Перейти до змісту

Допоможу зареєструвати польське авто на співвласника

bekson

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможу зареєструвати польське авто на співвласника, якщо щось цікавить пишіть відповім на всі запитання!

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

напевно всіх цікавить скільки довго на йому можна їздити до кожного перетину кордону?

Опубліковано

Чесно кажучи не в темі, я вірно зрозумів, можна купити польське авто і їздити у нас без проблем?

Опубліковано

Oli,від 5 до 10 діб, залежно від митниці.

Тю, тоді для чого той співвласник?

Вся західна Україна їздить на польський авто, якщо приймуть закон про перетин кордону раз в 1 місяць побачте тоді для чого той співвласник!

Чесно кажучи не в темі, я вірно зрозумів, можна купити польське авто і їздити у нас без проблем?

маючи страховку і претинати кордон 1 раз в 5 або 10 днів можна їзити без проблем

ТС, а ти знаєш такого Ніколаса?

хто це поляк?

Опубліковано

це типу ексклюзивний і неповторний представник серйозної польської фірми "Роги і копита", що катається на шару представляє її інтереси в Україні.

Опубліковано

Ну то це годиться хіба для тих хто мотається закордон, бо раз в 5 днів не наїздишся ((

да ви праві! Той хто мешкає не далеко від кордону, Володимир Волинський район, Любомлський, Шацький, і в сторону Львова. У мене є знайомий з Дніпропетровська купив авто на поляках перетинає кордон через Огринів в нього коридор 10 днів, він встигає і додому попасти, і в Польщу заїхати за товаром чи по своїх справах.

це типу ексклюзивний і неповторний представник серйозної польської фірми "Роги і копита", що катається на шару представляє її інтереси в Україні.

Якщо приймуть закон про перетин кордону раз в місяць, ви будете стояти в черзі за польським авто, це я вам гарантую))

Опубліковано

Якщо приймуть закон про перетин кордону раз в місяць, ви будете стояти в черзі за польським авто, це я вам гарантую))

цей закон приймають вже 2 роки

скоріше всього не прийматимуть ще довго

а тратити кожні вихідні на проїзд кордону, стояти в черзі і двіжувати з митниками, кожному гайцу доказувати шо ти не олень... перспектива ще та

Опубліковано

1. якщо приймуть завтра!

2. не факт що після завтра не приймуть закон про 2 дні замість 30. Ми знаємо як наша держава любить намахувати нас з авто ((

Опубліковано

цей закон приймають вже 2 роки

скоріше всього не прийматимуть ще довго

а тратити кожні вихідні на проїзд кордону, стояти в черзі і двіжувати з митниками, кожному гайцу доказувати шо ти не олень... перспектива ще та

для людей Польща це заробіток і не поганий, добре якщо у вас є робота, чи Батько купить тобі лексуса з салона і ти мажор, не всі такі,хто як може так і заробляє!

І взагалі для чого тут ця димагогія? людині якій цікаво придбати авто вона напише.

кожному гайцу доказувати шо ти не олень... перспектива ще та

Олень той хто доказує даїшникам, а я просто показую документи страховку і їду собі спокійно!

Опубліковано

ТС, а ти знаєш такого Ніколаса? хто це поляк?

Це такий тип з Любомля.

А по якому документу даїшник визначає скільки часу таке авто вже на нашій території?

Опубліковано

кщо приймуть закон про перетин кордону раз в місяць, ви будете стояти в черзі бла бла бла....

яка тупа заганяловка оленів, паспіши-тарапісь-пакупай-живапісь...

це все гарні казки, до першовка провтика з 5/10 терміном, далі, рішали справно генерують нові історії аби піпл хавав і стабільно вівся.

а черги, так, будуть предостатні, тільки потеплішає, і без цих польських корчів...

Опубліковано

визначає скільки часу таке авто вже на нашій території?

раніше,доказом була митна декларація, там є дата ввозу (в'їзду) - стоїть штамп митниці з датою...

Опубліковано

А є різниця, скільки може знаходитися авто без виїзду, коли завіз його резиден(співвласник) і власник(поляк)?

Опубліковано

Від себе додам що в колєці на границі процентів 60 це польські номера! Дійсно дуже багато людей в приграничних районах цим благом користуються! Але трохі стрьомно що якщо прострочиш режим то штраф 8 тис.

Є така тема якщо заганяє наприклад поляк то можна 60 днів їздити і тоді не порушується митний режим. Вичисляють мєнтозаври по загран паспорту тіпа коли вЇхав митної бази в них поки немає.Але на мою думку тут не мєнти страшні так як самі митникі!!! Дуже багато спостерігав таку тему що нав'їзді можуть не впустити в Україну! Чим мотевують не вникав але що вертали сам декілька разів бачив.

Опубліковано

Так а що , маєш в такому випадку закордонний паспорт даїшникам показувати?

Гаїшникам показується тільки водійське посвідчення і реєстраційний документ на авто, страхівка, більше абсолютно нічого!!!

декларацію може вимагати лише митна служба, а якщо ви це все показуєте дайцю, то як писалося вище ви дійсно олень...

Опубліковано

наскільки я знаю коли гаїшник спиняє авто на польських номера він просто дзвонить до чергово диспетчера митниці той по базі пробиває все, коли вїхав, якою машину, даже є фото та відео коли заїжав, паспорт показувати не потрібно.

в мене знайомий так їздить, деколи каже як перестрочив 5-10 днів то справку від лікаря брав що був хворий тай так йому проходило.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...