Oushen Опубліковано 2 Січня, 2008 в 14:52 #76 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 14:52 не это просто 3,14здец какой-то, кто сидит в горсовете, толпа мартышок чтоли. 9 маршрут, улица Теремновская, ждать маршрутку *ля 30 минут, 30 МИНУТ. Какой-то конченный автобус, забит под завязку людьми, не просто людьми, а злыми, людьми в ЯРОСТИ!!!, хуже *лять тех самых маленьких мерсиков и ивеко. Ладно епть это еще ладно, но то что они тормозят только на остановках(и это на улице с слабым трафиком), это просто *****. Кто не в теме... остановка по улице Теремновской чуть ли не километр, перспектива ждать пол часа, стоять в толкучке, а потом еще тёпать пол км домой. ЖЕСТЬ. 720353 мутим флешмоб, звоним и говорим все что думаем об этих "талантливых", "умных", "предприимчивых" ИДИОТОВ!!!! Народ, хватить жалітись, тут всім із здоровим глуздом зрозуміло, що це великий +. а ты случайно не из горсовета будешь?
SunSeth Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:01 #77 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:01 Народ, хватить жалітись, тут всім із здоровим глуздом зрозуміло, що це великий +. Так це офігєнний плюс... для декого (для ЛТУ, наприклад, в касу цей плюс піде). Для пересічних пасажирів, непересічних маршрутів, (тобто крім № 15, 2, 9) цей плюс ще пісями по воді віляний. Півгодини тому виходив в магазин - маршруток майже не видно, тоді, як раніше вони в чергу стояли. На деяких маршрутах кількість небогданоподібних маршруток була у співвідношенні 1/10. Зараз їх нема. Чим їхати ? Чекати півгодини і їхати у забитому Богдані - м"яко кажучи, сумнівний "великий +". У нас всі гарні ідеї, просто, реалізують через жопу.
Zevs_Isver Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:07 #78 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:07 Водій маршрутки підбирав пасажира за 5-ть метрів перед пішоходним переходом, який в той час почала переходити маленька дівчинка (світлофор не працював). В напрямку, в якому їхала маршрутка, їхав автобус. Стояча маршрутка перед пішоходним переходом перекрила обзор водію автобуса.а шо, пиравила дорожного движения отменили?или для "долбойобов-маршрутчиков" нужно по 2 раза писать большим шрифтом?(те слова что в кавычках это не матюк - это словосочетание такое)останавливалибыся там где можно и всё бы класно былоp.s. о, пару раз натыкался на "таксо-бусик", у Люкс такси такие естьвнимание хозяивам бусиков мерседес:берём бусик, рестрируемся в таксисты, вешаем "шашечки",едем на конечную, садится знакомый(он же кондуктор) и говорит - мне пожалуста на 40йи едете,по дороге, подружески, подбираете народ, они вам за ето по 1 грнв конце поездки знакомый(он же кондуктор) расплачивается с водилойвыходит,и говорит - блин забыл ключи, вези меня назад......
Plum Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:12 #79 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:12 Я в свій час жив по вул. Тухачевського (на виїзді з Луцька в бік Ківерець), і на маршрутку мені приходилось ходити по півтора кілометра, до 40го кварталу. І нічого, ніженьки мені за 20 років не відпали. Та і зараз мені до маршрутки далеко -- я живу приблизно посередині між кругами біля Фуршету і КРЗ, і звідти ще 150 метрів в бік Ліпін. Я пішки ходжу рідко, а от жінка моя ще два місяці тому ходила з двома дітьми і на 8 місяці вагітності на північний ринок регулярно, і нічого, всі живі і ніхто не плаче.То до чого ця істерика? Розпустили соплі... Звикли що маршрутка чуть не до ліфта підвозить... Навели накінець порядок в місті, і правильно зробили, величезний їм респект за це. Зате сьогодні по місту проїхався -- красота!.. А пішки ходити корисно -- це допомагає тренувати серцево-судинну і дихальну системи, розвивати м'язи а за останніми дослідженнями ще й запобігає депресіям.
Zevs_Isver Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:16 #80 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:16 я 5ть лет отлетал пишкарусом в политех на львовскую, иничоно то что делают керовники напрягает
snight Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:17 #81 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:17 Просто в 2008 замість близько 200 перевізників що було в 2007, стало 64, десь я в газеті читав. Звісно за зупинки +, але 64 замість 200 це трохи не те, хоча і автобуси великі, треба трошки більше їх, і з зупинками продумати питання. Сьогодні що не бачив маршрутки, то всі майже повні. Треба ще правильно все організуватиі тоді буде нормально.
