Перейти до змісту

Смерть Netscape Navigator

fog

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

До речі, здогадуюсь, що автор тему підглянув тут і там, до речі, є цікава голосувалка:

Голосование, "Самый лучший браузер по Вашему мнению это...-":

Opera 48% [747]

Internet Explorer 5% [65]

Mozilla Firefox 39% [609]

Netscape Navigator 2% [29]

Avant Browser 2% [16]

Maxthon 6% [93]

другой... 2% [24]

Опубліковано

Якщо більшість народу сидить на вінді то лінук поступається вінді в функціональності і продуктивності?

Те що більшість користувачів не може звикнути і налаштувати щось нове - суто їх проблема.

Треба самом тестити а не до упору сидіти на тому що юзає більшість.

Для мене назва не є авторитетним пунктом при виборі будь чого.

Я знайшов собі під Firefox те чого не знайшов для опери на якій я теж досить довго сидів.

Подруге треба бути сліпому щоб не побачити того як опера відносно довго завантажує сторінки.

А те що Firefox вміє показувати сторінку ще в процесі завантаження для мене є дуже значним при виборі браузера для щоденного серфінгу.

Опубліковано
Подруге треба бути сліпому щоб не побачити того як опера відносно довго завантажує сторінки.

А те що Firefox вміє показувати сторінку ще в процесі завантаження для мене є дуже значним при виборі браузера для щоденного серфінгу.

З точністю до навпаки.

На роботі у мене Linux і FF голий, тобто ніяких екстеншенів і плагінів... і мені хочеться прибити його розробників за його лаги і тупизну у завантажені всього-навсього однієї сторінки, в той час, коли Опера відкриває 20 табів легенько і в той же час перевіряє пошту і скачує RSS і ще в цей час на моє бажання заходить на IRC канали. Робіть висновки.

Опубліковано
На роботі у мене Linux і FF голий

У мене дома лінух і ФФ, правда не голий - нормальний. На роботі маздай - там теж ФФ (абсолютно голий), опера доречі теж є. Нічого нарікань взагалі ніяких (на лисицю). А на роботі працювати треба а не таби в бравзері відкривати.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Компания AOL объявила о прекращении развития кросс-платформенного браузера Netscape Navigator с 1 февраля 2008 г. ввиду его низкой популярности. Количество пользователей Netscape Navigator с середины 90-х годов и до настоящего времени снизилось с 90% до всего лишь 0,6%. Это событие положит конец небезызвестной «войне браузеров», которая началась в далеком 1995 г.

Начиная с указанной даты прекратятся все обновления браузера, в том числе обновления безопасности.

:huh:;) ;)

Новий Netscape 9.0.0.6

http://browser.netscape.com/downloads

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...