Перейти до змісту

хто вже перезувся?

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Якби і весна вже, але ще мо і сніг випаде? Хто вже перезувся на літню?

Як думаєте, ще зачекати чи вже можна перезуватись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь

з Нового Року вже можна було перезуватись))

На мою думку ще варто почекати до числа так 20 березня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є поняття середньодобої температури, коли буде +7 і більше то можна і думати перевзутись

http://www.meteoprog.ua/ua/review/Lutsk/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене S+W ;)

Не сенде, не тенде, як на мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене S+W ;)

як ви дивилися?

зазвичай таке позначення :_02:

152143697_5_644x461_prodam-kolesa-195-65-15-na-aud-kadk15-ka-zimova-lvvska-oblast_rev002.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

абож дивився догори ногами

або ж припущення, що це всесезонка S+W = summer+winter

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В страхових компаній зимовий період здається з 1 листопада по 31 березня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В деяких країнах в ПДР чітко прописано з 15 квітня по 15 жовтня має бути літня гума, з 15 жовтня по 15 квітня -- зимова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є різні M+S, у нас одна зима, в Італії, Німеччині, Британії інша. У них взагалі мінус дуже рідко трапляється. От і має доцільність всесезонка. При наших нормальних зимах всесезонка не вихід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_08:

Являются ли шины M+S зимними шинами?

ВАШИ ШИНЫ В ЗИМНЕЕ ВРЕМЯ ГОДА

Совсем не обязательно. Это обозначение используется также для шин для внедорожников и для всесезонных шин.

Маркировка шин M+SМаркировка M+S на боковине шины - Фото © : All Rights Reserved

Также в этой теме

Чем отличаются зимние шины от летних?

Насколько эффективны всесезонные шины зимой?

Маркировка M+S на боковине шины означает «Mud & Snow», то есть по-английски «грязь и снег». Все зимние шины носят это обозначение, однако это не означает, что обратное также правильно. Не все шины, носящие эту маркировку, являются зимними шинами.

На самом деле, обозначение M+S является собственной классификацией производителей шин. Его можно встретить и на всесезонных шинах, и на шинах для внедорожников.

Picto_Markirovka_Zimnej_Shini_2_vl.jpg

Единственным знаком, свидетельствующим о замеренных зимних характеристиках, является графический символ, изображающий снежинку на фоне горы. Этот символ введен в обиход американскими и канадскими производителями. Он известен под акронимом 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да я згідний шини погані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, ще трохи рано. В ночі приморозок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А смисл переходити зараз? Ще будуть, як мінімум, заморозки, мокрий сніг можливий. А також дайте зимовій гумі просто поїздити, крім того, що у зв"язку з малим періодим пробігу зимою вона менше зношується, так щей старішає по цій же причині, хто буде викидати зимову резину з протектором 40-60%, а вироблена 7-10 років назад. Як на мене рано, міняти треба як опалення виключать, ну хоча б до 1 квітня поїздити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є різні M+S, у нас одна зима, в Італії, Німеччині, Британії інша. У них взагалі мінус дуже рідко трапляється. От і має доцільність всесезонка. При наших нормальних зимах всесезонка не вихід.

Ну чого? Смисл є, якщо:

1. Зимою виїжжати пару раз, виключивши дні з ожеледицею (дешевше - на таксі)

2. Часто "місити болото" по лісових дорогах-рибалках, то тягне значно краще, ніж "літо".

Особисто я до 31 березня не перезуватимусь, бо:

1. Страхова в разі чого "зріже" своїх 50% і нічого не докажеш,

2. Поки асфальт реально не стане гарячий зимовій гумі нічого не буде, а гарячим він стане значно пізніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів *перезутися* на літню,але позвонив в страхову компанію(в мене повне Каско).То кажуть до 15 березня не можна,зимовий період і якщо на *літній* буде страховий випадок,то не заплатять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене зимова і всесезонка. Назад перезуватися поки не бачу сенсу, бо ще холодно, зимовій резині не страшно, а сніг ще може випаде. Та і їздю мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі не прихильник всесезонної гуми. Не для наших доріг це раз. І якось впевненіше себе відчуваєш на гумі по сезону. Бо якщо зимова гума добре справиться із снігом то з мокрою дорогою після дощу в літку можуть бути проблеми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вночі підмерзло і там де були калюжі чи просто мокро лід. Саме небезпечно попасти на таку ділянку на великій швикості і пригальмувати. Тому ще рано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або просто згадаємо 13 березня 2013 року.. тоді на початку місяця багато хто перезувся, а потім знову були черги на шиномонтажах. почекати 2-3 тижні не проблема.

21605-1u.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера переобулся, резина в селе, просто была такая возможность, чтобы потом не кататься спецом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нежданчік для любителів літньої гуми, добре що поколіна не замело.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До кінця березня не варто взагалі перезуватись! Тепер помчать ті хто перезувся назад перезуватись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До кінця березня не варто взагалі перезуватись! Тепер помчать ті хто перезувся назад перезуватись!

Ніхто нікуди не помчить, морозу то немає, дорога мокра. перетерплять.

Я на зимовій, поки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...