Перейти до змісту

продам Cannondale Lefty Speed 110 з обвісом


Shkoder

Рекомендовані повідомлення

продам передній велосипедний амортизатор з лівої сторони трохи схожий на вилку :smile3: а саме Cannondale Lefty Speed 110:

24715230n.jpg

сказано та написано про ці вилочки дуже багато, в нас навіть є окрема тема для того. І це не враховуючи сторінки геніального механіка, що встановив Lefty на звичайну раму, та я майже впевнений, допоможе вам теж зробити це. для власників рам Cannondale з рульовим стаканом 1.5" в мене є гарна новина у вигляді рульової та штока під Lefty – вся процедура встановлення займе лічені хвилини! кінцевий результат виглядатиме якось так чи ще краще.

стан запропонованої Lefty ідеальний, вона ретельно доглянута та працює мегаплюшево на всі свої 110 міліметрів (це до колес 26"). також можна встановити на 27.5" колесо (хід буде 100мм) чи 29" (хід буде обмежений до 90мм). отож ціна для Луцька та околиць складатиме всього 6800 гривень. в ціну входить рульова та шток на раму Cannondale (якщо потрібні), а також знижка на винос та втулку. увага! безкоштовне обслуговування лефті на протязі сезона в подарунок. для друзів та знайомих можлива розстрочка, яку можна обговорити персонально.

30295810i.jpg 30295811i.jpg

вітаю з весною та дякую за увагу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romanc, тож я не дарма дав посилання на геніального механіка :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в світі на один одноногий байк стало більше. мої вітання )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...