georg Опубліковано 3 Січня, 2008 в 06:40 #126 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 06:40 Заметте, что все проблемы с автобусом начались после нескольких дней эксплуатации.., что ж будет дальше?!?Эти автобусы сертифицированы, наверное, только в двух странах мира - на Украине и в Китае.И даже старенькие мерседесы с ними, как говорится, в одном поле с-ать не сели бы....
n_a_p Опубліковано 3 Січня, 2008 в 07:03 #127 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 07:03 з ДПЗ на КРЗ зараз дуже класно добиратися, 10 і 11 тепер їдуть до універу Україна. 28 маршрутку чекав на кінцевій хвилин 40, так і не дочекався, поїхав 11. З кінцевої маршрутка була затрамбована то такої міри, що двері ледь відкривалися, а водій ще намагався впихнути людей. на 40 чоловік 12 вийшло і пересіли в тролейбус. верніть на маршрути ікаруси, богдани замалі.
Forever Autumn Опубліковано 3 Січня, 2008 в 07:43 #128 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 07:43 не розумію, чому вас не влаштовує окультурення руху громадського транспорту в місті?... чи було набагато краще, коли бусик спинявся через кожні 1,5метра, бо якомусь великому цабе було впадло пронести свій уважаємий зад???... ну, знаєте...а маршрутчики справді не зупиняються-- молодці. було б доцільно ввести іншу форму оплати -- на ВИХОДІ. коли водію не потрібно відволікатися на давання здачі, і немає дурнуватого "передаааайте!"
n_a_p Опубліковано 3 Січня, 2008 в 07:51 #129 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 07:51 окультурення влаштовує, не влаштовує якість і кількість того окультурнення.
Morock Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:03 #130 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:03 оплата на вихід - маразмтака форма олплати виправдовується лише тоді, коли вартість проїзду змінюється від того, скільки ти проїхаві то передплата рулитьзаплатив - поїхавні - пішов пішкихочете щоб рух автобусів ще сповільнився раза в 1.5-2? - введіть оплату при виходіоптимальне рішення - кондуктор
Forever Autumn Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:08 #131 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:08 оплата на вихід - маразмтака форма олплати виправдовується лише тоді, коли вартість проїзду змінюється від того, скільки ти проїхаві то передплата рулитьзаплатив - поїхавні - пішов пішкихочете щоб рух автобусів ще сповільнився раза в 1.5-2? - введіть оплату при виходіоптимальне рішення - кондукторв РІвному (звідки і свіснута ідея) це існує давно оплата проводиться тааким чином. зручно. безпечно і недовго
Nikos Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:10 #132 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:10 Тепер весь час шо він їхав і зупинявся, треба стояти і його чекати.
Gabriel Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:11 #133 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:11 Да нормально все. Почекайте пару днів, коли люди повалять на роботу і тоді видно все буде. В мене знайомий на 2-му маршруті їздить. То вони самі там ще не знають - який план, який порядок і все таке. Дайте місяць часу щоб і водїї і пасажири розібрались що до чого а тоді і видно буде. Їхав вчора на 15, мені сподобалось - стає на зупинках, не треба кричати черезь весь салон "Станьте тута, станьте тама". А хто їздить своїм автомобілем, думаю тільки "за" порядок на дорогах, бо вже маршрутки обнагліли до краю. А те що незручноті, так воно зажди так є коли нове щось починається. Нічого, звикнемо, ми ж українці, нам не перший раз.
Nikos Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:19 #134 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:19 стає на зупинках, не треба кричати черезь весь салон "Станьте тута, станьте тама".Це називається рейсовий автобус, а не маршрутне "ТАКСІ". і плата в ньому 50 коп.А чого не зробити як в Росії хочеш вийти/зайти не на зупинці - плати. І все, кому треба той доплатить 50 коп шоб вийти там де йому потрібно, кому ні проїде до зупинки.
difoto Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:21 #135 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:21 вчера вечером от Лучеська до 18-й школы я на байке три раза обогнал "Богдана" . Ехал он как всегда, останавливался где хотел, в итоге этот участок я проехал первым(дальше свернул). Так что лично я нововведений не замечаю пока
Саня Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:23 #136 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:23 Я за варіант з кондукторами. Водій не повинен відволікатися. Хай краще уважніше слідкує за дорожньою обстановокою.Сьогодні їхав на роботу - водій підбирав пасажирів поза зупинками. Можливо, жалів бідолах, які на морозі мерзнули. Зарано познімали старі мерседеси. Транспорту не вистачає. Є привід задуматися про добирання на роботу тролейбусом :-). Біля мене вони проходять порожні майже.
Gabriel Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:25 #137 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:25 а що так принципово таксі чи не таксі? Скільки ж там пройти до тієї зупинки? Лишніх 3 хвилини? Так це і для здоровя корисно і для безпеки руху. Всі в виграші
Shura Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:27 #138 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:27 А чого не зробити як в Росії хочеш вийти/зайти не на зупинці - плати. І все кому треба той доплатить 50 коп, шоб вийти там де йому потрібно, кому ні проїде до зупинки.ага. еще больше беспорядка будет. водитель начнет сдачу за "внеурочные" отсчитывать.остановки только в отведенных местах и никаких поблажек.мое ИМХО - так просто в Луцке изначальный беспорядок из-за того, что общественный транспорт ходил раз в пятилетку и до 8-ми вечера. нигде в Украине такого не встречал. в том же Ровно троллейбусы до 23 как минимум наблюдал.а в Луцке - раздолье для маршруток. кому-то это было выгодно. вот и все. а было бы больше общественного (муниципального) транспорта - вопрос об остановках маршрутчиков перед/за переходом/светофором и не стоял бы. народ ждал бы троллейбус/автобус на остановках и маршрутки останавливались бы там же, чтобы попытаться "перехватить" пассажира. а в ситуации, когда на троллейбус и не надеется никто, никто на остановку и не идет. тормозят маршрутку - и едут.
