Перейти до змісту

Хто користується ВОЛЯ ТВ, Інтернет + смарт ТВ ?

Aleks_lutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація така: вже два дня дзвонять до мене з воля тв і пропонують таку пропозицію. Інтернет до 100 мгб + смарт ТВ 130 каналів в цифровій якості, за 125 грн. 4 місяці можна користуватись безплатно. Після цього в разі незгоди приходить майстер і заберає обладнання.

Хто користувався чи користується дайте знати яка якість цих послуг.( на разі використовую телебачення Воля, інтернет Airbites)

Опубліковано

пів року назад піключив смарт волю 130 каналів(вроді) і інет 60 чи то 100мбіт за 30грн в місяць на пів року.

Пройшло пів року - плачу 134 грн.

на якість послуг можу поскаржитись тільки на одне - не знаю як в інших але в мене деколи до 4х днів в неділю вечором пропадає на 30хв інтернет (кабельне працює нормально)

від себе - якщо міг би підключити в себе Датагруп , не вагався б. або навіть київстар. У волі не подобаеться віддача .

4131094344.png

Опубліковано

У волі не подобаеться віддача

Вони про це не попереджають, я б теж повівся на їхню акцію,але вчасно уточнив про віддачу, сказали до 3-5мбіт і більше не буде

Опубліковано

Теж користуюсь пакетом Інет+ Смарт ТВ + спорт HD + smart touch. Плачу за все десь 180 грн.

Інет влаштовує для серфінгу і скачування. А от заливання наприкад відео на ютуб - це кошмар! Віддача мізерна.

По смарт ТВ: якість зображення трохи краща, чим з аналоговим підключенням. Але пульт від їх приставки не зручний, до того ж періодично приставка зависає. Тому зазвичай дивлюсь звичайне аналогове ТВ. Тільки HD канали через їх приставку.

Smart touch - нормальна штука. Поставив на кухні планшет замість телевізора. Всі канали йдуть без підвисань, буферизації і реклами.

В загальному більш задоволений, чим ні. Але, на днях налаштував Торрент-ТВ)), вот тепер тестую, побачу, може і відмолюсь від Волі.

Опубліковано

Теж користуюсь пакетом Інет+ Смарт ТВ + спорт HD + smart touch. Плачу за все десь 180 грн.

Інет влаштовує для серфінгу і скачування. А от заливання наприкад відео на ютуб - це кошмар! Віддача мізерна.

По смарт ТВ: якість зображення трохи краща, чим з аналоговим підключенням. Але пульт від їх приставки не зручний, до того ж періодично приставка зависає. Тому зазвичай дивлюсь звичайне аналогове ТВ. Тільки HD канали через їх приставку.

Smart touch - нормальна штука. Поставив на кухні планшет замість телевізора. Всі канали йдуть без підвисань, буферизації і реклами.

В загальному більш задоволений, чим ні. Але, на днях налаштував Торрент-ТВ)), вот тепер тестую, побачу, може і відмолюсь від Волі.

А можеш більш детально про Торент ТВ. Що для цього потрібно?

Опубліковано

....еее троха не в тему - може у когось є телефон до "техніків" тобто до монтажників "волі", ато виходить якась фігня - на сусідній вулиці висить оптика від ВОЛІ а "мадама" на телефоні каже що немає можливості підключення) Дякую!

Опубліковано

А можеш більш детально про Торент ТВ. Що для цього потрібно?

Де плануєте дивитись? ПК чи смарт ТВ?

Опубліковано

Я налаштовував під Самсунг Смарт ТВ, хоча можна дивитись і на ПК чи планшеті.

1. Зареєструвався на сайті torrent-tv.ru

2. встановив віджет для Смарта. Інтрукція для Самсунгів: http://torrent-tv.ru/viewing_on_samsung.php

3. налаштував локальний TS-Proxy (можна використувати і їхній серверний TS-Proxy, але то коштує щось 80 грн/місяць). Налаштування TS-Proxy брав тут (перше повідомлення): http://mytalks.ru/index.php?topic=1434.0

4. відкрив віджет Торрент ТВ і залогінився (реєстраційні дані з п.1)

5. в налаштуваннях віджета прописав IP локального TS-Proxy

Здається все.

Для роботи Торрент ТВ комп має бути включений.

Враження позитивні. Одних лише HD каналів десь штук 80. Тормоза бувають, але рідко.

Єдиний мінус, робота віджета зі всіма каналами доступна тільки для VIP користувачів їх сайту. VIP статус платний (2 рос.рублі/день), але при реєстрації дається 6 рублів (тобто 3 доби VIP статусу). По закінченню грошей можно просто наново зареєструватись :_02:

Опубліковано

Пункт №3 підходить для налаштувань на ПК. Для перегляду можна використовувати VLC плеєр

• 1 місяць потому...
  • 9 місяців потому...
Опубліковано

Підніму тему. Чи користується хтось з форумчан інетом та тв від воля? Телефонують та пропонують підключити телебачення 100 каналів в цифрі та інтернет 100 Мб. Акційна ціна на 4 місяці 59 грн. Далі 125. Підкажіть що воно і як.

Опубліковано

інтернет там на віддачу малий

це ще дуже слабо сказано, я користуюсь інетом КС, ще з часів білайна, а волю брав про всяк випадок. Стався "випадок", не виручило, максимум 1-1,5Мбіт на віддачу. 

P.S. З Київстаром - жодних проблем за 5+ років (ну,коли в них кабелі порізали це не рахується)

P.S.S. Телебачення, хоч і дивлюсь тільки новини, та й взагалі в Луцьку буваю дуже рідко, але відмовився від "волі" і підключив Датагруп - це просто супер, в порівнянні з тим убожеством що пропонує "воля".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...