Перейти до змісту

Проблема з авто

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поставив я ці свічки, яке ж це га..но. авто працювало на 1 циліндрі. Після того поставив старі і опа, авто працюэ. Повернув це лайно назад у магазин. Завтра куплю брікс з срібним стержнем, ще цв попробую.

Опубліковано

Так бриск. На формулі купив за 160 грн 4 шт. Свічки під газ з срібним стержнем. Поставив і авто працюэ навідмінно та динаміка супер. Надіюсь довго проїздять.

Опубліковано

Якщо заходити з критого ряда, то повертаэте на ліво і йдете прямо. Там мужик продаэ спойлери, захист картера і.д, ось це навпроии нього.

Опубліковано

Сьогодні зробив більший зазор в свічках, бо також вий...бувалась і нерви тріпала. Минулого року було те ж саме. На зиму зазор більший, на літо менший. Зараз машинка веде себе чудово.

З.И. Був злий і зламав свічного ключа, як можна ту сталюку взагалі зламати - хз. В слідуючий раз буду прогрівати.

Опубліковано

Авто опель омега 2.0 Знову виникла проблема. Коли починаю рух автомобіль починаэ дьоргати.

Це продовжуэться до 1.5-2 тис обертів. Коли рушати плавно, проблеми не маэ. На холостому при різкому натисненні на газ перші 2 сек дьргаэться двигун. Така проблема вже була і я писав про неї, але після заміни свічок та проводів( ставив. Б/в) проблема пропала. На нових свічках наїздив десь 2 тисячі км. На мою думку це пропуск запалення, буду купувати нові провода, але якщо це знову свічки ?... це вже стоїть 2 комплект свічок, виходить потрібно міняти кожні 2 тис км. Катаюсь на газі, на бензині проблема майже відсутня,газ більш вибагливий. Також проблема може виникати через день, а інколи щодня.

В мене така ж проблема була кілька тижнів ....Також газ/бензин, 2,0 але Шкода...а сьогодні авто зовсім перестало їхати ледь дотягнув до сервісу ...Завтра йду куплю свічки які ви собі поставили ....сподіваюсь допоможе ....

Опубліковано

На об'їзній в Рованцях толкові хлопці заїдь до них.

Ті хлопці не працюють з гбо2.

Э підозра,що у мене погано працюэ розходомір. Коли його відключаю, авто їде без усякий проблем та двигун крутить набагато краще. Покатаюся 1-2 дня без нього побачу що буде

Опубліковано

Э підозра,що у мене погано працюэ розходомір. Коли його відключаю, авто їде без усякий проблем та двигун крутить набагато краще. Покатаюся 1-2 дня без нього побачу що буде

і як динаміка?

Опубліковано

Динаміка така як у літака. Таке відчуття, що поставили новий двигун. Тепер на педаль потрібно нажати ледь- ледь. По витратах пального поки не знаю, але думаю буде стандартно. 14-15.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

І так.... політав мій "тазік" не довго. Знову почало трусти при навантаженні. І тут поліз я далі на форуми опелів. Відписав мені чоловік,що потрібно верх катушки залити епоксидною смолою і сказав, що там може пробивати іскра. Я звісно такого не робив. Я знайшов вдома катушки виробництва ссср. Поставив я одну з них і проїхав 10 км. Провалів, дьоргання і т.д фігні не виявлено. Завтра буду їздити більше і надіюсь ця фігня не вилізе знову.

Отже, замінив я "вагон" запчастин, надіюсь проблема саме у катушці. На сто всі розводили руками нарахунок моэї проблеми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...