Перейти до змісту

Моя пневматика, хвастаємось, ділимся досвідом...

EleKtrik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Був такий час, замислився над продажем ПСП і купівлею пружинки, але відложило.

Власників пневми в Луцьку багато, а на пострілушках все ті ж "лічності".

В мене є можливість, таке взяти собі, але відгуки не радують.

pXVDA.th.jpg

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А в мене було все.... Починав з ППП, потім докупив ПСП, потім добавив мультікомпресіонку............ Зараз повернувся до ППП. Важка, точна, потужна, хороша оптика, налаштована під мої габарити. Доведена до тями особисто мною (манжету і ГП замовляв в знатного майстра) та влаштовує мене абсолютно всім.

Опубліковано

А в мене було все.... Починав з ППП, потім докупив ПСП, потім добавив мультікомпресіонку............ Зараз повернувся до ППП. Важка, точна, потужна, хороша оптика, налаштована під мої габарити. Доведена до тями особисто мною (манжету і ГП замовляв в знатного майстра) та влаштовує мене абсолютно всім.

у Vado123?

Опубліковано

Був такий час, замислився над продажем ПСП і купівлею пружинки, але відложило.

Власників пневми в Луцьку багато, а на пострілушках все ті ж "лічності".

А чим тебе ця компанія не влаштовує?

Опубліковано
у Vado123?

після "Вадовських" пробував різні пружини і манжети, купував в Рівному, Києві, пробував навіть сам робити..... але повернувся до продукції Вадима. Майстерність не проп"єш... :_02:

Опубліковано

Дерево гарне, ще б інтегрованого модера вчепити...... Була б ляля...

Дерево горіх, замовив собі ще одне таке руків'я, але без врізки. Інтегро не вийде- малий просвіт. Хіба що резик буде з ексцентриком.

Опубліковано

Всем привет. Порекомендуйте опт. прицел для ЛАТЭК Чайка 12 (газовая пружина) этак до 1200 грн. Спс.

Я за Diana 4-16x42 AO, вони доволі живучі на ппп :_08: або Sutter 3-12X40. Але звісно, що краще постоянник.

это дорого...

Опубліковано

Всем привет. Порекомендуйте опт. прицел для ЛАТЭК Чайка 12 (газовая пружина) этак до 1200 грн. Спс.

Я за Diana 4-16x42 AO, вони доволі живучі на ппп :_08: або Sutter 3-12X40. Але звісно, що краще постоянник.

это дорого...

Ну так валюта яка? Візьмете щось дешеве - посипеться від пружинки.

Опубліковано

это дорого...

Чого, якраз, чуть менше оголошеного бюджету :_06:

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Поки дома хвораю, вирішив в кінці кіців :_07: дозбирати два хача, один глУбокий тюн( під специфічні задачі :_39: ), а інший просто ТО.

rl8K.th.jpg

jJ21l.th.jpg

KqAg.th.jpg

l23tW.th.jpg

pucjv.th.jpg

Mrxo1.th.jpg

69iM.th.jpg

Планується ось такий вигляд

QKptW.th.jpg

Опубліковано

можливо не по темі, але прошу поради знавців, власників -

придивився на пневматику харківського заводу ЛАТЕК

а саме на модель "Чайка 11" та "Чайка 12".

підкуплює ціна, характеристики, ГП, вітчизняний виробник, але дуже мало відгуків.

варто чи ні? :)

дякую!

Опубліковано

можливо не по темі, але прошу поради знавців, власників -

придивився на пневматику харківського заводу ЛАТЕК

а саме на модель "Чайка 11" та "Чайка 12".

підкуплює ціна, характеристики, ГП, вітчизняний виробник, але дуже мало відгуків.

варто чи ні? :)

дякую!

http://airgun.org.ua...510&hilit=чайка

:_07:

U5rN.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...