Перейти до змісту

Маршрутки будуть зупинятись у відведених місцях

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
:blink: да.... сьогодні на роботу їхав... жесть.... коли стоїш і чекаєш 20 хв., потім приїзжає З !!! автобуси, 15 і дві 9-ки і всі забиті.... і це при тому що у багатьох ще вихідні, побачимо, що потім буде. те що зупиняються тікі на зупинках і у спеціально відведених місцях (типу жовта ламана лінія, яку щас майже ніде не видно).
  • Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

2Nikos

Не собираюсь тебя переубеждать :blink:

Отстаиваешь такой проезд - ну и флаг тебе в руки :)

Когда мне нужно было в "час пик" куда-то быстро доехать, при возможности я пользовался троллейбусом - одинаково по времени, иногда и быстрее получалось, плюс не было достающих остановок. И я бы с большим удовольствием платил 1 гривну за троллейбус (если бы они чаще ездили), а т.н. "маршрутку-супер-такси" оценил бы копеек в 50.

Маршрутное такси должно ехать БЫСТРО. А для того, чтобы оно так ехало, нужны специальные остановки, что и попытались сделать. Если кто-то хочет ездить от "этого столба" до "вон того дерева", пусть пользуется обычным такси.

Я конечно, понимаю, что типичный пассажир глубоко плевать хотел на то, что в маршрутке кроме него есть ещё люди... Но! Неправильно это и нужно каким-то образом разруливать такую ситуацию :)

Опубліковано
у спеціально відведених місцях (типу жовта ламана лінія, яку щас майже ніде не видно).

Там, где была эта линия, висят синенькие знаки с названием типа "Зупинка Маршрутних Таксі" ;)

Опубліковано

Ха! Тут коллега пришёл и сеет панику в ряды сотрудников ;)

Говорит: "Вот уже совсем скоро маршрутки станут по 2 гривны, а троллейбусы - по 1 гривне. А мне с пересадками на работу добираться. Капец! Статья расходов! Монополисты! Аааа!"

Такой слух имеет официальное подтверждение?

Опубліковано

М-дя. Судячи з усього - нашій владі "хотелось как лучше, а получилось как всегда". Хоча навіть при мінімальній кількості аналізу мало бути зрозуміло, що вийде от-така фігня. Правда, може їм і не хотілось як краще, бо наша влада переважно все робить тільки із врахуванням економічної вигоди, а для людей -це вже як вийде. На жаль, в найближчих років 10-20 в значний прогрес я не вірю.

Зупинки - це правильно, а от маршруток просто не вистачає. Графіка немає ніякого навіть приблизно. Чекаєш 20 хвилин, пролітає дві повнючих 9-ки і чекаєш далі ще невідомо скільки - і це в середині дня, коли багато людей на роботі. Що почнеться з 8-го числа, я просто не можу собі уявити.

Те, що двері відкриває водій - це плюс. Хоча комфорт в "Богданах" - це мінус, бо в переобладнаному "Мерседесі" мені сидіти краще і не так вже й часто мені було незручно через те, що мої коліна впиралися в сидіння попереду, хоча зросту маю 184.

В мене враження, що ото ці "Богдани" трохи поїздять і будуть розвалюватися. Якщо він при -10 новий не заводиться, то що з ним взагалі буде через 3 роки?

Ситуація з бовдурами, які паркуються, де не можна, може ще й гірше впливає на транспортну ситуацію ніж та кількість маршруток, що була до Нового року. Він думає, що раз на джипі, то йому все можна. І даїшники те саме думають, якщо взагалі щось думають. Треба їх евакуатором - хоча хто це зробить? Евакуатор грошей коштує, а коли він окупиться... В Києві тільки почали це, то евакуаторів критично не вистачає. В Англії в деяких містечках є часні фірми, які за домовленістю з дорожньою поліцією контролюють дотримання правил стоянки. Частину штрафу вони забирають собі, а частину переправляють в бюджет. От в таких містах драконівський порядок з паркуванням.

Я, до речі, ще на роботу не їздив, і з того, що я чую, в 12-ку я зранку й не влізу. І до Нового року було так собі - я в 30-40% випадків їздив з пересадкою через центр, а що буде тепер... Я от вже почав задумуватись про машину, і мабуть що поїздивши з тиждень на роботу, я таки цим впритул займусь. Доведеться приносити прибутки "чудовій" державі за рахунок дурнуватих податків; корпорації "АІС" або "Укравто" за металолом, який вони виготовляють і намагаються (чи навіть і не намагаються) обслуговувати; якомусь з банків за "майже людські" умови кредитування; погіршувати екологію, транспортну ситуацію та нафтову кризу... І мабуть шукати додатковий заробіток, бо квартира і машина в кредит, це трохи є...

