Перейти до змісту

Маршрутки будуть зупинятись у відведених місцях

ChB

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Стоимость вопроса для тех везунчиков, машины которых по счастливому стечению обстоятельств будут оставаться на маршрутах.

Опубліковано
когда опаздываешь, каждый "голосующий" на дороге расценивается как враг - иногда я даже готов был платить за каждого "не подобранного" по гривне, только бы этот жадный водила не останавливался).

І стало краще ? ) Тепер ти по любому запізнишся ібо будеш 20 хвилин ждать маршрутку а потім вона всерівно на 5хвилин довше ніж раніше їхатиме :)

Ходити пішком ? ) Спасибі я вчора пройшовся і сьогодні цілий день з температурою під 39 мучаюсь :ok2:

2Ди давай відміним прогрес і будем їздити на конях, палити ліщину замісь електрики і замість аські і телефонів юзать звичайну листову пошту

Опубліковано

Доречі, всерівно зупиняються. Біля північного, за мостом і за кільцем, шо за променем, принаймні сьогодні при мені там зупинялись.

Опубліковано

а што вы гаварите? Заболели? ... ай-яй-яй... вот беда :(

Я вот только не болею какого-то фига... ничего не пойму: пешком ходю, бегаю часом... на каток по вечерам выхожу даже, на байке вон давеча ваапсче по льду озера в гараздже катался, БЕЗ ШАПКИ!!! и не болею... блин, мож я чего не так делаю???

Алё, велобайкеры, отзовитесь!!! Как жеж заболеть-то? Хоть простудой штоле...

;)

ЗЫ вирусы в маршрутках и супермаркетах, на свежем воздухе микробов не бывает априори при минус 10!!!

Опубліковано

Когда я 22 декабря далекого 91-го года загремел в учебку в Харькове, на улицах стоял 25 градусный мороз, и нас сразу повели в баньку, а из неё вывели на улицу, переодетыми в ХБ белье и кителя. Все были в шоке, это после 3-х-4-х слоев одежды то. Так и пробегали всю зиму , шинели выдавали после 25, до 25-ти - в кителях. И из все роты заболела пара человек... Так что силы в организме есть...С другой стороны - мы ж тута не о здоровье и методах закалки говорим, а об заботе о нас всяческой со стороны властей...

Опубліковано

Ми живемо в сучасному світі ( Не в СРСР ! ). А тому маємо право на вибір чим їздити і відповідно скільки за це платити. :( В місті існує багато способів пересування:

• ходити пішки - це підійде для ДУЖЕ бідних або фізично здорових людей
  • їздити на велосипеді - аналогічні категорії населення
  • користуватись тролейбусами - як на мене, підходящий транспорт для всіх верств(особливо зараз, коли помітна нехватка автобусного т-ту)
  • їздити на "маршрутках" - також підходить майже всім, але восновному для особливо вибагливих людей, яким "гидко перебувати в одному транспорті з пристарілими дідами та слухати плітки бабів"
  • ну і звичайно ж таксі - доступний вид транспорту для середнього й багатого класу населення (та все ж для більшості з нас 30-40 грн в день на добирання до роботи трохи забагато ;) )

Тому не слід так вже відчаяно, як дехто, кричати про "неадекватнвсть влади" і її неспроможність задовільнити інтереси лучан. Тупими висловлювання в межах даного форума точно нічого не змінити. А якби вас справді так все не влаштовувало і бісило, то , напевне, слід писати трохи не туди(тобто не на форум). Підкажу вам навіть куди - в міськвиконком.

Опубліковано
Когда я 22 декабря далекого 91-го года загремел в учебку в Харькове, на улицах стоял 25 градусный мороз, и нас сразу повели в баньку, а из неё вывели на улицу, переодетыми в ХБ белье и кителя.

я, наверное, тоже был в той баньке, правда десятью годами раньше...

не на холодной горе дело было?

учебка "подводной авиации"?

