Перейти до змісту

"Туди-Сюди" Велодоставка

starOFF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

схотілося на свято запечених пельменів в горщиках з грибами

задоволений

Вампірич, здасиш точку..? Щось також дуже вже захотілося)))
  • Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так це i точка. Хлопцi домашнi пельменi доставляють. На попереднiй сторiнцi про це написано. Чи рецептом подiлитись? :)

Малось на увазi що замовив мороженi пельменi з доставкою, щоб в горщикаж вже далi самому готувати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Фарбування + невеличкий ремонт! В понеділок думаю вже буду збирати.

вже й винос тре було заодно пофарбувати

Опубліковано

Фарбування + невеличкий ремонт! В понеділок думаю вже буду збирати.

вже й винос тре було заодно пофарбувати

винос вже треба міняти, навіщо фарбу витрачати?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Всю тему не перечитував, є можливо сайт? онлайн оформлення? Було б взагалі суперово!))

Опубліковано

Всю тему не перечитував, є можливо сайт? онлайн оформлення? Було б взагалі суперово!))

поки що немає сайту :( але є вк https://vk.com/tydu_sudu та фейсбук https://www.facebook.com/tydusydu

OMBc0E99Hgc.jpg

Опубліковано

Тепер в нас з'явилась можливість перевозити вантажі від 5 кг і до 90 кг!!!! Можете замовляти з Єпіцентру або Нової лінії! Або з іншого магазину!

qHCEbhC90tY.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

сьогодні вперше скористався послугами велодоставки – треба було дещо довезти з будматеріалів, бо провтикав з кількістю ( кур'єр приїхав швидко, придбав в Епіцентрі та завіз саме те, що я замовляв. реально зекономивши мені як мінімум годину часу (перевдягнутися, виїхати, придбати, заїхати) та гроші на бензин. дуже вам вдячний! обов'язково скористаюсь ще

Опубліковано

сьогодні вперше скористався послугами велодоставки – треба було дещо довезти з будматеріалів, бо провтикав з кількістю ( кур'єр приїхав швидко, придбав в Епіцентрі та завіз саме те, що я замовляв. реально зекономивши мені як мінімум годину часу (перевдягнутися, виїхати, придбати, заїхати) та гроші на бензин. дуже вам вдячний! обов'язково скористаюсь ще

Тобто вони ще й за свої гроші придбали тобі товар? Це класно.

Питання до старООФ: який ліміт на такі покупки, на яку суму можете мене прокредитувати?

Опубліковано

nickel, в мене сума невелика була, бо не вистачило дріб'язка, хоча й дуже важливого. а взагалі, мобільний клієнт P24 та переказ з картки на картку вирішує питання з більшими сумами за хвилину. втрати мінімальні, якщо товар купуватиметься з оплатою по терміналу.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...