Перейти до змісту

Військовий стан

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

Все йде до того, що буде введений військовий стан. Як мінімум, для запрошення "голубих касок" потрібно, щоб він був введений. При чому, десь читав, що мають сам закон про військовий стан змінювати - що саме там будуть змінювати - не відомо. У кого які думки? Буде введений чи ні? При чому, як говорив Порошенко, він буде введений по ВСІЙ території України. Інтернет, телефон (крім екстренних номерів), ТВ, на скільки я знаю, буде при цьому відключений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання по темі! Якщо Петро водить військови стан! То це по факту чи має ще рада дати добро!???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання по темі! Про введення стану буде попереджено завчасно чи зненацька?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ля, чем дальше, тем "веселее"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я зрозумів, схема приблизно така - нові зміни до закону голосує рада, потім його підписує Президент. А як там вже буде введення - то скоріше всього так само, спочатку Рада, потім Президент. При чому останній може вже вносити зміни до цього стану, тобто чи можна забирати автівки у фіз осіб на користь держави, чи відключати інтернет і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Військового стану не буде, ну не введуть вони його.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приват уже ваодить зміни до договрів, а саме до форс-мажору

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Військового стану не буде, ну не введуть вони його.

Аргументація? Я розумію, що поки це зі сторони Президента заяви про нього - це "гра м'яз", але як то кажуть "в каждой шутке есть доля шутки".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання по темі! Про введення стану буде попереджено завчасно чи зненацька?

Вангую що все буде як завжди, тобто через жо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вважаю що військовий стан потрібно вводити на територіях де проводяться бої, та є загроза терористистичних актів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як вам скажу знаючи цю країну, що можуть ввести цей стан тільки заради придутку, в наших політиків відсутній партіотизм, тільки жажда наживи та страх за своє накрадене добро, один з сценаріїв введення війскового стану:

останні 10 років наші приватні банки бігали по людям та сували їм кредити, квартири машини, техніка все дуже швидко і якісно оформлялось на кредити. Зараз люди в боргах , якщо банки по своїм забовязанням(які теж є в банках перед нац банком та іноземними банками\капіталами) не зможуть робити виплати - наші олігархі заради своєї шкури можуть націоналізувати поточні рахунки людей, а це робиться тільки через війсковий стан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну введуть військовий стан в Луцьку і що далі? В мене робота зв'язана інетом і в більшості знайомих також. Доступу до інфи не буде, інтернету не буде, по радіо будуть розказувати тільки те, що "потрібно", рашка дойде до струмівки і тільки тоді дізнаємось, що вся територія захоплена .... нє такий варіант не канає.

Я звісно за те щоб ввесли військовий стан, але на територіях підконтрольних сепарам ......... не рахуйте мене жорстоким, але в пергу чергу треба валити генштаб, а потім сепарів, прихильникків "руського міра" та "заблудівшихся" солдатиків ... чому? - бо нефіг шастати де попало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приват уже ваодить зміни до договрів, а саме до форс-мажору

З цього місця будь-ласка. детальніше ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для чого він на всій території країни? по перше якщо це треба було робити, то ще літом. а зараз це більше схоже на бажання щоб неугодна інформація не поширювалась. якщо і вводити то на території двох областей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В законах чомусь прописано "воєнний стан". Пережиток русифікації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо навіть щось і введуть, то, сумніваюся, що будуть відключати зв'язок, інтернет та ТВ. Та й той військовий стан всерівно нічого не дасть.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не введуть, бо тоді МВФ не дасть кредит. З цього витікає, що не буде чого красти. Так що це НЕРЕАЛЬНО!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

введення військового \ воєнного стану призведе до ізоляції України. І до проведення на її території війни.

Я поясню. Уже повторююся.

1) Це ізолює Україну, адже автоматично ми стаємо країною у станій війни. вз цього слідує

2) закриття кордонів, майже повністю

3) За цим слідує економічна ізоляція. Ніяких кредитів країні ніякого нічого.

4) Ну і останн - це розв*яже руки парашці. Оскільки Україна признала військову агресію, то можна офіційно не встидатися і вводити ВСЮ можливу техніку на етриторію України. А це - бомбування Києва і Львова уже через 2 тижні.

5) А це - 3-я світова на етоиторії України.

Тому я проти. Я не знаю, чи можна вводит військовий (воєнний) стан лише на території конфлікту. Навряд.

Якщо введуть - готуймося воювати всі. Без вийнятку. Жінки, чоловіки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З цього витікає, що не буде чого красти.

+100500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не вигідно ніяк пороху вводити стан, він рошен не продав, всі пілприємства його підуть в ср@ку, крдит не дадуть, якщо народ повстане то тоді теоретично, з малим відсотком вірогідності...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про ВС і кредити неправда - ніхто не забороняє фінансово допомагати жертві агресії, жодних умов такого штибу ніхто не висуватиме. Ті країни які мали надати військову допомогу - нададуть. Ті які не хотіли, все одно знайдуть повід не допомогти. АТО, гібридна війна - це все муляжі, контрафакт, підміна понять, дякуючи яким кацапня так вальяжно поводить себе на всіх зустрічах. Головна річ, яку приносить ВС - це офіційне визнання війни і найголовніше - визнання агресора Кацапію і вибиває купу козирів, типу нас тут нема і т.д. з лап кремляді.

Поведінка Поршня може виправдовуватись тільки одним, що днр-лнр залишаться локалізованими в межах завойованих територій і заморожені. Але накопичення військ орків вказує на інше. Ху зупинеться там де зупинять, а не там де добазаряться дипломати. Насправді він поламав вже все що міг поламати, а задоволення від завоювань небагато. Логіка підказує що він буде йти далі, йти жостко і хз куди. Так звана миролюбність Поршня, дипломатичність прямо веде до втрат території. Жодного забазарювання не вийде, це б помагало коли б йшли тільки панти, а зараз вже йде бійка. І нам потрібно битись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воєний стан вже пізно вводити. Не вводили бо типу, кредитів не буде. Кредитів і так нема, а якщо і будуть то на кабальних умовах для України. З слабким завжди так говорять. Мобілізувати економіку і націю для визвольної війни треба було давно, але влада боялась стати хунтою. Бо відповідати у випадку поразки пришлось би жостко, а їм не можна воно ж еліта.

А взагалі знову все підтвердилось. Не хочеш війни з ворогом, отримаєш ганьбу і війну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...