Перейти до змісту

Vista SP1 замедляет компьютер

nameless

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Головні відмінності Вісти від ХР можна почитати тут:

ftp://lm:[email protected]/Soft/Vista%20...0comparison.pdf

посилає мене та ссилка подальше :) , так як я з Телекому.

я не про те , а що я конкретно , отримаю взамін ХР, свою систему ХР я переставляю десь через 6-8 місяців , не і за того що вона падає , проста за такий час вже починає підтормажувати. :) .

Опубліковано

Rock Я був такої ж думки, коли ставив вісту вперше, вдруге і навіть втретє.

Перейти я вирішив на вісту тоді, коли від знайомого взнав що у нього не було жодного виліту в 3д максі від того часу коли поставив вісту, в ХР ж че було 1 раз в день - желєзно!

З того часу пройшло десь біля року. Переставляв вінду лише 1 раз, просто на борді порекомендували збірку Game Edition з встроєним SP1.

Чесно кажучи, не пожалів жодного разу що юзаю саме вісту, і вона досить стабільна. Далеко йти не треба, Женя знає як я "люблю" вінду переставляти. ХР в мене жила не довше 3-ох місяців, я її завжди чимось вбивав, якась програмка таки знаходилась що вішала вінду і її доводилось переставляти. З вістою я цього зробити не можу, на даний момент в мене стоїть декілька версій 3 д максу, різні візуалізатори, куча прог, фотошоп + прикладні програми, при цьому дофіка ігр в які час від часу граю і жодного глюка я не побачив.

Синій екран в вісті я побачив лише раз, коли тестував но двд для нового сталкера (ну думаю його бачили багато людей), а ось на ХР я їх бачив частенько. Так що мій вердикт, якщо у Вас сильна машина, ставте вісту і не пожалкуєте. Головне до неї привикнути і просидити на ній 1 місяць, далі Ви змінbте свою думку на користь вісти!

P.S. Як взнати коли була встановлена вінда?

P.S2. Пост № 666 :)

Опубліковано

В мене і в моїх кількох друзей був баг: при включеному комп'ютері виключілось пітаніє монітора (на важно специально чі не специально, бо в трбох не чайно а четвертий перевіряв))))) то після перезагрузкі кампа система грузится все ок, іде полоска , картінка віндовса дальше НО коли загружаєтся то екран чорний........... повторяю в 4 людей таке було (3 переставляли систему а я нагуглив шо нада переставить дрова до моніка і відяхі в безопасном режимі)

Так вот в вісті я перевіряв - все ок .....

Опубліковано

У меня Виста прожила на компе месяц или полтора, уж точно не вспомню. После первого аварийного завершения работы (банально пропал свет и небыло УПСа) она начала так тормозить и лагать, что снес к чертям. До этого, правда, работала просто отлично.

Опубліковано

Брєд. Через таку фігню зносити систему? Та ще й потім висновки робити, що одне сакс, а друге - рулез... То треба зовсім не розбиратися ні в софті, ні "залізі".

Опубліковано
Брєд. Через таку фігню зносити систему? Та ще й потім висновки робити, що одне сакс, а друге - рулез... То треба зовсім не розбиратися ні в софті, ні "залізі".

Ну хто розбирається  а хто ні ,це ще те питання :) ,

а головне питаня ,як говорять в Одесі , Шо я з єтого буду поіметь, окрім викінутих на вітер ресурсів.

всі пограми в мене на ХР і так працюють стабільно , окрім нового Сталкера.(не було куди гроші діти , краще б пива хорошого попив).

Опубліковано

Віста нічого не дає користувачу з правильними руками крім сумнівних "красот" і діректа 10-го, реалізація якого поки що паскудна і викликає тормоза в іграх, навіть на хороших двоядерних машинах, ІМХО.

Опубліковано

Windows Vista Experience рекомендує 2 гіга пам'яті для комфортної роботи. Юзаю на такій кількості пам'яті ще з грудня 2007. Юзав на оперативці від 256 Мб до 4 гіг. Нещодавно змінив версію на 64бітну. З донастройок: візуальні і своп, можна прибити надмірні звертання до вінта.

Основна різниця з ХР, яка мені сподобалась - explorer в адресному рядку трансформує папки в кнопки, візуальні фічі використовую вкрай рідко, бо постійно якась софтина розвернута на всю площу. Аеро дає можливість не бачити страшенного лага як в ХР (потаскайте нотреспондінгові вікна і над ними інші) з залишками зображення вікна у вигляді шлейфа. При цьому аеро споживає ресурс відеокарти і збільшує енергопотребування на 1 ват.

Для будь-якого старого софта існують програми віртуалізації. Персонально для себе не знаходжу причин використовувати ОС, релізнуту в часи, коли я ще не вмів вмикати комп'ютер, дожившу до нашого часу і тричі сервіспакнуту в зв'язку з глюками нової на компах з 512 мегабайт пам'яті, і це при сучасній її ціні. Це все рівно що жалітись, чому Crysis не адаптували для видавання 60 fps на Radeon 9200 на максимальних.

Аддед later

Радіймо таварісчі, скоро почнеться холівар між вістою і віндою 7. Хай но туди доточать сьоме ядро minwin (~34 Mb) От тоді віста і повинна буде піти на упокой :) на радість її противників.

Опубліковано

Аддед later

Радіймо таварісчі, скоро почнеться холівар між вістою і віндою 7. Хай но туди доточать сьоме ядро minwin (~34 Mb) От тоді віста і повинна буде піти на упокой :0020: на радість її противників.

так і буде , і жде Вісту судьба Меленіума :)

Опубліковано
так і буде , і жде Вісту судьба Меленіума :)

Ліноліум не треба ображати. Я 3 роки користувався, десятки ігр на меленіумі пройшов, причому система працювала стабільно два роки без перевстановлення :0020: . Аби ще так гвіста працювала...

Опубліковано
і жде Вісту судьба Меленіума :)

З цього можна судити, що історія використання ОС типу вінда 98 -> NT 5, оминаючи Ме?

Опубліковано

та мені якось пофігу .. я особисто не вважаю вістО повноцінною ОС..так .. щось на зразок пласмасової іграшки на яку дивитись приємно але коли в руки візьмеш то вона ламається... і при всіх глюках ХР мені більш стабільніша і швидша...я ХР точу сам під свої як тут говорили криві руки...вот на роботі в мене файловий серваЧок на ХР аптайм має 43 дні...робіть висновки

Опубліковано
і жде Вісту судьба Меленіума ;)

З цього можна судити, що історія використання ОС типу вінда 98 -> NT 5, оминаючи Ме?

на той час , якщо машинка була слаба ,то 98 , а якщо хоча 64 м оперетивки , то краще було ставити win2000.

Опубліковано

Саня, та фігня, як ти виразився полягала не в тому, шо робота аварійно завершилась, а в тому шо система стала вкрай нестабільною і почала дико жерти ресурси і тормозити. І я вроді як казав шо до отого глюка все працювало просто відмінно. І ігрулі часом грав і роботу робив.

З.І. І в софті і в залізі вроді розбираюсь і прекрасно розумію як і шо настроїти ;) Мо то просто фатум :)

З.І.І. От пишу зара з-під FreeBSD в якої аптайм уже 123 дні і ні глюка ні підвисання... Ехх... Красота... :)

Опубліковано
З.І.І. От пишу зара з-під FreeBSD в якої аптайм уже 123 дні і ні глюка ні підвисання... Ехх... Красота... ;)

Ми тут про вісту і ХР спорим а про *nix забули... І всі так ХР хвалять)))

А шо красіва фря, то без питань

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...