Перейти до змісту

допоможіть вибрати між телефонами

Рекомендовані повідомлення

хочу придбати недорогий телефон до 1400 грн

не можу вибрати між samsung star advance g350 та lg l60 dual x135

що на вашу думку краще, чи можливо інший варіант?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б взяв лижу. Там проц кращий і камера. Відповідно швидкодія. Лончер не такий важкий як в самса:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лончер замінити в мене і дочка може.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б взяв самсунга. Надійні апарати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самсунг менш потужний(якщо це доречно тв апаратах такого класу), але якісніше зібраний.

Самсунг має більш видовжений екран, ЛЖ більш ширший.+камера + датчики,як завше апарат менш розкрученого конкурента повинен бути більш нафаршированим.

А я доклав би пару сотень і взяв би Prestigio PAP 40 55.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні в якому разі не бери престіжіо якщо хоч телефон надовго і взагалі краще такого китайського барахла не брати... LG вже навчилися робити телефони. Якщо хоч якісніше, то звичайно, не набагато, але самсунг краще в цьому плані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все телефони за 50 доларів., що від них хотіти.

Якість завжди починалась від 100 і вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все телефони за 50 доларів., що від них хотіти.

Якість завжди починалась від 100 і вище.

Я б сказав, що від $150 і вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Samsung по трохи здувається ((( (я про телефони, а не загалом про всю їхню продукцію).

SM-G350E вроді й не погана модель, поки не доходить діло до порівняння з топовими продуктами кількарічної давності. Відчувається бюджетність та урізаність. На датчиках приближення зекономили, пам'ять RAM лише 512Мб... Вже чимало користувачів зіткнулися з тим, що з часом починає рипіти динамік мелодій. Раніше для телефонів Samsung це була велика рідкість, на відміну від Nokia.

З Prestigio не рекомендую зв'язуватись. Підтримка ніяка. У випадку поломки телефони/планшети ремонтуються по 2 місяці, а якщо випадок не гарантійний, то взагалі. З досупністю запчастин великі проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Престіжіо гарантія 2 роки.Для негарантійного випадку є розборка.

Не агітую , але за минулий рік я продав 4055 вдвічі більше, ніж усіх самасунгів разом взятих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, я й не заперечую. Для продаванів це хороші апарати. Люди їх купують на ура. Тіпа модні. Але гарантія їхня до дупи. 2 роки, коли телефон в ремонті перебуває місяцями... Я не розумію людей, які на це ведуться. Є закон про захист прав споживачі. Треба свої права відстоювати, але багатьом це лінь робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка Лижи, бо там чу-чуть краща батарея.

Литий-ионный аккумулятор 1540 мА*ч LG краще, за Литий-ионный аккумулятор 1800 мА*ч самсунга. Не гірше точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так і Самсунг може бути в ремонті місяць.Да Престіжіо довше, але ж і коштує дешевше.

Завше є дві сторони медалі.

200 грн зверху, і у гарантійному випадку (1% від проданих) поміняють хоч завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Престіжіо гарантія 2 роки.Для негарантійного випадку є розборка.

не спостерігав як тут же на борді, народ місяцями побирався у пошуках тачів\дисплеїв?

п.с. чим Престічіо стимулює для пропихання їх гугна у масси, звісно, якщо не секрет?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тупо ціною,ясно далеко не всі моделі.Точніше одна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би gnusmas взяв би, до лиж довіри нема. Краще якісний, перевірений самсунг ніж хз лижа з кращими праметрами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарантія теж важливо) не хочу маятись з гарантіями від продавця) це Г...

з сервісними центрами набагато простіше, для людини яка закон знає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...