Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Колись давно(років 6-7) тому користувався 3g від київстар. Так швидкість не погана, і покриття по Луцьку, але ось 700метрів в пакеті не радувало. Цікаво як зараз буде.

3 ДЖІ київстара це був, 3джі укртелекома (тепер 3 моб). Тільки вони в україні мають цю технологію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 104
  • Створено
  • Остання відповідь

Доречі коли почали налаштовувати 3g то я замітив що батарея набагато швидше стала сідати! Постійно шукає більший сигнал мережі і мережа сильно скаче!

нічого вони не почали налаштовувати в Луцьку.....

бо почнуть з великих міст (бо там бабла більше скостити можна, а ми десь колись потім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі коли почали налаштовувати 3g то я замітив що батарея набагато швидше стала сідати! Постійно шукає більший сигнал мережі і мережа сильно скаче!

Ти хоч раз бачив, щоб у тебе значок "Е" змінився на "3G" чи на "Н"? Чи це ти так дупою відчуваєш, що твій телефон шукає те, про що знаєш ти, а він ще не знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив 2 чи 3 рази.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив 2 чи 3 рази.

Фігассє. В тебе телефон на МТС в Луцьку зловив 3G Київстару, який у них тестування поки лише в офісі в Києві?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не к добру ето, ох не к добру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тримоб зараз у роумінгу яйок, а не зірочок. Так що все може буть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тримоб зараз у роумінгу яйок

І шо? 3Моб в роумінгу МТС залишається в 3Г чи переходить на 2Г МТС?

Так що все може буть.

Виходячи з попереднього - не може нічого поки що буть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І шо? 3Моб в роумінгу МТС залишається в 3Г чи переходить на 2Г МТС?

Тримоб переходить в роумінг МТС лише тоді коли немає власного покриття. І відповідно швидкість буде як в 2G інтернету, бо ж МТС поки що не має власної мережі 3g, і, наскільки я знаю, планує її запуск на осінь 15 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тримоб зараз у роумінгу яйок, а не зірочок. Так що все може буть.

і яйки мають тариф який працює в 3Г роумінгу 3моба

http://www.mts.ua/ru/mobile/tariffs/contract/ultra-vip-3g

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в мене прекрасно працює 3моб в роумінгу київстара. Можей й хаває якісь там копійки, але я щось не дуже помічаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

350 грн на місяць.....ну так не хіло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де там таке написано? В статті мова про "2,5 Гб трафіку в 3G можуть становити 90 гривень на місяць", а в таблиці 90 грн. безліміт. Брєднячок якийсь. А шо таке "елітні пакети", то взагалі - хз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо таке "елітні пакети", то взагалі - хз.

http://www.mts.ua/ua/mobile/tariffs/contract/ultra-vip-3g

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з такими тарифами я, напевно, ще довго від інтертелекома не відмовлюсь...

ще і якість того 3Г під питанням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо таке "елітні пакети", то взагалі - хз.

http://www.mts.ua/ua...ct/ultra-vip-3g

і нах воно таке треба? Зараз за >~100 грн. на рік безлімітні дзвінки всередині мережі і якийсь такий собі безлімітниий тирнет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де там таке написано? В статті мова про "2,5 Гб трафіку в 3G можуть становити 90 гривень на місяць", а в таблиці 90 грн. безліміт. Брєднячок якийсь. А шо таке "елітні пакети", то взагалі - хз.

то раніше було написано хочуть вийти на 10-20$ з абонента в місяць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то раніше було написано хочуть вийти на 10-20$ з абонента в місяць

я від себе пропоную їм 10-20 пенісів в сраку в місяць. Бо якось жив раніше без їх гівняного 2Г, переживу, я майже впевнений, від такого ж 3Г, ще й за такі гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТС би краще зробив простий зв'язок нормальним, а не такім, що за 5 хвилин треба 10 раз перенабирати, бо звязок зриває. 3G вони роблять.. Дебіли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересует вопрос оборудования для 3джи. Хотя бы как в теории, какую площадь охватывает, цена, какую нагрузку выдержит. Если МТС ничего не делает с простой связью то 3джи может быть просто пиаром.

Еще интересно есть кто уже пользуется услугой 3джи неважно у какого оператора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то 3джи может быть просто пиаром.

та в всіх в них то "піар"

представник Лайфа так гарно восени "розчесував" як в них все готово для включення і очікують тільки на ліцензію...

ліцензія №1 є і що? тепер розповідають про частоти, військових і як все дорого на базарі

а в МТСа ситуація ще гірша, імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересует вопрос оборудования для 3джи. Хотя бы как в теории, какую площадь охватывает, цена, какую нагрузку выдержит. Если МТС ничего не делает с простой связью то 3джи может быть просто пиаром.

Я користуюсь, уже давно. теперішній 3Моб. Луцьк (Київський майдан, Лідавська), Рованці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користуюсь, уже давно. теперішній 3Моб. Луцьк (Київський майдан, Лідавська), Рованці.

И как скорость? Какой тариф? За Луцком есть покрытие?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...