16-ка тепер повертає біля Аверса на 33-му направо і доїжджає до Слона.

Опубліковано
розумієш, Chill, тепер маршрутчикам нема куди спішити -- конкурентів практично не лишилось

ыы, сегодня ехал, в этом автобусе буквально все кувыркались ;), водила наверное думал что в танке едит, ни сугробы ни ямы никчему, ехал под 60-70 по любой трасе, видите ли маршрут на 2 минуты опаздывает. Доехав до луческа резко тормознув, толпа прижалась к стеклу, а дальше поехал наверное на нейтралке :), велосопедисты обгоняли :). Спросил где же расписание можно узнать, в ответ никто не знает, даже тот водила который так спешил "по расписанию"

окультурення руху громадського транспорту в місті?...

да это какоето садо-мазо в не проезд, кому что, тот и выбирает :D

чи було набагато краще, коли бусик спинявся через кожні 1,5метра

ответ ДА, еще раз ДА, безусловно! стало хуже

Если спешишь - бери такси. Нет - едь как все.

да я бы и не против :))), но цены ппц, буквально пол км за 10грн, я понимаю что бензин дорогой, машина ломается, но не до такой же степени...

Эти автобусы сертифицированы, наверное, только в двух странах мира - на Украине и в Китае.

И даже старенькие мерседесы с ними, как говорится, в одном поле с-ать не сели бы....

+1, сегодня в очередной раз прождав минут 35, толпа народа стала возмущаться, свое возмущение высказывала кондуктору, тот отвечал "ниипет, утром только пару машин по маршруту 9 выехало, остальные поломались (епть даже недели по поездив уже сломались, зашибись), у кого... внимание, внимание: "масло замерзло" :DDD, а у кого соляра, видимо заправляют олейной а вместо соляры ацетон чтоли заливают :))), и в конце, поли нафик. Часто садились пенсионеры, думали раз по остановкам то нашару ехать можно, им конечно же объясняли что это не так, и высаживали на ближайшей остановке.

Денек сегодня выдался "на славу" блин.

PS когда ехал, все принюхивались, в том числе и я, в поиске пожара)), в маршрутках реально воняет так, какбудто електро мотор сгорел, хотя дыма видно небыло.

Опубліковано

Эх... 15 маршрут загубили как класс. за 25 минут ожидания ни одной машины в сторону центра по Воли. плюнули и перешли на другую сторону, там нам больше повезло. Итого за сегодня видел всего 2 машины 15 маршрута - в которой ехали мы и еще одну пустую обогнали возле Лучеська. Ехали от кораблика на Варшавку

Опубліковано

Те, що зараз робиться із "9" та "15" називається одним словом, МОНОПОЛІЯ. А, коли в покупця не має права вибору, то в нього не має права взагалі...

Опубліковано

альтернатива маршруткам тролейбуси, по часу доставки тіла з пункту А в пункт Б практично однаково, навіщо платити більше.

їхав з КРЗ до троянди в обід, одначасно виїхала маошрутка і тролейбус вісімка, то до троянди маршрутка тролейбус обігнати так і не змогла

Опубліковано

Доречі, сьогодні зранку були дуже великі напряги з таксі (частково віддихали після робочих свят, частково перевезили колишніх клієнтів маршруток).

Опубліковано

вопли и сопли.

90% всех недовольных , кто выше постил - скулят от жизненной беспомощности и зависимости от кого-либо, также в силу менталитета "писать все горазды".

Да, замешано бабло. Да, монополия. Я вот только не пойму - что за скулёж???

Где конструктивные мысли??? Ведь КУЧА вариантов есть:

1. Ходить пешком - полезно для здоровья, а также экономия денег.

2. На сэкономленные деньги купить велосипед. Bike to work (B2W) - весьма распространенная практика в (подчеркну для саркастичных псэвдопатриотов) европейских странах. Холодно? Сейчас я в велопати создам топик проо вчерашние покатушки и все убедятся, что есть лишь "отмазки".

3. Купить авто.