SunSeth Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:19 #82 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:19 Ага, ще б лід по дорозі від зупинки до під"їзду посколювали чи посипали піском хоча б, а то ті останні 100-200 м, можуть бути ще більш небезпечними, враховуючи відсутність освітлення на вулицях, ніж поїздка на маршрутці не по зупинках. Ідея нічо, реалізація - гівно ! Фтопку.
Саня Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:21 #83 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:21 Якби мені на роботу було б 15 хвилин ходьми - то ходив би пішки. А так до зупинки пройтися "лишніх" 1-2 хвилини. Головне завтра вийти саме на зупинку, а не піти за звичкою :-) Побачим, як то воно буде. А "мерседеси" вони даремне забрали :-(. Хай би собі їздили. Вибір всерівно ж лишається за пасажирами. Не хочеш - не сідай, чекай більший автобус.
ursa Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:30 #84 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:30 То до чого ця істерика? Дык оно так всегда. Как поговорить о том, что "как было бы классно, если бы маршрутки не останавливались через каждые пять метров" - так у нас все рады. А вот когда пришёл "час Х" - все резко недовольны Думаю, если у города появятся деньги/спонсоры, то и количество автобусов увеличится. Напомнить, сколько стоит новый автобус? Маршруток стало меньше, заметно меньше. С одной стороны это хорошо, с другой - не очень. Нужно время, чтобы понять, оправдан ли был такой шаг. Хотя моё мнение - да, оправдан. P.S. Кстати, никто не помнит советские времена и "РАФики" по 20 копеек? Разве они останавливались на каждом углу?
Zevs_Isver Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:31 #85 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:31 не это просто 3,14здец какой-то, кто сидит в горсовете, толпа мартышок чтоли. 9 маршрут, улица Теремновская, ждать маршрутку *ля 30 минутсослуживец расказывал:вышел на маршрутку в Липинах,постоял, 9а нетну ничего потопал на 9куприхожу, на остановке (прошу заметить НА ОСТАНКЕ - примичание моё) толпа нороду,толпе народ нелится новостями что 20 мин уже тут стоятя плюнул и потопал на 33йконецвот вы мне скажите зачем такое делать?
FKCX_half Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:31 #86 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:31 Хтось ще вважає, що причиною нововведень стала турбота за людей? Або за безаварійні дороги??? А 200 штук зелених в місяць чистими ми виносимо за дужки За умови відсутності конкурентів... А привід забрати конкурентів - те, що викликало кучу шалених проявів радості на першій сторінці...
Zevs_Isver Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:33 #87 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:33 Хтось ще вважає, що причиною нововведень стала турбота за людей? Або за безаварійні дороги???хехе
SunSeth Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:34 #88 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:34 P.S.Кстати, никто не помнит советские времена и "РАФики" по 20 копеек? Разве они останавливались на каждом углу?Звичайно, на вимогу пасажира.P.S. Давайте дійдемо до маразму і хай звичайні таксі тепер також зупиняються тільки на зупинках і їздять по рейках по маршруту № 15.
zyb Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:39 #89 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:39 То до чого ця істерика?Істерика не тому, що впадло затратити 2..5 хв на ходьбу до зупинки, а тому що на маршрутах 9-ки і 15-ки не вистачає машин. І якщо алтернативу 15-кам завжди можна знайти, навіть переплативши за пересадку, то 9-ки всі їдуть забитими. Народ чекає ці нові чудо-автобуси по 30 хв. на морозі. А організатори цього чудного порядку отримали гарні гроші, так як просто допомогли задушили підприємців та інших конкурентів в даному бізнесі. Придбати новий аля "Богдан" частнику зараз нереально. Черга на рік...Хтось ще вважає, що причиною нововведень стала турбота за людей? Або за безаварійні дороги???А 200 штук зелених в місяць чистими ми виносимо за дужки wink.gifЗа умови відсутності конкурентів... А привід забрати конкурентів - те, що викликало кучу шалених проявів радості на першій сторінці...+1. Під шумок турботи за людей придумані нові стандарти, які позбавили певних людей конкуренції на даному ринку мінімум на рік.
Zevs_Isver Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:47 #90 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:47 наньше гдето часиков с 6-7ми вечера нерально былло выехать из центара на ГПЗ,боюсь думать что щас творится
Chill Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:57 #91 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 15:57 Кстати, нам с девушкой вчера надо было на ГПЗ... Назад ехали как раз после 19... Так прождали на морозе более получаса Сели, правда, в пустую маршрутку, т.к. на конечной Но народу быстро напихалось по самое немогу... Выходили, нет, все-таки ВЫЛЕЗАЛИ с трудом (((( В общем, время покажет, где здесь плюсы, а где минусы... Плюсы-то сразу видны, а вот минусы со временем проявятся, чует мое сердце, ой как проявятся...
