Перейти до змісту

Продам СИСТЕМНИК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Комп'ютер:

Тип комп'ютеру Многопроцессорный компьютер с ACPI

Операцiйна система Microsoft Windows XP Professional

Пакет обновлення ОС Service Pack 3

DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Системна плата:

Тип ЦП DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)

Системна плата Asus P5VD2-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

Чiпсет системної плати VIA P4M890

Системна пам'ять 3072 Мб (DDR2 SDRAM)

DIMM1: Hexon Tech. HEXON 1 Гб DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 МГЦ) (4-4-4-12 @ 266 МГЦ) (3-3-3-9 @ 200 МГЦ)

DIMM3: Kingston 2 Гб DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 МГЦ) (5-5-5-15 @ 333 МГЦ) (4-4-4-12 @ 266 МГЦ)

Тип BIOS Award (04/30/07)

Дисплей:

Вiдеоадаптер ATI Radeon HD 3850 (1024 Мб)

Вiдеоадаптер ATI Radeon HD 3850 (1024 Мб)

3D-акселератор ATI Radeon HD 3850 (RV670)

Монiтор Модуль подключения монитора [NoDB] (234082)

Мультимедіа:

Звуковий адаптор Analog Devices AD1986A @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller

Звуковий адаптор ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 38xx - High Definition Audio Controller

Збереження даних:

Дисковий нагромаджувач ST380815AS (80 Гб, 7200 RPM, SATA-II)

Дисковий нагромаджувач SAMSUNG HD252KJ (250 Гб, 7200 RPM, SATA-II)

Оптичний дисковод ASUS DRW-24F1ST SCSI CdRom Device---------------------- НОВИЙ

SMART статус жорсткого диску OK

Роздiли:

C: (NTFS) 76316 Мб (71364 Мб вiльно)

D: (NTFS) 80466 Мб (80399 Мб вiльно)

E: (NTFS) 154.3 Гб (154.2 Гб вiльно)

Загальний обсяг 307.4 Гб (302.4 Гб вiльно)

Уведення:

Клавiатура Клавиатура HID

Миша HID-совместимая мышь

Мережа:

Мережевий адаптор VIA Rhine III Fast Ethernet Adapter

D-Link DFE-520TX Fast Ethernet Adapter

Додатково вмонтована планка USB -- 4 виходи

Є всі диски(драйвера). Нічого не паялось ,не ремонтувалось.

Ціна 3300грн

тел: 050 666 50 37

Опубліковано

На авто базарі авто будете по запчастинам оцінювати.

Я системник продаю як одне ціле, а не по комплектуючим.

Опубліковано

Ну как би ціна завищена конкретно, а по комплектуючим швидше продасте, та і форумчани допоможуть адекватно оцінити товар, Фото комплектуючих ще пришвидшить продаж, а продажа по комплектуючим - звичайна справа, до чого тут автобазар?

Опубліковано

Ну как би ціна завищена конкретно, а по комплектуючим швидше продасте, та і форумчани допоможуть адекватно оцінити товар, Фото комплектуючих ще пришвидшить продаж, а продажа по комплектуючим - звичайна справа, до чого тут автобазар?

Цей системник продаю не по комплектуючим і бажання продавати його по комлектуючим не маю , так як ПК повністю в робочому стані. А на рахунок авторинку-- запропонуйте продавцю вжитого авто купити по комплектуючим, бо так дешевше вийде, я думаю ви зрозуміли на скільки адекватною буде відповідь продавця.

Опубліковано

Ціна 3300грн

Ледь 30% від вказаної ціни нарахував. За 3000 грн можна взяти значно цікавішу машинку. (хоча і та задорого!) І потужнішу в двічі!

Якщо ви рахуєте що та машинка , на яку ви зіслалися, потужніша, і можна її взяти за 3000грн , то тоді моя точно коштує 3300грн.

для порівняння Проц: Intel Core2Duo E6600 (2,4GHz)--- у мене 2-ох ядерний 2.8Ггц

Відяха: ASUS ATI Radeon X1650 256 Mb (128Bit, DDR3) --- у мене Вiдеоадаптер ATI Radeon HD 3850 (1024 Мб)

Пам’ять: 2MB (DDR2-800)---- у мене Системна пам'ять 3072 Мб (DDR2 SDRAM)

Блок живлення: Chieftec 450W---- у мене назви не пам'ятаю ,але 500W

+ друга мережева карта

+ додатково вмонтована USB планка

Опубліковано

А Нічого, що у вашого проца шина 800 і кеша 2, а там 1066 і кеш 4?