4. Написать жалобу в горсовет на транспортников с кучей подписей, при необходимости выйти на митинг, подключить журналистов, проч. (но я ж забыл, что у 99% пЕсателей "у меня работа, семья и вообще времени нет, вот если б кто-то...")

5 .......

как там Макаревич пел?.. мм..

"не стоит прогибаться под изменчивый мир, пусть лучше он прогнется под нас!"

так вот, господа песатели - хватит ныть!

ЗЫ в Ровно, кстати, сами маршрутчики подняли забастовку и драконовские правила по отношению к ним отложили на квартал! А если у нас забастуют пассажиры?

Опубліковано
Эх... 15 маршрут загубили как класс.

А що вже казати за інші маршрути, де кількість "небогданів" до "богданів" до 01.01.2008 була ~9/1 ? Таке враження, що у нас тільки 15 і 9 в місті, а інших маршрутів немаєі :smile-zachot:

Опубліковано

1) фтопку, при таком морозе сам ходи :smile-zachot:

2)смотрим пункт первый

3) об этом подумываю, но пока - больше чем +, для меня лично, тем более тогда придется покупать несколько машин для семьи, дороговато выйдет

4) звоню нагружаю их, говорят телефон обрывается, после рождества должны пересмотреть это решение

5) подождем увидим

из песни "ламай себя сам, и не будешь сломан"

какие-то мазохисты блин

Опубліковано

2 ДиФото

Я , вот , к примеру, только радуюсь таким перестановкам в пользу развития муниципального транспорта, и сам езжу , по возможности, на лисапеде... Мне просто весьма показательно изменение вектора ветки от одобрения моноплистического и протекционистского решения властей с материальным подтекстом до расстройства законопослушных граждан результатами жизни при "Крепкой Руке"...Если поковыряться в других веточках, то периодически всплывают понятные всем и простые решения, как то Путин навел порядок, Сталин - всех к стенке, и лафа, но тут пример дотянулся до каждого...

ЗЫ. Прошу простить мой плохой французский :smile-zachot:

ЗЗЫ. Я б еще привел пример с борьбой за порядок на подфоруме "Куплю/Продам" , но не буду...Так сказать, локальные войны с ренегатами за светлое будущее форума...

Опубліковано

не... ти діфото не прав..

маршрутки то спосіб переміщення по місту...

а не -- купи велік, сам ходи і т.д.

не знаю як там воно насправді... а мені вже 4 рази повезло :smile-zachot:

тільки виходив зразу сідав на Конякіна на 28 або 17 і так само назад від ЦУМа...

Опубліковано

Я абсолютно за наведення порядку з зупинками де завгодно і поїздками від цього дерева і до того забору. Завжди раніше намагався зупиняти тільки на зупинках, або там де зупинка маршрутки не заважає руху інших транспортних засобів. Але мене дивує який розумник подумав, що якщо кількість маршруток скоротять вдвоє (а може й в троє), то буде краще?. Ну і 11-ки і 10-ки - після переносу кінцевих зупинок, мені на роботу добратись практично неможливо. Хоча думаю що з часом все наладиться, просто перевізники випустять більше автобусів в рейси і буде знову рай:smile-zachot:. До-речі на сайті міськради висить оголошення пр тендер на рейси маршруток, може то вони ще автобуси добирають?

Опубліковано
Мне просто весьма показательно изменение вектора ветки от одобрения моноплистического и протекционистского решения властей с материальным подтекстом до расстройства законопослушных граждан результатами жизни при "Крепкой Руке"...

ІМНО, все це від нестачі інфи - "ЛПЕТ купило великі автобуси...", а те що їх купили тіко 12 на 2 маршрути, якими ходило 50 ВЕЛИКИХ машин, не рахуючи мерсів, скромно промовчали :ok2:

"перевага буде надаватись автобусам з великою кількістю посадочних місць", але повну відмову від мерсів ніхто не декларував :) ітд.

Зновуж ІМНО, але життя в розрізі маршруток нашого міста це не при "залізній руці" а при хворій голові. Оскільки додавати і множити вчать в 2-му класі, а саме ці операції треба було провести, коли вираховують пасажиропотік по конкретному маршруту.

На сэкономленные деньги купить велосипед

difoto, ти як гуру велоспорту - виклади в гілці середній кошторис на стандартне спорядження для B2W взимку і порівняй його з вартістю проїзду в транспорті... (нехай 200 грн/міс). Людям треба буде рік пішки кругом ходити і то не вкладешся :)

я підтримую теперішні нововведення, але все треба робити з головою...

