Перейти до змісту

На Волинь прибуває столична «Кобра». Ловитимуть п’яних водіїв

ChB

Рекомендовані повідомлення

Доречі,на днях колегу з роботи спинили за те що переходив дорогу в неположеному місці!!!Видно й за пішоходів беруться.

Во, вот это я понимаю, и штрафы такиеже делать как для водителей, а то както не правильно водителей взувают по полной (что конечно правильно), а пешеходы как и раньше как стадо по дорогам валят где хотят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у меня сложилось мнение, что большинству - по-барабану и кобра, и все ГАИ остальное. В день вижу до десятка проезжающих на красный свет водил. Может, я на велике просто это замечаю больше, но кучу раз водила , проезжая на красный в то время, как я перехожу дорогу на велике , аккуратно притормаживал, пропуская меня, и ехал дальше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у меня сложилось мнение, что большинству - по-барабану и кобра, и все ГАИ остальное. В день вижу до десятка проезжающих на красный свет водил. Может, я на велике просто это замечаю больше, но кучу раз водила , проезжая на красный в то время, как я перехожу дорогу на велике , аккуратно притормаживал, пропуская меня, и ехал дальше.

Ну незнаю. Кожен день перехожу на Соборності навпроти "Меркурія". Зараз да пролітають на червоний і ліхачать, але не так як було до Нового Року. :friday:

Да і їздити стало легше.+ :_33:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема "порядка" ще.......Евакуатора теж нема....

Є евакуатор.Ось вам робота Кобри:

post-1602-1200510299.jpg

Конфіскація Нісана Мурано!

Це не євакуатор - це аФтовоз.

Аякщо він на передачі стоїть, на ручніку і тд тп. Його якось засунуть, поламавши при цьогму коробку передач та пошкодивши шини. І власник аотім на них в суд позов подасть. И правильно!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 року потому...

Бачив сьогодні на Дубнівській Октавію А5 з київськими номерами....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<p>СБУшників пиняють і питають як і з усіх. Тим паче що авто в них не жигулі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12.40 на Перемоги на кільці біля стадіону спиняли всіх підряд. Стояло одразу три машини з піднятими капотами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я як раз віз цеглу в Рованці на маніпуляторі =))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одинадцята ранку, кільце Набережної, три нові Skoda A5 з увімкнемими люстрами, також пинять без розбору.

Хлопаки на якомусь SUV, так миттєво пропустили пішода на зебрі біля ДЮСШ, що аж зловили в зад АЗЛК-2141 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цього разу активно "двійників" шукають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нові Skoda A5

Теж за цей тиждень не одноразово їх помічав.

Взагалі ДАЙ'ці повиходили на дорогу, як черв'яки після дощу. Сьогодні мене зупинили в населеному пункті. Був здивований, так як спідометр показував 60, а на тому відрізку щось інше порушити важко. На запит стражі дорожнього порядку про причину зупинки, отримав запитання у відповідь: "чому не пристебаєтесь". Я посміхаючись відповів, що це риторичне питання. Перевірив мої документи і видав пораду надалі не нехтувати власною безпекою і банальне "щасливої дороги". "Просто так" мене зупиняли тільки вночі в пошуках захмелілої "здобичі". А це для мене щось новеньке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читав про цей даї'шний тижневик. Але він закінчився (мав закінчитися) ще три дні тому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читав про цей даї'шний тижневик. Але він закінчився (мав закінчитися) ще три дні тому.

Херачат дальше по инерции :) .... точнее сказать сначала накосили ИМ, ну а себе родным когда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...