Перейти до змісту

Неадекватний користувач борда

Drugdealer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я дивився на розетці собі телефона, стояла ціна 2899грн. тільки не було в наявності. Поставив в лист очікування. Коли він з'явився то зробив замовлення (пізно вночі). На другий день позвонили і сказали що вже його знову немає. На третій день він знову з'явився але вже по ціні 4299грн.

Тепер питання: я мав проклинати Розетку і всіляко її ображати бо вони підняли ціну? Питання до нашого обіженого покупця.

Опубліковано

Я зрозумів одне, що з Любомльськими гопніками не варто мати справу взагалі.

Взагалі, з будь-якими гопніками не варто мати справу, чи то; Луцькі, Любомильскі, Ківерецькі, Любишовскі і інші.

Опубліковано

Купив на Варшавському ринку мобілку, як купував нібито все було гуд. Як тільки прийшов додому, телефон почав нереально глючити :_20:. На слідуючий день, вернувся на базар з телефоном до продавця, мов "що за хлам ви мені продали" а він "я вас перший раз в житті бачу", спорив, спорив, так і нічого доказати не зміг, плюнув і махнув рукой. До 740d Ось це називається - киданули.

Опубліковано

Купив на Варшавському ринку мобілку, як купував нібито все було гуд. Як тільки прийшов додому, телефон почав нереально глючити :_20:. На слідуючий день, вернувся на базар з телефоном до продавця, мов "що за хлам ви мені продали" а він "я вас перший раз в житті бачу", спорив, спорив, так і нічого доказати не зміг, плюнув і махнув рукой. До 740d Ось це називається - киданули.

Не вірю я на варшавському багато телефонів купляв і половину з них вертав назад, коли ти купляєш телефон вони дають чек на товар вони там вписують емей тіліфона, і ціну, так що не базарь!!!!!!!!

Опубліковано

у мене була схожа ситуація, але я повертав товар через дві години- то продавець морозився, потім казав що візьме назад, але гроші не всі віддасть, а частину, в результаті віддав усі. От такі у нас продавці на варшавці (ясно що не всі, але трапляються)

Опубліковано

А я бачу, в цій історії фігурує одна особа, яка люто плюсує того, про кого йде мова.

Ця ж особа, так само плюсувала цього користувача, зі схожими проблемами. Та й ніби то місто було таке ж саме.

Не бачу ІР - нічого не можу сказати. Але збіг сумнівний....

Опубліковано

Ця ж особа, так само плюсувала цього користувача, зі схожими проблемами. Та й ніби то місто було таке ж саме.

І жінка нашого героя тоді також фігурувала! Борда всьо пам'ятає.

Опубліковано

у мене була схожа ситуація, але я повертав товар через дві години- то продавець морозився, потім казав що візьме назад, але гроші не всі віддасть, а частину, в результаті віддав усі. От такі у нас продавці на варшавці (ясно що не всі, але трапляються)

При схожій ситуації на старому ринку продавець через декілька годин після покупки повернув усю суму лише після звернення в місцевий відділок міліції.

Опубліковано

А я бачу, в цій історії фігурує одна особа, яка люто плюсує того, про кого йде мова.

Не бачу ІР - нічого не можу сказати. Але збіг сумнівний....

зате я бачу ІР, *всьо*

Опубліковано

Ну не спіши.

Я то підозрюю, що мерс і цей 740де - одно ліцо. особливо, коли зайшла мова про дружину.

Я подивився хто ж його так люто плюсує, коли, зазвичай, мало б бути тьма мінусів за пост - он воно шо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...