Опубліковано

я неправ? Холодно вам? только придурок может 20-30 минут ЖДАТЬ маршрутку, а потом еще столько же ехать, платя за это деньги, когда пешком от центра до Там-Тама 20 минут ходу....

так ездьте на своих маршрутках, ради бога! :)

А сопливый плач большинства современной молодежи меня либо злит, либо смешит в зависимости от настроения. И тут я задаюсь вопросом: а почему же такая толпа юнцов-форумчан так недовольна этой жизнью? Не потому ли, что на форуме писать о том, как плохо жить на белом свете гораздо легче, чем учиться или зарабатывать ? :ok2:

ЗЫ Мой отец ходил ежедневно за 15 км. обменивать молоко на хлеб с 10 лет. И в -30 , и в дождь, и в грозу, и в буран....

если я на 1 минуту опаздывал, выходя из дома в школу, и автобус (битком набитый пазик) уезжал, то я со всех ног мчал пешком через парки и дворы, потому что выбора не было, вернее, он , как всегда, был очевиден: либо ехать, либо идти! С класса эдак 3-го я стал ходить пешком, как и большинство моих одноклассников, ведь это всего 25 минут пути плюс 100% независимость от транспортных коллапсов!...

к 21 году я имел свой автомобиль, жену с ребенком и мог раз в месяц выделить родителям две-три их пенсии...

Опубліковано

нарахунок молоді, мене також дивує, чого всі так хочуть вивчитись на юриста, фінансиста, перекладача чи ще на якусь модну професію і бути безробітним, якщо в нас зараз величезний дифіцит на людей зі спеціальностями токаря, фрезирувальника, газо-електрозварювальника, муляра і інших, при чому знайти зараз роботу того ж газо-електрозварювальника з зарплатою 400-500 баксів в місяць -- шо два пальці об асфальт, якщо знаєш справу. Напевно просто всі хочуть "непильну" роботу і заробляти відразу 1000 баксів, а краще 1000 в тиждень. На менше вони не згідні.

Опубліковано
я неправ? Холодно вам? только придурок может 20-30 минут ЖДАТЬ маршрутку, а потом еще столько же ехать, платя за это деньги, когда пешком от центра до Там-Тама 20 минут ходу....

так ездьте на своих маршрутках, ради бога! :)

Ещё раз - :ok2:

Подобная ситуация с 9-м маршрутом - пройти с Теремнівскої на Відрождення или Молоді - максимум 10 минут, да каких 10, 5 наверное (смотря как идти, конечно). Чего стоять-мёрзнуть, если можно идти-греться?! :) А там уже "больше транспорта на маршруте" :)

От поворота на Липины возле райбольницы стартуем я пешком через поле и маршрутка по своему маршруту. К остановке возле "ХХІ століття" я добираюсь первым.

Я в своё время часто ходил с Гнидавы на Вокзал - 45 минут. Отец с Вокзала на КРЗ часто пешком добирался - не намного дольше получалось. Из Центра ("Зося") до 33-го ("самолёт") - те же 45 минут. Не такой большой город у нас :)

Опубліковано
нарахунок молоді, мене також дивує, чого всі так хочуть вивчитись на юриста, фінансиста, перекладача чи ще на якусь модну професію і бути безробітним, якщо в нас зараз величезний дифіцит на людей зі спеціальностями токаря, фрезирувальника, газо-електрозварювальника, муляра і інших, при чому знайти зараз роботу того ж газо-електрозварювальника з зарплатою 400-500 баксів в місяць -- шо два пальці об асфальт, якщо знаєш справу. Напевно просто всі хочуть "непильну" роботу і заробляти відразу 1000 баксів, а краще 1000 в тиждень. На менше вони не згідні.

а нафіга вимазувати руки і ризикувати здоров'ям якщо можна заробити більше сидячи в теплі і підписуючи бумажки? :ok2:

чи зварювати будучи підвішеним до тросу на висоті 50 метрів краще?

Опубліковано

Я не считаю, что ныне было актуальным вводить новые маршрутки...Лучше бы подождали до потепления, а то в период ожидания маршрутки - можно что то прихватить....Мне пешком от Киевской в ЛДТУ не айс...Машина? не в 17 лет...Велобайк? украдут))) какой вариант? ждать на морозе в -15 (угу, пришла морозюка) битком набитый автобус...Верните мерсики блин!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...