Перейти до змісту

Порадьте простенький китайський смарт або Samsung 2 sim з потужною батареєю

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потужною це значить зарядка від 1 тижня і більше (режим використання - 1 дзвінок в 2 дні). Ну 2 картки, Андроїд -само-собой (хоча може бути і китайський "псевдосмарт", аби кирилічна клавіатура була).

До 600 грн. (б/в).

Ще Самсунг "шкільний" може ввійти в цю цінову категорію, що там є з норм. батареєю? (або щоб на ринку вибір підсилених був?)

Опубліковано

Потужною це значить зарядка від 1 тижня і більше

ні, синку, це фантастика. звичайна звонилка в тебе колись жила більше 1 тижня? айданєпєсді.

Опубліковано

ні, синку, це фантастика. звичайна звонилка в тебе колись жила більше 1 тижня? айданєпєсді.

Та, ні, прості дзвонилки довго живуть. У мене телефон Uphone Hummer H2 - батарея тримає 10 днів, дружина користується Fly DS124 - тримається 15 - 20 днів.

Опубліковано
DS124 - тримається 15 - 20 днів.

тут здається все норм, батарея сильніша ніж у iphone 6+ Ну дисплей і функції неспівставні :)

в мене якийсь флай на дві сім, батарея 1700 більше тижня тримає при середній кількості дзвінків на обох сім

Опубліковано

Я б не був настільки категорично-хамовитим, зараз якраз користуюся Самсунгом, GT-E1081t ,такий кароч:

post-78-0-02040600-1423235524_thumb.jpg

на новій батареї валяється в торбі до 2- неділь, і їсти не просить. Правда за 2 роки юза батарея втратила 60% ємності, но то і не дивно, бо в сумці "мерзла" 2 зими, зараз купив нову батарейку і чохольчик щоб не мерзла, політ нормальний.

В племінникыв (обох) чуть новіша, 1200 серія - ситуація аналогічна. Нокії кнопочні дешеві - теж, "живуть" 5 днів - тиждень, якщо говорити мало.

Смарти в мене, всі, що були, навіть з дохленькими бареями в режимі "зрідка позвонити" (у відпустці наприклад) жили мінімум 3 дні.

DS124 - тримається 15 - 20 днів.

в мене якийсь флай на дві сім, батарея 1700 більше тижня тримає при середній кількості дзвінків на обох сім

Якись Флай, це який?

Опубліковано

А навіщо смарт, якщо будуть тільки дзвінки та СМС? Якщо щось більше, то ніякий за таку суму 2 дні не протягне.

Опубліковано

Щоб не створювати нову тему то апну цю. В принципі питання майже аналогічне - порадьте найкращий смарт що вийде до 2,5 тис.грн. З вимог хотілось би нормальну батарею, щоб хоча б 2,5-3 дні тримала при помірному використанні. Ну і звичайно 2 сімки обов"язково. В ідеалі добре б і IPS екран, але то вже певно важко буде в бюджет вкластись

Опубліковано

Щоб не створювати нову тему то апну цю. В принципі питання майже аналогічне - порадьте найкращий смарт що вийде до 2,5 тис.грн. З вимог хотілось би нормальну батарею, щоб хоча б 2,5-3 дні тримала при помірному використанні. Ну і звичайно 2 сімки обов"язково. В ідеалі добре б і IPS екран, але то вже певно важко буде в бюджет вкластись

Cubot s200 або THL 4000

Опубліковано

Потужною це значить зарядка від 1 тижня і більше (режим використання - 1 дзвінок в 2 дні). Ну 2 картки, Андроїд -само-собой (хоча може бути і китайський "псевдосмарт", аби кирилічна клавіатура була).

До 600 грн. (б/в).

Ще Самсунг "шкільний" може ввійти в цю цінову категорію, що там є з норм. батареєю? (або щоб на ринку вибір підсилених був?)

Можу порадити це. В такому режимі використання зарядка від 1 тижня і більше.Ну 2 картки, Андроїд -само-собой (хоча може бути і китайський "псевдосмарт", аби кирилічна клавіатура була).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...