Перейти до змісту

Порадьте хороший телефон

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 131
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мав проблеми з MediaTek, тому з-за особистого досвіду не раджу смартфони на цих процесорах. :)

якщо можна, детальніше, на скількох телефонах, на якомих саме процах, і тд... ;)

Опубліковано

Що не кажіть, але якщо взяти в одну руку китайця, а в іншу брендовий телефон то різниця дуже помітна.

Опубліковано

Мав Jiayu G3, 2 штуки Lenovo. Були проблеми з Wi-Fi, GPS-у практично не було, ну і багато різних дрібних проблем. Від знайомих також чув подібні історії. У той же час користувався місяць бюджетним смартом на Shapdragon - ніяких неприємностей не мав.

дивно, в мене на Sony c2305 i Lenovo s920 жодних проблем, як із Wi-Fi так із GPS, так же і у знайомого на Lenovo s660...

Опубліковано

Мав Jiayu G3, 2 штуки Lenovo. Були проблеми з Wi-Fi, GPS-у практично не було, ну і багато різних дрібних проблем. Від знайомих також чув подібні історії. У той же час користувався місяць бюджетним смартом на Shapdragon - ніяких неприємностей не мав.

дивно, в мене на Sony c2305 i Lenovo s920 жодних проблем, як із Wi-Fi так із GPS, так же і у знайомого на Lenovo s660...

Все, що на процесорах МТК з ГПС нормально не працює

Опубліковано

HTC One Dual SIM Gracier White

екран TFT? Проц 1,7 ГГц. камера всього 4,1 Мп і фронтальна 2 Мп? батарейка 2300 мАг... за таку ціну...

в тому ж ZTE V5 - екран 5 дюймів IPS, процесор 2,3 ГГц, камери 13+5 Мп, батарея 2400 мАг, GPS. відео знімає в фуллНД, - ціна більш як в 2 рази нижча.

кхм вставлю 5 копійок. не рівняйте будьласка х*й з пальцьом.

екран у HTC один з найкращих що зараз є наринку, навіть супамоледи курять по углам і по яркості, (доречі фул HD, про кількість PPI говорити не будем.), проц Снап 600, 4x1.7 ского хватає заочі. навіть більше. камера як ви сказали "всього" 4 но ультра пікселі, хоч ідея фейлова, але при фотографуванні при поганому освітленні делає всьо і вся.

батарейкі хватає на 1 суткі при дуже активному користуванні. а з виходом лоліпупа має підвищитись енергозберігання як мінімум на 20-25%.

про якість збірки телефона мовчу взагалі.

а при 5" екрані і батарейкою 2.4к сумнівають що він буде жити довше ніж НТС.

Опубліковано

на основі чого стверджуєте?

я вище описав протестовані мною апарати на яких працює нормально із процом MTK 6589, MT6582 :)

хоча на власному Motorola XT912Maxx холодний старт швидший і кількість супутників бачить більше ;)

Опубліковано

Що не кажіть, але якщо взяти в одну руку китайця, а в іншу брендовий телефон то різниця дуже помітна.

а можна конкретніше що мається на увазі під поняттям китаєць, а що таке брендовий телефон?

Опубліковано

а можна конкретніше що мається на увазі під поняттям китаєць, а що таке брендовий телефон?

теж цікаво

як мені здається, в даній темі згадувалися телефони відомих брендів у нас і відомих брендів в Китаї, які всі виготовлені в тому ж Китаї :)

Опубліковано

Я не уявляю, як би я зараз користувався телефоном із ОЗУ менше 3 ГБ. Після останніх оновлень YouTube, Facebook і ще деякі програми тупо не вивантажуються після виходу з них.

Опубліковано

Я не уявляю, як би я зараз користувався телефоном із ОЗУ менше 3 ГБ. Після останніх оновлень YouTube, Facebook і ще деякі програми тупо не вивантажуються після виходу з них.

можеш скинути список програм ? просто цікаво, мені 2гб хватає вище голови незнаю як її забити можна)

s4 класний, але сильно простий на свої гроші

Опубліковано

все залежить він налаштувань, часто усіляки понтові клієнти YouTube, Facebook і т.д. ставлять себе у автозавантаження.

