Перейти до змісту

"Туди-Сюди" Велодоставка

starOFF

Рекомендовані повідомлення

При теперешніх цінах на велозапчастини буде непросто щось заробити. Цеп 80грн , покришка 170 , камера 60 .... :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь

При теперешніх цінах на велозапчастини буде непросто щось заробити. Цеп 80грн , покришка 170 , камера 60 .... :_03:

А чому ви зразу про погане думаєте? Як на мене то ідея класна! Удачі вам)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

молодці так, тримати, успіхів

Луцьк по трішки рухається в сторону цивілізації

а всім "недоброзичливцям" - хрен вам

набрався наглості і без просу "пришпілив тему"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант

-забрати в кліента картрідж завести на заправку і назад (це часто бувае терміново)

-якщо зламалась запчастина до веліка в межах города (така собі велодопомога)

-велоекскурсії містом

-термінова доставка дрібниць (таксі ж возить )

- як варіант познайомився з дівчиною сидите на лавочці (весна скоро) а тут хопа і велосепедист з (квітами, кульками,кавою в термосі) для дівчини :))

-або велоекскорт :)

так щось мене понесло :) а то дойду до велодівчини за викликом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось писав про ТТН (Товаро-транспортна накладна) наскільки я знаю то її відмінили!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ціни на запчастини якого виробника? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ціни на запчастини якого виробника? ))

людина напевно натякає що автозапчастини і бензин значно "дешевші"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запчастини якось китайського виробника :_02: ,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви думаете що дощ може злякати велокур'єра то ви помиляетесь! Перше замовлення виконано. Було доручення передати дешо. Погода - мерзость! Але їздити можно. Зараз обідаю, трішки сохну і їду далі чергувати.

Хочу подякувати всім кто підтримує і вірить що все вийде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, це реально круто, дешево, сердито... Відстані і трафік в нас дуже далекі від Ньюйоркських... І робота класна. Сам би пішов до вас працювати, але краще буду користуватись вашими послугами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевіз сьогодні ось таку штуку. 11-ти кілограмовий раритет )) uR7n081NA1M.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На велосипеді? :yesmaster: Власник вирішив здорово зекономити на таксі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Miro, звичайно на велосипеді, в 50 літровому рюкзаку )) Власник - моя бабуся )

Так що якщо вам треба щось перевезти, дзвонить - домовимось :_06:

На таксі було б приблизно 20-25 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавлюсь на майбутнє, чи можна бути замовити доставку будь-якого товару чи медикаментів? Мається на увазі, вказати препарат, орієнтовну вартість (я впевнений, що майже кожен орієнтується по цінах того що замовляє), а по факту отримання заплатити по чеку за товар і вартість послуги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, встречный вопрос.

Давайте я попрошу вас привезти мне процессор i7 какой-то там и оригинальный парфум Chanel.

Плачу 100 грн за доставку.

Только два уточнения, маленькие такие просьбочки:

- товар мне нужен через 2 часа;

- не обижайтесь, если я вдруг передумаю забирать товар, когда вы его привезёте :)

Возьмётесь? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, Так це можливо, але це буде тільки для перевірених людей. А для звичайних схема буде такою : ви зробили замовлення якогось препарату, я іду в аптеку питаю ціну, передзвонюю і кажу її вам, чекаю оплати на картку ПБ препарату. Завожу вам, отримаю гроші за доставку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa, я з Вами повністю згідний і особисто не взявбися за доставку такого товару... але чесно кажучи я взагалі не думав про дорогі речі.... наприклад за станом здоров'я я чи моя дружина (будучи вдома сама з дитиною) не можуть вийти до аптеки, або ж за будь-яким іншим товаром, без якого обійтись не можна.... як в цьому випадку?

Jaguar-35769, Так це можливо, але це буде тільки для перевірених людей. А для звичайних схема буде такою : ви зробили замовлення якогось препарату, я іду в аптеку питаю ціну, передзвонюю і кажу її вам, чекаю оплати на картку ПБ препарату. Завожу вам, отримаю гроші за доставку

Варіант ідеальний.... але як зробити оплату, якщо можливості немає? Оплата лише готівкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769,перекинути гроші на картку зовсім не складно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перекинути нескладно якщо вони на картці є

а якщо лишень готівка, чи картки іншого банку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний з vampirich, кошти на картках не зберігаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если нет карты ПБ и вы не знаете как перекинуть деньги на карточку, идете в ПБ и просите помочь консультанта. Комиссия если другой банк, комиссия там не большая.

Всегда можно завести картоку ПБ для таких оплат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если нет карты ПБ и вы не знаете как перекинуть деньги на карточку, идете в ПБ и просите помочь консультанта. Комиссия если другой банк, комиссия там не большая.

Всегда можно завести картоку ПБ для таких оплат

Я вибачаюсь, але дійсно хочу роз'яснити собі деякі деталі на майбутнє, так як постійно на роботі і немає можливості по кожному дзвінку відриватись від роботи, відпрошуватись, щоб привезти додому якийсь терміновий товар чи то медикаменти. Ваші послуги чудові на сьогоднішній день, але Ви не звертаєте уваги на нюанси виложені в пості #42 та 45.

P.S. Послугами ПриватБанку принципово не користуюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, якщо ви хочете замовляти на постійній основі, тоді немає жодних проблем, давайте зідзвонимось і все обговоримо. Якщо буде ми впевнимось в вашій надійності, ця схема цілком робоча.

Ви також зверніть увагу на на 41-й пост

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, якщо ви хочете замовляти на постійній основі, тоді немає жодних проблем, давайте зідзвонимось і все обговоримо. Якщо буде ми впевнимось в вашій надійності, ця схема цілком робоча.

Ви також зверніть увагу на на 41-й пост

Я онайомився з текстом, що написаний в даномі пості. Але питайння не йде про постійне користування послуг. Ви надаєте послуги, я лише цікавлюсь нюансами, щоб у випадку крайньої необхідності можна було б кудись звернутись. На разі дякую за інформацію і вибачте за потрачений мною час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jaguar-35769, треба було з цього і починати і повністю описати ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...