Опубліковано

2 Георг

Возможно, за забором от нас были железнодорожники, а я был стройбате, нам даже АКМ только один раз за деньги показывали :(

Опубліковано

О как нужно искать контакты ;)

Так меня из той учебки еще и в Хмельницкий отправили, на завод ЖБИ...За 15 км от города...

ЗЫ. Маршруткам - маршрутово :(. Земля - селянам, а программистам и фотографам сам Бог велел на дому работать, и выезжать раз в неделю за заказами...

Опубліковано

Після сьогоднішньої поїздки на роботу, з роботи, в університет, з університету, вирішив що на роботу буду ходити пішки (15-17 хв), а в університет - на тролейбусі, ато мало того що не дочекаєшся тієї маршрутки щоб не запізнитись, то ще коли дочекаєшся то не влізти туди, а пішки - корисно, на тролейбусі і дешево (студентський квиток є ;) ) і точно влізеш :(

Опубліковано
дайош здоровую и сильную нацию!

Транспортники за здоровый образ жизни лучан!

;)

ВЕРНІТЬ ШУСТРІНЬКІ МЕРСІКІ!!!

зі Напевне транспотний відділ міськадміністрації ми такі сьогодні додовбали..... :(

Опубліковано
а што вы гаварите? Заболели? ... ай-яй-яй... вот беда :(

Я вот только не болею какого-то фига... ничего не пойму: пешком ходю, бегаю часом... на каток по вечерам выхожу даже, на байке вон давеча ваапсче по льду озера в гараздже катался, БЕЗ ШАПКИ!!! и не болею... блин, мож я чего не так делаю???

Вощето я весь час хожу "БЕЗ ШАПКИ" і за звичай все зходить з рук але бувають моменти коли лишні пів години на морозі це вже занадто gallery_7_30_1765.gif

Опубліковано
Ходити пішком ? ) Спасибі я вчора пройшовся і сьогодні цілий день з температурою під 39 мучаюсь :(

Чтобы не болеть, надо на улицу почаще выходить в мороз, да и просто выходить на улицу, зарядку делать по утрам или бегать, зимой - на лыжах ;)

Конечно, ситуации разные бывают, но "человек тепличный, домашний" более подвержен воздействию неблагоприятных погодных условий.

Гы, я тоже в Харькове был, только в зиму 97-98. Спали с законопаченными плёнкой и одеялами окнами, под 2-3 шинелями или бушлатами поверх двух одеял. Каждое утро бегали на зарядку в камуфляжах и шапках. И в снег, и в метель. Только при -25 одевали бушлаты, но всё равно прогуливались по маршруту. Один или два раза было такое, что нам зарядку отменили - но тогда температура упала до -30. На занятия ходили пешком до 20-30 минут на морозе, иногда и около часа приходилось идти (в астопарк или в караул). Комплект одежды - майка, камуфляж, бушлат, "тёплое" нижнее бельё (кто служил - тот знает что это такое), портянки, сапоги и тонкие перчатки. Всякие тельняшки, кофты, носки, спортивные штаны и вторые, даже форменные перчатки каждое утро изымались. И ничего. Все живы. Серьёзнее, чем грибок и натёртые ноги проблем у народа не было ;)

І стало краще ? ) Тепер ти по любому запізнишся ібо будеш 20 хвилин ждать маршрутку а потім вона всерівно на 5хвилин довше ніж раніше їхатиме ;)

Ну мне, наверное, немного повезло с маршрутками. Возле меня их достаточное количество. Да и работа недалеко. Я и раньше доходил до неё за 15 минут, а доезжал - за 10. Поэтому особой трагедии не вижу. А чтобы не мёрзнуть 20 минут на остановке - нужно просто выйти на 15 минут позже из дома. Или раньше. Или же потратить эти 20 минут на прогулку вместо тупого стояния-дрожания на тротуаре ;)

давай відміним прогрес і будем їздити на конях, палити ліщину замісь електрики і замість аські і телефонів юзать звичайну листову пошту

Не надо впадать в крайности, просто далеко не все "прогресивные изобретения человечества" улучшают жизнь. С "прогрессом" человек всё более становится похожим на ленивца.

