Перейти до змісту

Шукаю витяжку "улітку" для покрасочної камери.

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю улітку низького тиску для виготовлення покрасочної камери. Потужність до 4кВт.

Покрасочна камера є, на основі першої хочу виготовити другу. Матеріали, фільтри тощо є, невистачає серця камери - уліточки.

П.С. Всім бажаючим можу підказати як виготовити дану камеру, де взяти фільтри, що робити, тощо. Першу покрасочну придбав заводську, наступну робитиму власноруч, дешевше на 50-70% порівняно із готовим рішенням, по роботі - нічого складного.

1227450.jpeg?rrr=1350x408-images-62-radialniy-ventilyator-257x300.jpg

Опубліковано

на великих скупках варто подивитися, бачив колись такі на металобазі на мамсурова.

або як варіант, питати на непрацюючих ангарах\складах\зерносховищах, там такі часто використовувались для примусової вентиляції

Опубліковано

Які розміри камери? яка продуктивність витяжки потрібна?

ми торгуємо дерево-металообробним обладнанням, в тому числі сухими і "мокрими" покрасочними камерами Nestro

можу запропонувати наступну "Улітку":

http://kma-ukraine.c...troller=product

так як продуктивність витяжки на камеру 160х160 рекомендують від 5000 м3

або шукайте б/в на тому ж олх, там пропозицій маса.

Опубліковано

Шукатиму улітку б/в, оскільки ціни на нові захмарні. Для покрасочних камер використовують специфічні улітки, не такі як в першому пості, просто фото відповідне не знайшов.

Буду мати трівшки більше часу то намалюю будову.

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

краще роздільно мотор в інтернеті а улітку на метало базі самі таку купили за 300грн з рук в дядька

треба трошки не таку улітку, на металобазі рідко такі бувають, частенько буваю там.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Бачив учора на Сортнасіннєовоч, що на Рівненській. 2 шт доволі великих лежало на вулиці під парканом - попитайте, можливо продадуть.

Опубліковано

Бачив учора на Сортнасіннєовоч, що на Рівненській. 2 шт доволі великих лежало на вулиці під парканом - попитайте, можливо продадуть.

Питав. Не продадуть.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...