Перейти до змісту

Хочу котинятко))

Tani4ka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хотілось би запитати в форумчан, може хто хоче віддати мацюпусіньке котинятко...

Дуже хочеться мати маленького друга :blink: саме простеньке, маленьке, тепленьке... грайливе і не надто вередливе :)

Опубліковано

Думаю, что могу даже двоих отдать :)

Маленькие, какие-то чёрно-серо-дымчасто-пепельные, глаза открыли, пищать умеют ;)

Опубліковано

прикоооольно!))) Я писала тобі в приват, але не отримала відповіді і подумала, шо в тебе їх вже немає. Вони ще дуже маленькі? скільки то їм, біля двох тижнів? Вони вже самі їдять?

Опубліковано

Видел приват, ответил, а то всё времени не хватало :)

Ну на ладони пока помещаются ;)

Узнаю, расскажу, что они умеют (они у сестры).

Опубліковано

першопочатково була саме така ідея :) , але на жаль не зустрілося не одне на моєму шляху. Напевно не знаю, де треба ходити! ;)

Опубліковано
першопочатково була саме така ідея :) , але на жаль не зустрілося не одне на моєму шляху. Напевно не знаю, де треба ходити! ;)

кругом є.

краще врятувати одненьке з вулиці, а ті, що в теплі, вони виживуть

Опубліковано
краще врятувати одненьке з вулиці, а ті, що в теплі, вони виживуть

блин, юношеский романтизм :)

в жизни все с точностью до наоборот! Домашние на улице редко выживают, а вот уличные - на то они и уличные! :smile-zachot:

Опубліковано

Уже ползают по кровати. Сами пока не едят, но уже готовятся к этому. Д.Р. у них - 20 декабря. :)

Опубліковано

Буду з нетерпінням чекати фоток і моменту, коли можна буде "усиновити" одненького... :)

Опубліковано

Чип и Дейл

;)

post-419-1199656143.jpg post-419-1199656152.jpg

post-419-1199656158.jpg post-419-1199656163.jpg

post-419-1199656167.jpg post-419-1199656174.jpg

Один более чёрный, второй более коричневый и полосатее. Кричат - будь здоров, особенно если поднять повыше. Очевидно, обое страдают акрофобией :ok2:

Опубліковано
блин, юношеский романтизм :)

в жизни все с точностью до наоборот! Домашние на улице редко выживают, а вот уличные - на то они и уличные! :)

доо..ми такіє)

але ж домашніх ніхто не викидатиме на вулицю, якщо з головою все нормально звичайно...

Опубліковано

Дуже просто робити добро чужими руками!!! :ok2: Якщо у Вас, шановна, є бажання спасти чиюсь душу, то візьміть і зробіть це самостійно!!!

У кожної людини свій підхід до ситуації. Я свій вибір зроблю самостійно! :)

Опубліковано

Дякую за підказку, я бачила це пост. :ok2:

Але мій топік на один день "старший", і створений у відповідному розділі. :)

Я вже майже домовилася за одненьке миленьке створіннячко, залишилося тільки дочекатися поки воно підросте. :)

Опубліковано

Forever Autumn, проблема в том, что уличного еще попробуй найди сейчас. не сезон как бы.. а летний выводок уже слишком подрос для того, чтобы брать их домой - слишком большой риск, что не приживутся и удерут gallery_32_26_54.gif

Опубліковано

Shkoder, ти 100% правий, я ходила і заглядала між кущі і біля змалищ :( з листопада місяця. Навіть при тому, шо на той момент в мене не було куди його брати (я ще жила в батьків), але якби я знайшла маленьке котинятко, взяла б однозначно!!! :) Але цього не трапилося, бо їх просто не було.

Опубліковано

Ура!))) :)

Нарешті я тепер маю малесеньку-малесеньку куцю. :0024: Гарнесенька, жвавесенька, смілива і трішки криклива (але ж всі ми не ідеальні!!! ;)

Назвали її Самбука! :0056:

Велике "Спасибі" 2 keepo - вона просто чудо!!!

І "соррі" 2 ursa

Опубліковано
Дуже просто робити добро чужими руками!!! :( Якщо у Вас, шановна, є бажання спасти чиюсь душу, то візьміть і зробіть це самостійно!!!

У кожної людини свій підхід до ситуації. Я свій вибір зроблю самостійно! :(

шановна, я це зробила давно. і знаю, як тоді добре стає на душі. думала, що вас то вразить, як вразило мене.

хочете домашнє котИнятко? ваш вибір, але не варто хамити. :)

2 Shkoder - прогуляйтеся по 40му. деякі з живих перестали бути живими через морози.

Опубліковано

І ситуацію з вуличним котеням я пояснила у наступному ж пості. Якби знайшла, то обов"язково забрала б додому. Не можу ж я його все життя шукати.

Рада, за тебе! (хоч комусь добре... на душі)

Опубліковано
І ситуацію з вуличним котеням я пояснила у наступному ж пості. Якби знайшла, то обов"язково забрала б додому. Не можу ж я його все життя шукати.

Рада, за тебе! (хоч комусь добре... на душі)

фотку Самбуки в студію!!!)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...