Пам'ять у вас працює НЕ як DDR2800, а як DDR2-533, бо якщо не помиляюся, то це максимум у вашої плати.

На тій мат платі ще є куди пам'ять доставити, у вас уже все.

Ви про вінчестери забули 500,320,320 проти ваших 80 та 250.

Мережеві карти практично нічого не вартують (10-20 грн), ЮЗБ теж недорогі.

Я зацікавлений, але не з такою ціною.

Продавайте разом, але напишіть ціни по комплектуючим, щоб легко було порахувати.

Опубліковано

А Нічого, що у вашого проца шина 800 і кеша 2, а там 1066 і кеш 4?

Пам'ять у вас працює НЕ як DDR2800, а як DDR2-533, бо якщо не помиляюся, то це максимум у вашої плати.

На тій мат платі ще є куди пам'ять доставити, у вас уже все.

Ви про вінчестери забули 500,320,320 проти ваших 80 та 250.

Мережеві карти практично нічого не вартують (10-20 грн), ЮЗБ теж недорогі.

Я зацікавлений, але не з такою ціною.

Продавайте разом, але напишіть ціни по комплектуючим, щоб легко було порахувати.

Пропонуйте ціну і будемо домовлятись. пишіть в приват.

Опубліковано

Проц: Intel Core2Duo E6600 (2,4GHz)--- у мене 2-ох ядерний 2.8Ггц

його 2,4, вашого недо 2-ядерного зробить вдвічі! Хоч ваш і 2,8 :)

Ваше відео, походу AGP його PCI-e і воно може й швидше трошки.

ОДним словом, ваш зламок вартує 2000 з моніторм. Максимум.

Опубліковано

Проц: Intel Core2Duo E6600 (2,4GHz)--- у мене 2-ох ядерний 2.8Ггц

його 2,4, вашого недо 2-ядерного зробить вдвічі! Хоч ваш і 2,8 :)

Ваше відео, походу AGP його PCI-e і воно може й швидше трошки.

ОДним словом, ваш зламок вартує 2000 з моніторм. Максимум.

ATI Radeon HD 3850

Наименование Radeon HD 3850 Ядро RV670 Техпроцесс (мкм) 0.055 Транзисторов (млн) 666 Частота работы ядра 670 Частота работы памяти (DDR) 828 (1656) Шина и тип памяти GDDR3 256 Bit ПСП (Гб/с) 52.992 Унифицированные шейдерные блоки 320 Частота унифицированных шейдерных блоков 670 TMU на конвейер 16 (всего) ROP 16 Текстур за такт 16 Текстур за проход 16 Shaders Model 4.1 Fill Rate (Mpix/s) 10688 Fill Rate (Mtex/s) 10688 DirectX 10.1 Anti-Aliasing (Max) MS-24x Анизотропная фильтрация (Max) 16x Объем памяти 256/512 Интерфейс-------------------------------------------- PCI-E 2.0---------------- RAMDAC 2x400

А на рахунок процесора то і мій теж непогано літає.

А за "ЗЛАМОК" попросив би вАС свої думки при собі тримати, а АДМІНІВ бути уважнішими.

Опубліковано

+ друга мережева карта + додатково вмонтована USB планка

Уважно фото подивіться, там теж додаткова мережева карта і планка на 2 додаткових USB! :)
Опубліковано

+ друга мережева карта + додатково вмонтована USB планка

Уважно фото подивіться, там теж додаткова мережева карта і планка на 2 додаткових USB! :)

Це у нього не LAN-мережева карта ,

post-3161-0-94739200-1418378283_thumb.jp

Опубліковано

про що ми говоримо?? Чоловік не відрізняє Asus серії Deluxe із WiFi від дешевою надбюджетної материнки із чіпсетом VIA.....

Опубліковано

Мій ПК ,який я продаю, не глючить , тяне ігри , я на ньому навіть робив візуалізацію в програмі 3DS MAX, неговорячи про неро, шмеро, браузери , офісні програми і т.п., і ніколи не замислювався над тою материнкою на яку ви мені вказуєте. Да це не професійний ПК , бо професійний ПК і коштує як збитий літак.