Nikos Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:27 #139 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:27 Gabriel Тоді вже взагалі краще пішком ходити
ursa Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:31 #140 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:31 Ди, а может, он всё таки на остановках (маршрутных) тормозил? Про плату в 50 копеек - ещё года два назад такая оплата даже не покрывала расходы на перевозки, по крайней мере в троллейбусах. В автобусах/маршрутках народу больше ездит, они прибыльнее, конечно... Но я вот не понимаю, неужели 1 гривна - это такая заоблачная цена за проезд? В России пусть себе останавливаются, как хотят. Меня не возбуждает перспектива из-за обленившихся уродов ездить от столба до столба.
Morock Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:41 #141 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:41 доречіще таке питаннячко з*явилось:а от чому проблему бардака на дорозі почали з того на чому можна зкосити баблаа не з контролю правил ДР, встановлення нормальних світлофорів і їх переналаштування, контролю що якийсь *блан з номерами на 0 припаркувався де йому хотілось, і богдани його мусять об*їзжати по зустрічній полосі і т.д.???Forever Autumnв РІвному (звідки і свіснута ідея) це існує давно оплата проводиться тааким чином. зручно. безпечно і недовгообоснуй
Nikos Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:42 #142 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:42 ursaВелика, невелика не суть важливо. Відповідна я б сказав.
keepo Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:52 #143 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:52 Хто там цікавився ціною на Богдани і і же з ними? - від 30.000$ доречі в тому ж Укравто планували продати набагато більше автобусів (люди їх навіть позамовляли), в чому проблема незрозуміло, але по тендерах пройшло набагато меньше народу, ніж сподівались... На рахунок оплати при виході - спробуйте заплатити в Богдані (хто не в курсі, там майже 2 метра від водія до виходу) коли набитий автобус. Я вже не питаю як пройти через затрамбований автобус з кінця на перед і передати гроші водію, чи вийшовши ззаду, залізти в середину автобусу знов, щоб заплатити (вас просто зматюкають і повезуть далі)... Я звичайно розумію людей які живуть в вузлових точках маршруток (там хоч є варіанти чим добратись), але коли їде 1 автобус з львівської на електроапаратний (12 маршрут) раз в 25 хвилин і це в час пік , то зрозуміти логіку важко я б з радістю ходив пішки, але на роботу треба йти десь години півтори це вже не комільфо... як варіант розглядаю тролейбуси - на відміну від міського управління транспортними потоками, в депо сидить явно світла голова в плані логістики. В тролейбусах маршрути складені так, що пересадки довго чекати не треба і доїзд займає на 5-10 хв більше ніж маршруткою... ЗІ цікавий факт: коли їздили мерси на зупинці тубдиспансер в понеділок (нема студентів) можна було спокійно сісти в напівпусту маршрутку... зараз, коли діти/студенти ще на вихідних, в забитий богдан втиснутись досить важко. чекаю з нетерпінням закінчення свят Тим хто тут називає інших консерваторами ітд.: треба розрізняти 2 різних дії. Зменьшення кількості автотранспорту і заборону зупинок де попало... я за порядок, але порядок має дружити з "головою"!
Nikos Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:56 #144 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:56 Цікаво куди пропав закон, що кількість трупів має дорівнювати кількості сидячих місць.
Shura Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:59 #145 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 08:59 Цікаво куди пропав закон, що кількість трупів має дорівнювати кількості сидячих місць.во всех маршрутках его заклеили объявлением "стоячих мест немеряно"
Forever Autumn Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:03 #146 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:03 доречіще таке питаннячко з*явилось:а от чому проблему бардака на дорозі почали з того на чому можна зкосити баблаа не з контролю правил ДР, встановлення нормальних світлофорів і їх переналаштування, контролю що якийсь *блан з номерами на 0 припаркувався де йому хотілось, і богдани його мусять об*їзжати по зустрічній полосі і т.д.???!!!!!!!!дуже і дуже слушно!а ти поїдь в Рівне і спробуй сам.
ursa Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:14 #147 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:14 Велика, невелика не суть важливо. Відповідна я б сказав.Хочешь выходить там, где тебе хочется - плати 5 гривен. Вот это уже "соответствующая" цена за сервис.
Nikos Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:19 #148 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:19 ursa Я про відповідність плати за проїзд говорив.
ursa Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:30 #149 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:30 Я тоже про неё. Если спешишь - бери такси. Нет - едь как все. 1 гривна за остановку там, где тебе хочется - это слишком мало. Не говоря уже о безопасности движения и комфортном доезде до пункта назначения (когда опаздываешь, каждый "голосующий" на дороге расценивается как враг - иногда я даже готов был платить за каждого "не подобранного" по гривне, только бы этот жадный водила не останавливался).
Nikos Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:38 #150 Опубліковано 3 Січня, 2008 в 09:38 иногда я даже готов был платить за каждого "не подобранного" по гривне, только бы этот жадный водила не останавливалсяІ тут же сам відповів Если спешишь - бери таксиГривня якраз нормальна ціна за той проїзд що був.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.