Перейти до змісту

Розворот на розворотах

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Помітив,що у Львові на розворотах(через розділювальні смуги) розвертаються отак:

wlk2v1t38vgn.jpg

тобто при такому розвороті машини не закривають одна одній огляд зустрічного транспорту.

а у нас отак:

vtasqo3fnf7y.jpg

при такому розвороті автівки закривають одна одній огляд зустрічного транспорту.

Звісно я відразу почав розвертатись "по-львівськи",це безпечніше і швидше,але наші водії(які розвертаються в тому ж розвороті тільки назустріч) не розуміють цього і постійно мені фафакають і матюжать.Чому в наших автошколах не навчають,як краще розвертатись?

Опубліковано

Тому що, якщо на розворот машин більше, ніж 2 з обох напрямків, розвернутись не зможе ніхто.

І, да, попробуй так розвернутись в Польщі, наприклад.

Опубліковано

У Львові на розворот не заїзжає одразу кілька машин,якщо хтось заїхав,то наступна за нею пригальмовує,щоб дати можливість розвернутись зустрічній.

У нас часом можна розвертатись хвилин 10,бо ніхто не наважується першим "всліпу" виїхати на зустрічну смугу.

Опубліковано

Уяви ситуацію, коли з одного боку під'їзджають один за одним два-три авто. Зустрічних розвертающихся нема поки, всі зустрічні прямоїдучі. Наші під'їхавші вистроюються один за одним з ввімкнутим лівим поворотом і ... перекривають весь розворот... І тут з'являється зустрічний, котрий хоче теж розвернутись, і ... впирається в нашу колейку...

Коли траекторії машин пересікаються, а є можливість роз'їхатись без пересічення, то такий роз'їзд неправильний.

А на рахунок "виїхати всліпу" я тебе не розумію. Якщо розділювальна вузька, то машини стоять ще на своїх смугах, а значить прикривають тебе. Висуваєш носа потрохи, виглядуєш, та й все.

А щоб аж "сліпо" було... ну не знаю...Це якщо зустрічна фура хіба... Але й то, вона тебе ще краще прикриє....

Короче, проблема надумана. Скільки не їжджу, ні разу такої проблеми не відчував.

Опубліковано

Наскільки пам'ятаю, роз'їзд правими бортами дозволяється, це не означає, що є обов'зковим. З ваших слів -... Звісно я відразу почав розвертатись "по-львівськи",це безпечніше і швидше...- Так, це безпечніше, але не швидше. Якщо вистроюється колона для розвороту, то ті автомобілі, що пристоїлись позаду, повинні переднім дати можливість завершити маневр не перекриваючи рух зустрічним авто, у нас часто наблюдаю, шо рух перекривається.

Опубліковано

Зображення №1 це зустрічний роз'їзд чи розворот через лінію розмітки, №2 розворот/поворот ліворуч де є розділова смуга, наприклад така як у нас на Соборності.

Спробуйте розвернутись "по-львівськи" хоча б на пр. Перемоги ;) коли там світлофори вимкнути.

Опубліковано

Така звичка виробилася в ході проїзду таких перехресть як зображено на картинці, складні перехрестя коли треба з'їхати на другорядну вуличку яка в плані трохи зміщенна відносно осі перехрестя. Див фото.

В іншому випадку там не роз'їдешся!

доречі така ж ситуація буде якщо зїзжати з пр.Соборності (з сторони Там-Таму рухаємся) на Воїнів-Інтернаціоналістів.

post-7935-0-43896100-1418715068_thumb.jp

post-7935-0-12283100-1418715069_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...