И кстати, когда ещё писали обычные письма, - согласись! - люди умели связывать слова в предложения со смыслом. Теперь же всё чаще можно наблюдать деградацию в общении - как в интернете, так и в реале :(

Но если вернуться к теме маршруток, то замечаю, что народ начал скапливаться на остановках :) Привыкание начинается? ;)

Опубліковано

Я от теж не розумію, шо за базар розвели.

Тема має назву "Маршрутки будуть зупинятись у відведених місцях". Навіщо було в цій темі говорити про кількість тих маршруток? Це ж речі зовсім різні. Створіть собі тему та пишіть, шо вам важко їхати в маршрутках і ше важче на своїх двох свій зад за собою тягати. Ну не розумію я цього :(

Невже зупинки на зупинках когось не влаштовує (не берем зараз до уваги кількість автобусів)? Не хочете бути здоровим? добиратись швидше (коли буде нормальна кількість машин)?

Та шо повторюватись Плам і Діфото все популярно розписали, але якщо ти не хочещ чути співрозмовника, то нашо взагалі шось писати? :friday:

Мене особисто бісили зупинки біля початку будинку і в його кінці. Рухатись трохи треба. Бо уже салом заростає протилежна стать :)

Особисто сьогодні вперше їхав у новому році в маршрутках. На Львівську в універ заїхав на 28 гарно і швидко. Та навіть їхати приємніше, немає тих екстренних гальмувань і розгонів.

Назад було все навпаки. Чекав 10 хвилин. 19-ка приїхала не забита, але повна. Пропустив. Ше через 10 хв сів в тролейбус, бо замерз чекати.

Ну але нема в тому трагедії.

Тим більше кількість маршруток полюбому збільшиться. Є попит - пропозиція обовязково зявиться.

П.С. Ходити пішки при -10 НАБАГАТО краще і здоровіше, ніж при 0 і вітрові на нашій рідній болотяній Волині. Та ще й коли сонечко виглядає. Аби тільки час був.

Опубліковано
Но если вернуться к теме маршруток, то замечаю, что народ начал скапливаться на остановках :) Привыкание начинается? :friday:

Нєа. Просто "соплями" на форумі маршрутку "перед переходом" чи "біля прокуратури" не зупиниш. :(

Опубліковано

Втопку нововедення! 30-тку жду 20 -30 хв коли йду на роботу, шо колись 5-10хв... це мені шо раньше вставати щоб нароботу попасти? :friday: плюс ті богдани повзуть як черепахи я вже засинаю поки доїду. Мерси Рулять!

Опубліковано
Ситуація з бовдурами, які паркуються, де не можна, може ще й гірше впливає на транспортну ситуацію ніж та кількість маршруток, що була до Нового року. Він думає, що раз на джипі, то йому все можна. І даїшники те саме думають, якщо взагалі щось думають. Треба їх евакуатором - хоча хто це зробить? Евакуатор грошей коштує, а коли він окупиться...

Їх треба не евакуатором, а бульдозером... А потім катком рівняти.

Когда я 22 декабря далекого 91-го года загремел в учебку в Харькове, на улицах стоял 25 градусный мороз, и нас сразу повели в баньку, а из неё вывели на улицу, переодетыми в ХБ белье и кителя. Все были в шоке, это после 3-х-4-х слоев одежды то. Так и пробегали всю зиму , шинели выдавали после 25, до 25-ти - в кителях. И из все роты заболела пара человек... Так что силы в организме есть...С другой стороны - мы ж тута не о здоровье и методах закалки говорим, а об заботе о нас всяческой со стороны властей...
Ми живемо в сучасному світі ( Не в СРСР ! ).

А яка різниця де живемо? Люди ж то ті самі!!! І ми бігали в кітелях при морозі -15..-18. І в баньку ходили при -22. І нічого страшного. Живі-здорові. В армії хворіють простудами навіть рідше, ніж в тій же школі. Принаймі карантин там не оголошують :-)

Прогулянки на свіжому повітрі корисні для здоров'я. Мене, наприклад, більше радує ось такий морозець як зараз, ніж слякоть і мокрота при темперетурі +1..+2.

