й звертався. А до кого ти пилаєш любовью, час покаже, якщо покаже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не люба. Але те що писав vaz75 - всього-навсього набір лозунгів, які кидають перед розкочегареним натовпом, що б спровокувати його на потрібні дії. І зверни увагу: не я атакував, а мені доводилося відбиватися. І навіть не через свої переконання, про які я до речі тут ні словом не обмовився, а всього-навсього, через питання. в якому порівнювалися Порошенко і Янукович.

А то всьо "бандеравская идеалогія,Валинская рєзня.Гавари так,как щитаєш нужним і уж точно ми нє навяжем тєбє твой атвет". Ну,ти в курсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.....то все кльово тільки от є "но", і мабуть не одне............

чому тільки порох і янек в списку? Тобто варіант як завжди "із двох зол"?! І довго будемо вибирати з олігархів або з ставлеників оних? Типу "нашялніка всегда прав - а еслі нашялніка неправ смотри пункт первій" На той момент небуло варіантів , тобто лібо одна морда, лібо попробуйте оцього..........так і вибрали

"посадили ялину - а виросла туя,

вибирали президента - а вибрали @уя"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибирали президента - а вибрали @уя"

та не сміши

ще не пригадую щоб за моєї пам'яті наше населення когось обирало

яка фіг різниця скільки там імен в списку буде ? що, 60% не проголосує черговий раз за ставленика влади ?

а провсяк випадок потім ще і депутатів з провладних партійпроектів навибирати на всю ВР...

і, звичайно, сісти потім і зажуритися "якого ж *уя так погано живемо..."

даж не знаю... загадка прям...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 пункт неправда. Польща почала реформи в такому стані як ми в 90-х. І робила іх довго, а не рік, як тут нам мріється. І всю нашу "ніщіту" видно у заповнених барах.

Інколи, корисно виїжджати з міста в глибоке село, подивитись які там зомбі-реалії. Може, щось в твоїй голові проясниться, що таке - справжня Україна. А то з заповнених барів, ти нічого не побачиш окрім місцевих "достопримечательностей"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...