Перейти до змісту

Соус для салата

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куштував як піцу так і салати з соусом жовтого кольору. Соус наносять на листя салата, він маэ солодкий смак. Можливо хтось поділиться рецептиком?.

Опубліковано

Может такой?

Ингредиенты:

- 4 яйца,

- сливочное масло 50 гр,

- сливки 50 гр,

- сок половины лимона,

- петрушка,

- соль, черный молотый перец.

Итак:

1. Сварите вкрутую яйца. Отделите желтки от белков.

sparzha5.jpg

2. Хорошо перетрите желтки (можно через сито). В кастрюле растопите сливочное масло, добавьте желтки, лимонный сок, посолите, добавьте перец, тщательно перемешайте, влейте сливки, дайте пару минут слегка покипеть и всё. Соус готов!

sparzha6.jpg

Опубліковано

Мені здається, найточніше вгадати рецепт може допомогти офіціант. Я не кажу питати технологію приготування, а лише поцікавитись, на основі чого зроблений соус. Знаючи хоч декілька інгредієнтів, буде легше шукати.

Опубліковано

Мені здається, найточніше вгадати рецепт може допомогти офіціант. Я не кажу питати технологію приготування, а лише поцікавитись, на основі чого зроблений соус. Знаючи хоч декілька інгредієнтів, буде легше шукати.

Так і зроблю :)

Опубліковано

Короче чувак, )) в чора був в батьків ну гостював, мама при мені заправляля салат (пекінка,болгарський перчик,огірок,помідор,сир той модний)ну тіпа грецький,отож соус жовтий-жовтий!! і солодкуватий.Рецепт:

-Основа оливкова олія,потім гірчиця не дуже гостра(багато,відносно)тому і жовта,потім яблучний оцет,і саме головне-Тадам!!!!!цукрова пудра,але дуже-дуже в міру)) треба відчувати кількість і якість продуктів.

ще раз короче-салат просто(отпад)вийшов, мамуля в неті вичитала рецепт і спробувала.

PS: надіюся що допоміг, пробуйте! і ждемо відповідей))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...