Перейти до змісту

продам смартфон HTC One (M7) 32Gb сріблястий


Shkoder

Рекомендовані повідомлення

продам смартфон / комунікатор HTC One M7 з об'ємом внутрішньої пам'яті 32Gb. модель під американського оператора Sprint, розлочена офіційно. модель m7_wls цікава модемом MDM9615 що підтримує максимум мобільних стандартів : всі GSM, 3G/HSPDA, 4G/LTE та CDMA 800/1900! а також найменшим FullHD (1920x1080) дісплеєм на ринку - 4.7" що надає неймовірну якість зображення за компактних габаритів пристрою. також саме у "американця" використаний екран Sharp з найбільшою в модельному рядку контрастністю та яскравістю. корпус алюмінієвий "моноліт", дуже крепкий та надійний. сріблястого кольору.

RmyDH.jpg

по стану. у використанні рік, носив його в кишені й на склі є декілька малопомітних царапок. також між тачскріном та дісплеєм є трохи пилу, але нажаль це проблема багатьох HTC One… на склі камери царапок нема, корпус також в гарному стані – трохи потертий кут де мікрофон, але ще навіть напис "beatsaudio" не стерся. викладати світлини не бачу сенсу – краще уважно роздивитись при зустрічі. акку тримає добре, два дні при помірному використанні. ще туго натискається кнопка живлення, але я завжди вмикав телефон подвійним тапом на дісплей чи регулятором гучності, бо живлення дуже незручно розташоване.

зараз встановлена прошивка ViperOne 6.2.0 (мод Ultimate) як найбільше збалансована по швидкості та енергозбереженню, але можу щось інше встановити.

персонально, дуже якісний, безпроблемний та зручний апарат. останні декілька місяців був в якості резервного, бо користуюсь двухсімочним HTC One. але вже місяць не вмикав його, то вирішив продати. в комплекті рідна зарядка, кабель та коробка. рідної гарнітури немає, але можу пошукати щось сумісне.

ціна 2600 гривень. зв'язок через приватні повідомлення.

дякую за увагу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре. за IronSun резерв до завтрашнього вечора. якщо він не забере, то Володя наступний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре. за IronSun резерв до завтрашнього вечора. якщо він не забере, то Володя наступний

Буду третiм резервiстом )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано. нехай добре служить новому власнику!

всім, хто був в черзі можу запропонувати в якості альтернативи Nexus 4 із знижкою 200 гривень :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...