Я не розумію позицію oushena. Невже так страшно пройтися 500 метрів? на які шкода 10 грн.?? Та ти ж таксі довше чекатимеш, ніж йти будеш. Погляньте на великі міста. Або невеличкі містечка типу наших Рожищ і Ківерець. Там пройтися 15-20 хв. до найближчої станції метро - нормальне явище. Прогулятися по Ківерцям хвилин з 20 - також не біда. А ще погляньте як жили наші батьки-діди. 7 км до школи в одну сторону - нормально. І в спеку, і в дощ, і в мороз, і в хурделицю... І здорові були. То вже в старших класах батько їздив до школи спочатку велосипедом, потім мотоциклом... Поки його батько не бачить... А як бачив, то міг і заробити :-). Про маршрутки тоді й не мріяли.

Звідки взявся стереотип, що ходити пішки - це для ДУЖЕ бідних людей? Для вас "понти" дорожчі за звичайне почуття здорового глузду? Якщо відстань з точки А до точки Б менше кілометра (до 15 хвилин пішки), то взагалі не варто на той громадський транспорт розраховувати. Так, можуть бути винятки: великий вантаж, малі діти чи хоча б високі каблуки. Але коли молодий здоровий хлопець не може пройтися кілька сотень метрів бадьорим темпом, а швидше буде мерзнути на зупинці 20 хвилин, то я такого не розумію.

Так, існуючий стан справ з маршрутками не задовільняє багатьох. Але замість того, щоб скиглити, треба для початку визначитися що саме не влаштовує і розробити заходи, пропозиції щодо поліпшення існуючого становища.

1. Більшість лучан, форумчан згодні з тим, що зупинятися маршрутки мають у спеціально визначених місцях. Хай це будуть зупинки маршрутних транспортних засобів чи окремо виділині зупинки - вже не так важливо. Так, можу погодитися з тим, що требе ще додатково обладнати певну кількість зупинок. Яким чином можна це питння вирішити? При міскьраді є відповідний відділ. Він може владнати це питання. Що для цього потрібно?

2. Потрібно збільшити кількість машин на маршрутах. В першу чергу, напевно, 15 і 9. А то дійсно, невідомо як вони рахували потребу в ТЗ :-(. Помилилися з пасажиропотоком в кілька разів.

Опубліковано

Понаписували )))

Можна силки де написано що перебування на морозі позитивно впливає на організм.

Шукається тільки таке:

Обмороження наступає внаслідок впливу низьких температур. Температура 3-4 С вище нуля уже може бути причиною охолодження організму, а при мінусових погодніх температурах, навіть при -3 чи -4 С, наступає обмороження. Особливо несприятливо діє на організм вологість повітря.

І думаю хватить писати про те як наші батьки колись..., а я колись...

Нововедення негативно позначилось саме на користувачах поглуги перевезення пасажирів, а це що це можливо полекшить ситуацію на дорогах користувачам "маршруток" думаю побоку.

з.і. Всежтаки хтось скаже куди подівся закон про кількість пасажирів в маршрутці?

Опубліковано
Якщо відстань з точки А до точки Б менше кілометра (до 15 хвилин пішки), то взагалі не варто на той громадський транспорт розраховувати. Так, можуть бути винятки: великий вантаж, малі діти чи хоча б високі каблуки. Але коли молодий здоровий хлопець не може пройтися кілька сотень метрів бадьорим темпом, а швидше буде мерзнути на зупинці 20 хвилин, то я такого не розумію.

До нововедень чеканя займало максимум до 2х хвилин, ну до 10 в особо пікові моменти.

PS Впороли адназначну херню повністю з усіма правилами а не лише з кількістю маршруток ібо швидкість руху від того не змінилась в кращу сторону ІМХО

Опубліковано

Ха... а я вже вирахував графік "своїх" маршруток" на яких їду на роботу (мені все-одно з пересадкою треба було). Так вот маршрутки чекав на зупинках 2 хвилини. Все вроді нормально получається. Тільки чому 17-к в три рази більше чим 12-к?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...