Plum Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:05 #92 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:05 я так думаю, що надто мала кількість автобусів зараз це наслідок або прорахунку транспортників (або влади), або небажання власників "мерсів" платити гроші за нові автобуси. Вони ж звикли купувати мотлох за безцінь і заробляти немалі гроші, ризикуючи безпекою і нехтуючи комфортом пасажирів. Думаю що за місяць-два ситуація з кількістю машин на маршрутах стабілізуєтьсяА те що мерси познімали -- це правильно. Той хлам не відповідав ніяким нормам -- ні екологічним, ні нормам безпеки перевезення пасажирів. За кордоном ті буси викидають, а в нас по місту пасажирів возять.
ursa Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:13 #93 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:13 Народ чекає ці нові чудо-автобуси по 30 хв. на морозі. Я бы в такой ситуации чтобы не мёрзнуть выходил раньше или позже, чтобы попасть на нужную маршрутку. Хотя вечером, после работы... да, невесело. Пока остаётся надеяться, что со временем автобусов всё-таки станет больше. И нормальных автобусов, а не "металлолома", на который смотреть страшно, не говоря о том, чтобы ехать. Вчера тоже с трудом вылазил из 15-ки с малым. Не понравилось. Очень не понравилось. P.S. Но мне как-то больше нравится видеть позитив в сложившейся ситуации. Негатива и так в жизни хватает, не нужно его усугублять
Oushen Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:16 #94 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:16 Той хлам не відповідав ніяким нормам -- ні екологічним, ні нормам безпеки... ага, как и наша власть, воду что в трубах дают, тролейбусы (до сих пор помню как меня током шибануло в дождь), оборудование в мед. учреждениях, дома которые уже давно надо снести. А че, давайте все нафиг выкинем, "За кордоном" это уже не модно, устарело технически и морально, во будет клас. Думаю, если у города появятся деньги/спонсоры, то и количество автобусов увеличится. Напомнить, сколько стоит новый автобус? В предложении два ключевых слова: "если" и "у города"! Если не могут обеспечить сами, зачем тогда уничтожать частных предпринимателей. Но мне как-то больше нравится видеть позитив в сложившейся ситуации. а мне больше понравилось бы видеть рожу того кто это придумал, и АК-47 в руках
Plum Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:24 #95 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:24 Ніхто приватним підприємцям не заборонив займатись перевезенням пасажирів. Просто поставили вимогу -- купити для цього відповідний транспорт. І ця вимога на 100% правильна.А з водою в водопроводах, з лікарнями і з тролейбусами нема чого пов'язувати -- те що ти перерахував державне, і приватні фірми туди (принаймні масово) прийдуть ще не скоро. З транспортом ситуація інша -- приватники там давно, і за той час заробили "лахами" грошей не на один нормальний автобус.В мене є фірма. Майно фірми коштує значно більше мільйона гривень. А якщо на мільйон купити автобусів і пустити по місту, то прибутку вони будуть приносити більше, ніж моя фірма, а проблем значно менше. Так що, аби було бажання.
zaHARE Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:29 #96 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:29 Так,реалізація задуму препаршива,але будемо сподіватись,що налагодиться.Так само по дурному розвісили камери на перехрестях.Сама аварійна ділянка Західінкомбанк-5-та школа,а камери повісили на наступному перехресті,біля ментури.Ну не ідіоти,а?ЗІ:з сайту міськради"На даний час проходять конкурси на перевезення пасажирів у м.Луцьку на 2008-2010 роки. Основною умовою конкурсів є наявність у перевізників сертифікованих автобусів міського класу загальною пасажиромісткістю більше 22 місць."
FKCX_half Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:32 #97 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:32 Троллейбусы еще никто не отменял. Правда, там цены, при таких раскладах, повысятсякак минимум до 75 коп, но , с другой стороны, повторюсь, лучше уж в муниципальном транспорте покататься... 2 Плам Щось мені здається, що на маршрут 9 або 15 щоб потрапити, одних автобусів місткістю 22 пасажира буде недостатньо
R@mon Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:36 #98 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:36 я сегодня ждал 28 маршрутку на конякина утром 30 минут!!!...замерз...маршрутчики не на остоновках не останавливались)))
Plum Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:40 #99 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:40 Щось мені здається, що на маршрут 9 або 15 щоб потрапити, одних автобусів місткістю 22 пасажира буде недостатньо Якщо ці маршрути справді такі "хлібні", то наші міські "шишки" самі заповнять їх своїми приватними маршрутками, щоб взіти звідти кожну можливу копійку, так що не переживайте А простим пасажирам по великому рахунку немає різниці, хто є власником маршрутки і в чию кишеню йдуть прибутки. Їм не "шашечки", а їхати.
vanus Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:43 #100 Опубліковано 2 Січня, 2008 в 16:43 Якщо зараз не виправити ситуацію то в Маршутки можна буде заходити тепер НАХОДУ
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.