Перейти до змісту

В Кацапії щось почалось?!

natovec

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Десь я чув, що ще у царській Росії весь контроль за трафіком золота з Сибіру був відданий чеченцям.Походу саме тому , а не військам Єрмолаєва вони ,,підкорились,, Росії.

Так і зараз Кадиров витягує з Москви для свого народу золоту жилу.

Рекет в цих людей у крові.

Вооруженное восстание в Грозном мог организовать сам Кадыров.

Об этом в своем блоге в Твиттер написал российский оппозиционер Михаил Ходорковский.

«Не сильно удивлюсь, если происходящее в Грозном организовал Кадыров, из-за сокращения финансирования».

Screenshot_3

Ранее в открытых источниках появлялась информация о том, что Кремль сокращает финансирование Чечни.

В частности, осенью этого года Медведев ввел для Чечни особый порядок расходов на содержание региональных властей, согласно которому расходы на содержание органов власти в Чеченской республике не могут составлять менее 80% в 2015 году и менее 60% от фактически сложившихся расходов 2013 года.

Опубліковано

Сьогодні почув думку що хуйло зробив це спеціально, щоб прикрити к-сть загиблих в Донбасі Грозним.

Як гадаєте, хватило в нього розуму на це?

Опубліковано

Ha3aP, ні. Не можливо приховати таку кількість 200 за збройне протистояння одного поки, повторюсь, поки одного дня. Та Донбасі вже півроку.

Опубліковано

Чекаю масштабних терактів у Москві.... :_28: ......уж больно сильно прих*****їв русскій народ, пора їх трохи втихомирить та трохи відволікти від теми Україна Хунта та КРИМНАШ

Опубліковано

Щось ніякої інфи не проскакує .Зачистили всіх чи просто не пропускають інфу тіпа в багдадє всьо спакойно.

Опубліковано

Якби в нас так само відреагували на захоплення будівель - захопили будівлю вночи, зранку нема ні будівлі ні тих хто хазопив, вже б ми теж забули б про ті події...

Опубліковано

Чекаю масштабних терактів у Москві.... :_28: ......уж больно сильно прих*****їв русскій народ, пора їх трохи втихомирить та трохи відволікти від теми Україна Хунта та КРИМНАШ

Ну ти й хворий

Опубліковано

Ну ти й хворий

В рф біля 80% хочуть знищити в ядерний попіл США і Европу. У них вся країна живе війною. Я впевнений, якби метеорит зніс москву і все живе в радіусі 100 км. вони б про війну б довго не думали.

Опубліковано

В рф біля 80% хочуть знищити в ядерний попіл США і Европу. У них вся країна живе війною. Я впевнений, якби метеорит зніс москву і все живе в радіусі 100 км. вони б про війну б довго не думали.

Ти сам був в РФ? Говорив з людьми чим вони живуть?

На тебе видно теж добряче вплинуло "Кісєльов.ТВ".

Я впевнений, якби метеорит зніс москву і все живе в радіусі 100 км. вони б про війну б довго не думали.

А ось це можна в перли записувати.

Опубліковано

Ну ти й хворий

Відносно "80% хочуть знищити в ядерний попіл США і Европу(с)", це Ви трошки "перегнули" :_02: Буквально сьогодні спілкувався скайпом з Хабаровськом ( маю рідню і там), казали, не вірте рашТБ, не всі прибацані тут. Єдине кажуть, що погано - залякані і нема скільки сміливості почати палити шини під кремльом.
Опубліковано

На Донбасі теж не всі прибацані були, вистачило 30% войовничих.Результат відомий.

В Росії то побільше 30% шовіністів.

Опубліковано

В тебе на фронті є хоч один родич? В тебе загинув від рук окупанта хоч один знайомий? Твоє житло зруйноване від того, що ворожа армія вдерлась на твою землю?

Опубліковано

Ну то розкажи.....

Такі ж люди як і ми зі своїми проблемами. Про війну з тими, що спілкувався ніхто не думає.

В тебе на фронті є хоч один родич? В тебе загинув від рук окупанта хоч один знайомий? Твоє житло зруйноване від того, що ворожа армія вдерлась на твою землю?

А що це міняє в контексті нашої розмови?

Ген. штаб України називає цифру в 10 тис. рос. найманців, що воюють на сході України. А в Росії живе 146 млн. населення.

Звідки в тебе інформація про 80% я не знаю.

Опубліковано

Звідки в тебе інформація про 80% я не знаю.

а ти зайди на будь-який форум кацапський, сайт новин, соц. мережу, 80% - цифра явно занижена, там всі 99%, решта просто тим часом бухає стєкломой і їм все пох.

Опубліковано

А я спілкувався з тими( рік назад були тут в гостях) а зараз кажуть ,.у вас бандеровци. я прієду і буду їх мачіть.І дуже дивувалися, коли їм казали, що це ми і є бандерівці і тоді починати треба з нас.

Або мій однокласник, родився і виріс тут, а зараз служить у військоматі в Росії. Все йому хотілося багатополярного світу і все він не розумів ,,Як можна кусати руку, що дає їсти,,

Ген. штаб України називає цифру в 10 тис. рос. найманців, що воюють на сході України.

10 000 воює , а 50 міліонів їх підтримує, інакше б тих 10 тис не було на нашій землі.

Жириновського. Зюганова і Путіна вибрали твої росіяни з ,,простими проблемами,, І всі вони люті вороги України.Чи не виражають волю виборців?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...