Перейти до змісту

internet Wi-Fi у 2й Лікарні м.Луцьк

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не знаю, не чув про таке, але навіть якщо й так, то для цього не потрібно "старшу" шукати і питати, правда ж.

А "ніхто не заставляє" незрозуміло якось звучить... То ти кажеш, що там все законно і квитанції дають, то вже "не подобається - не вознікай"... Якщо вже, по твоїх словах, лікарня офіційно надає таку послугу, то ця послуга має бути якось висвітлена, може навіть і в кожній палаті на дверях, під тим же "прейскурантом".

Опубліковано

не знаю, не чув про таке, але навіть якщо й так, то для цього не потрібно "старшу" шукати і питати, правда ж.

А "ніхто не заставляє" незрозуміло якось звучить... То ти кажеш, що там все законно і квитанції дають, то вже "не подобається - не вознікай"... Якщо вже, по твоїх словах, лікарня офіційно надає таку послугу, то ця послуга має бути якось висвітлена, може навіть і в кожній палаті на дверях, під тим же "прейскурантом".

Нікого не збирався ображати, писав саме те, що мав на увазі. Локалка створювалася не за бюджетні кошти і не на вимогу вищого керівництва, а з власної ініціативи для втілення сучасних методів роботи. На придбання оргтехніки з бюджету кошти не виділялися ніколи, не кажучи вже про оплату послуг провайдерів. Побічним продуктом створення мережі став можливий доступ до Інтернету. То чого б його не роздати бажаючим, які не проти долучитися до спільної справи. Був би не проти поспілкуватися на тему, що і як має бути, і що і як має бути висвітлено. Але, певно, не в цій темі. В умовах сучасного українського законодавства простіше нічого не робити, тоді тобі за це нічого і не буде. Так і робить переважна більшість керівників бюджетних організацій. Може саме тому в Луцькій міській клінічній лікарні вже майже 30% пацієнтів - іногородні. Є багато людей з інших областей, останнім часом їдуть і з віддалених (Одеса, Кривий Ріг). І після виписки радять нашу лікарню своїм знайомим.

По темі: з топікстартером зв'язався сьогодні сам, буде йому І-нет. Для обговорення що і за що має бути у медицині пропоную створити тему у іншому розділі.

Опубліковано

То я так розумію, ти дійсно є "той адмін"? Ну то вже бери й створи тоді тему, в чому ж проблема. Дійсно, послуга цікава, затребувана, подумати як реально реалізувати...
Опубліковано

Ще Алфьорову порадь зробити халявний інет в готелі "Україна", там тож не дармовий :)

Керівництво готеля Україна вже само дійшло до того що інет має бути безплатний для тих хто користується послугами готелю. Тому там інет можна сказати включений у вартість послуг.

Опубліковано

До медсестри звертатись потрібно. Звичайно, щоб чек дала, якщо це для вас важливо чи принципово... :_04:

До медсестри звертатись потрібно, чек має дати обов'язково, а що з ним робити, то вже Ваша особиста справа 8-)

Той один з близнюків?

Ні, близнюки не адміни.

Опубліковано

Бордівчани! я вам таке скажу - адмін тут присутній(на форумі), і скажу навіть більше - він Людина "з великої букви". Зателефонував мені на мобілу - запитав у котрій палаті потрібно підключити, та підключив ВіФі!! Велике вам дякую! Тепер з дружиною можу спілкуватись не лише голосом, але й словами! Ще раз ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...