особисто я - жорстко вирізаю із автозавантаження все, що мені не потрібно, тому мені на даному етапі хватає 1Гб ОЗУ для нормальної роботи пристрою відповідно мого використання

Опубліковано

шо значить простий а шо порадиш????

простий я маю наувазі по стилю, можна сказати що після с3 нічого не змінилось, той самий кусок пласмаси що і був. але це справа смаку, я віддаю перевагу моделям з металу.

Опубліковано

на основі чого стверджуєте?

я вище описав протестовані мною апарати на яких працює нормально із процом MTK 6589, MT6582 :)

хоча на власному Motorola XT912Maxx холодний старт швидший і кількість супутників бачить більше ;)

на основі того, що оточують мене багато людей, які покупляли девайси з такими процами (повелись на екран, ОЗУ, кількість ядер) а чогось ГПС там працює гірше (або взагалі не працює) ніж на якомусь сраному іфон 4.

Коли для тесту перевіряли з співробітником на його новенькому чLenovo S660 то за той час поки він зловив 2 спутники в мене на одноядерному 800 мгц проці А4 пройшов холодний старт та знайшло місце де я знаходжусь. Далі почалась ще більш цікавий процес ... пошук 3-го який так і не з'явився за 5 хв. Якщо ви рахуєте таку роботу ГПС нормальною то я нічого проти не маю. Це був 4-й проц ... про інші уже навіть говорити не буду. Можливо з часом в нових версіях вони поправляють цей баг але таких прикладів купа (загугліть).

Висновок для себе зробив - брати потрібно Снапдрагон бо бачив його роботу на Нексус 4 ... швидко і без задумок :)

Опубліковано

з власного досвіду - це все відносно, бо навіть одна і та ж модель телефону, але куплена з різницею в кілька місяців може мати різну компоновку софта та заліза, при цьому ззовні все буде виглядати однаково - а копнувши глибше можна побачити різні прошивки модулів да і самі модулі можуть бути проапгреджені.

тому я б не говорив однозначними висновками, взявши за основу лише модель телефону.

Опубліковано

можеш скинути список програм ?

Якщо підкажеш, як це зробити.

просто цікаво, мені 2гб хватає вище голови незнаю як її забити можна)

Я і не казав, що вона в мене забита. Можна одночасно запустити Asphalt 8, Modern Combat 4 та Dead Trigger 2, наприклад.

все залежить він налаштувань, часто усіляки понтові клієнти YouTube, Facebook і т.д. ставлять себе у автозавантаження.

Це не автозавантаження. Це зайшов - вийшов, а воно залишилось в пам'яті. Особливо не напрягає, але й не дуже радує.

мені на даному етапі хватає 1Гб ОЗУ для нормальної роботи пристрою відповідно мого використання

Для нормальної роботи 1 ГБ достатньо, але для багатозадачності забагато ОЗУ не буває.

Опубліковано

Це не автозавантаження. Це зайшов - вийшов, а воно залишилось в пам'яті. Особливо не напрягає, але й не дуже радує.

мені на даному етапі хватає 1Гб ОЗУ для нормальної роботи пристрою відповідно мого використання

Для нормальної роботи 1 ГБ достатньо, але для багатозадачності забагато ОЗУ не буває.

копни глибше і ти будеш здивований скільки сміття вісить у фоновому режимі в "очікуванні" запуску

p.s. опиши що ти такого багатозадачного робиш одночасно?

Опубліковано

з власного досвіду - це все відносно, бо навіть одна і та ж модель телефону, але куплена з різницею в кілька місяців може мати різну компоновку софта та заліза, при цьому ззовні все буде виглядати однаково - а копнувши глибше можна побачити різні прошивки модулів да і самі модулі можуть бути проапгреджені.

тому я б не говорив однозначними висновками, взявши за основу лише модель телефону.

З останніми версіями прошивки бо люди які користуються пряморукі і слідкують за софтом, хоча є і такі які хотіли 4 ядра 2 гігі і щоб флешку можна було поставити побільше ... бо так зараз модно

запутався шо ж купити))) самсунг с4 немаэ фм радио)))

А флешка та інтернет для чого? Чи може радіо Мелодія невистачає?

Якщо є нормальний інтернет на девайсі то не варто задумуватись над тим чи є там радейко чи немає

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...