Перейти до змісту

На Волинь прибуває столична «Кобра». Ловитимуть п’яних водіїв

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Доречі,на днях колегу з роботи спинили за те що переходив дорогу в неположеному місці!!!Видно й за пішоходів беруться.

Во, вот это я понимаю, и штрафы такиеже делать как для водителей, а то както не правильно водителей взувают по полной (что конечно правильно), а пешеходы как и раньше как стадо по дорогам валят где хотят.

Опубліковано

А у меня сложилось мнение, что большинству - по-барабану и кобра, и все ГАИ остальное. В день вижу до десятка проезжающих на красный свет водил. Может, я на велике просто это замечаю больше, но кучу раз водила , проезжая на красный в то время, как я перехожу дорогу на велике , аккуратно притормаживал, пропуская меня, и ехал дальше.

Опубліковано
А у меня сложилось мнение, что большинству - по-барабану и кобра, и все ГАИ остальное. В день вижу до десятка проезжающих на красный свет водил. Может, я на велике просто это замечаю больше, но кучу раз водила , проезжая на красный в то время, как я перехожу дорогу на велике , аккуратно притормаживал, пропуская меня, и ехал дальше.

Ну незнаю. Кожен день перехожу на Соборності навпроти "Меркурія". Зараз да пролітають на червоний і ліхачать, але не так як було до Нового Року. :friday:

Да і їздити стало легше.+ :_33:

Опубліковано
Нема "порядка" ще.......Евакуатора теж нема....

Є евакуатор.Ось вам робота Кобри:

post-1602-1200510299.jpg

Конфіскація Нісана Мурано!

Це не євакуатор - це аФтовоз.

Аякщо він на передачі стоїть, на ручніку і тд тп. Його якось засунуть, поламавши при цьогму коробку передач та пошкодивши шини. І власник аотім на них в суд позов подасть. И правильно!!!!!!

• 4 року потому...
Опубліковано

12.40 на Перемоги на кільці біля стадіону спиняли всіх підряд. Стояло одразу три машини з піднятими капотами.

Опубліковано

Одинадцята ранку, кільце Набережної, три нові Skoda A5 з увімкнемими люстрами, також пинять без розбору.

Хлопаки на якомусь SUV, так миттєво пропустили пішода на зебрі біля ДЮСШ, що аж зловили в зад АЗЛК-2141 :)

Опубліковано

нові Skoda A5

Теж за цей тиждень не одноразово їх помічав.

Взагалі ДАЙ'ці повиходили на дорогу, як черв'яки після дощу. Сьогодні мене зупинили в населеному пункті. Був здивований, так як спідометр показував 60, а на тому відрізку щось інше порушити важко. На запит стражі дорожнього порядку про причину зупинки, отримав запитання у відповідь: "чому не пристебаєтесь". Я посміхаючись відповів, що це риторичне питання. Перевірив мої документи і видав пораду надалі не нехтувати власною безпекою і банальне "щасливої дороги". "Просто так" мене зупиняли тільки вночі в пошуках захмелілої "здобичі". А це для мене щось новеньке...

Опубліковано

Читав про цей даї'шний тижневик. Але він закінчився (мав закінчитися) ще три дні тому.

Херачат дальше по инерции :) .... точнее сказать сначала накосили ИМ, ну а себе родным когда?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...