Yarchik Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 16:37 #1 Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 16:37 Треба пройти ТО і ремонт на СТО "Pit Stop" (с. Струмівка). Може, в когось є картка знижки "на позичити"?
woodwork Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 08:08 #2 Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 08:08 Якщо знайомі є то знижка буде, ні то ні. Я їх послугами користувався недавно, розвал, грм, пильнікі, ролік тощо, ціни дешевші ніж в шабашніків на гаражах чи кооперативних сто, а гарантія, накладна пропечатана, комфорт, зал очікування то, для мене, вагомі аргументи йти саме туди, навіть без ''картки''.
MaestroA Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 08:31 #3 Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 08:31 Два рази обслуговувася по дрібницях на СТО Пітстопу. Не задоволений. Перший раз міняли ближнє світло фар. Розібрали повітряний фільтр з патрубками. Чекав до години часу. Як пізніше вияснив, для заміни лампи достатньо було зняти фіксатор і вийняти фару. Процедура зайнає максимум 5 хв. Другий раз робив дігностику підвіски. Авто залишив. Приїхавши в домовлений час, вияснилось, що адміністратор відлучився і випадково взяв з собою ключ від мого авто. Довелось чекати з півгодини.
woodwork Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 11:38 #4 Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 11:38 Ну всяке буває, але нюансів з сто в гаражах в рази більше. Особливо якщо питання стане про гарантію чи щось комусь доказати, про чеки та звітність я взагалі нічого не кажу.
kolialutsk Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 12:06 #5 Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 12:06 Якщо знайомі є то знижка буде, ні то ні. Я їх послугами користувався недавно, розвал, грм, пильнікі, ролік тощо, ціни дешевші ніж в шабашніків на гаражах чи кооперативних сто, а гарантія, накладна пропечатана, комфорт, зал очікування то, для мене, вагомі аргументи йти саме туди, навіть без ''картки''.Ціни раза в 2 більші ніж кругом.
woodwork Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 13:34 #6 Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 13:34 Якщо знайомі є то знижка буде, ні то ні. Я їх послугами користувався недавно, розвал, грм, пильнікі, ролік тощо, ціни дешевші ніж в шабашніків на гаражах чи кооперативних сто, а гарантія, накладна пропечатана, комфорт, зал очікування то, для мене, вагомі аргументи йти саме туди, навіть без ''картки''.Ціни раза в 2 більші ніж кругом.3D розвал 120 грн без знижки.Покажіть хоч би 1 сто де за 60 грн розвал можна зараз зробити...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.