Опубліковано

Не глючить і тяне ігри це не вирішальний показник)))) Ваш системник трохи вже "в літах" і не відповідає заявленій ціні. Прислухайтесь до порад досвідчених бордівців

Опубліковано

Не глючить і тяне ігри це не вирішальний показник)))) Ваш системник трохи вже "в літах" і не відповідає заявленій ціні. Прислухайтесь до порад досвідчених бордівців

"На вашу думку краще нова лада каліна ,а ніж старий WV пасат B4". Цей системник за роки , які він був в мене ,вдосконалювався. З моменту покупки рідне що в нього лишилось це корпус і материнка, решта все абгрейд. А заявлену ціну реальним покупцям можна посунути.

Опубліковано

Не втримався, зайшов на olx, перший що попався

http://shostka.sum.olx.ua/obyavlenie/nastolnyy-kompyuter-core-i5-IDbkiIn.html#85162464d8

2500грн, коре i5, 19ка моник, винт 750, 4оперативки ддр3, видяха жтс450 1024, клава миша "все дела"

и аналогичних пару штук

Опубліковано

Буду за Вас радий, якщо хтось візьме ПК по такій ціні. Реальному покупцю прийдеться Вам посунути суттєво, гривників так на 1000. Я згідний, що системник для роботи, відео і інтернету більш ніж хороший, але....

Опубліковано

Буду за Вас радий, якщо хтось візьме ПК по такій ціні. Реальному покупцю прийдеться Вам посунути суттєво, гривників так на 1000. Я згідний, що системник для роботи, відео і інтернету більш ніж хороший, але....

Дякую за щирість. Ну а реальному 1000 не 1000 , а п'ять сотень +/- можна посунути.

Опубліковано

Intel Pentium D 820 - 70 грн( на сландо можна купити й по 50)

Asus P5VD2-MX - 400 грн, хоча це й маразм такий чіпсет, але хай буде щоб не казали що ціну збиваю.

оперативка 3072 Мб - 350 грн

відео 2007 року Radeon HD 3850 - ціна 400 грн( що ще більший маразм бо 20 fps в першому сталкері говорять самі за себе)

2 Hdd - 350 грн

ASUS DRW-24F1ST - 150 грн

корпус бж - гривень 300 ( так як у вас не чіфтек чи аналоги.)

Всього 2020 грн - ( це з націнкою для торгу)

Опубліковано

Недавно віддав свою 3870 притому ASUS знайомому за 200грн. Так можливо б 350 і хтось дав.

Пентіум Д це не Кор2Дуо далеко... Можете погуглити про псевдодвохяденрність цих процесорів.

Комплектуючі старі їх вже роки 4 не випускають ...

Вам діло кажуть про ціну якщо хочете продати ... ну а поторгувати то можете і так ....

Як для прикладу, якщо вже така традиція про авторинок, на авторинку також багато людей місяцями дупу морозять :)

І старіші мерси на деталі залюбки розходяться :)

Опубліковано

Яка вам різниця яку ціну ставить продавець(дорого-недорого)? Не подобається, не купуйте, для чого флуд влаштовувати? Я думаю, якщо продавець захоче швидше продати то ціну буде скидати!!! Читаю тему і 80% повідомлень від (супер-пупер)маркетологів компютерного ринку..

Опубліковано

Яка вам різниця яку ціну ставить продавець(дорого-недорого)? Не подобається, не купуйте, для чого флуд влаштовувати? Я думаю, якщо продавець захоче швидше продати то ціну буде скидати!!! Читаю тему і 80% повідомлень від (супер-пупер)маркетологів компютерного ринку..

Та 80% користувачів борди є фанати компютерного заліза і коли намагаються впарити зламка втридорога це їх задіває за живе.. сядуть все перерахують, приведуть аналогії, повставляють посилання... :_02:

ето борда, дєтка :_07:

Опубліковано

Якщо Ви розміщаєте тему про продаж на форум, будуть утуочнення обговорення, відверті наїзди. Прислухатися чи ні це особиста справа автора.

Якщо Ви цього боїтесь подавайте оголошення в газету!

А і про "Яка нам різниця" ... При подачі інформації на Борду враховуйте що вона обовязково внесе своє слово.

Так спільнота захищає менш досвідчених користувачів від покупки за високу ціну того що стільки не вартує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...