Перейти до змісту

Де швидко вставити автомобільне скло?

Liberta

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь-ласка, де оперативно можуть це зробити, ще й враховуючи, що сьогодні субота...пежо107, розбили заднє праве скло вночі в дворі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще? Руслан не відповідає, можливо, не працює у вихідний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

050 671 6777 Роман

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0976076212 или 0991397410 Саша .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.099-919-13-98

2.050-222-05-04

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хтось може посприяти дешево вставити лобовуху на Транзит-"парус"(високий-довгий) 1999р. ? Дєньгів майже нема, а те шо можу заробити витрачаю на АТО. :(

Зупинив тільки що ДАІшник

- Леонідович, ваш бус "Самооборона" вже півроку їздить з побитою лобовухою - не діло! Пішли оформляти протокол! .... А що то ви везете?

- Теплі речі бійцям, пару ящиків солодощів сиротам на схід, ну ше шини для "Швидкої допомоги", теж на схід...

*пауза* Віддав документи.

- "Швидка" - це добре. Я місяць як звідти, на легкових пасатах поранених вивозили у госпіталь... АЛЕ СКЛО ПОМІНЯЙТЕ! Наступного разу просто так не відпустять вас! Щасливої дороги.

Може якесь б/в, або ближче до собівартості та добрі люди знайдуться? Я не попрошайнічаю, але яких 300 грн економії - це кубометр передачки в район Старобільска.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверху телефони 2-х різних людей. Поторгуйся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хтось може посприяти дешево вставити лобовуху на Транзит-"парус"(високий-довгий) 1999р. ? Дєньгів майже нема, а те шо можу заробити витрачаю на АТО. :(

- Леонідович, ваш бус "Самооборона" вже півроку їздить з побитою лобовухою - не діло! Пішли оформляти протокол! .... А що то ви везете?

- Теплі речі бійцям, пару ящиків солодощів сиротам на схід, ну ше шини для "Швидкої допомоги", теж на схід...

- "Швидка" - це добре. Я місяць як звідти, на легкових пасатах поранених вивозили у госпіталь... АЛЕ СКЛО ПОМІНЯЙТЕ! Наступного разу просто так не відпустять вас! Щасливої дороги.

Може якесь б/в, або ближче до собівартості та добрі люди знайдуться? Я не попрошайнічаю, але яких 300 грн економії - це кубометр передачки в район Старобільска.

Можу віддати лобове від Пежо партнера 2000року, а ти вже може знайдеш з ким обмінятись на своє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля пожарки, недоїжджаючи до Адреналіна ліворуч або ж на Вишкові чи Рованцях, приїхали та вставили. У мене у дворах одне падло побило лобовуху, поїхав на вишків, 5хв зняли старе, 2хв дістали з стопки нове, 15 хв вставили, ще через 20 хв виїхав, чекав щоб герметик хоч трошки затвердів.

Запитай на шротах, поясни ситуацію, може вдасться недорого взяти. Стосовно вставити то на борді умільців вистачає, скло було би...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...