Перейти до змісту

Хто чув про Рудюк В.І. мануальний терапевт

IropS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня.

Може хто що чув, чи лікувався в мануального терапевта Володимира Івановича Рудюка. Пишуть приймає в Медкарі.

(проблема: є невелике викревлення в районі лопаток).

Дякую.

Опубліковано

А чому одразу до мануального?

звичайного невропатолога уже мало?

Варто бкло б пройти МРТ хребта. (дорого до всрачки) але покаже ВСЕ! ще й у 3D.

Опубліковано

Я колись ходив до мануального на масаж. Це, звісно добре - але жорстоко для хребта.

Є там у них така процедура - розтягнути хребет і стягнуим назад.

Після неї - хребет, наче ватний.... ну він перестає бути опорою тіла.

Опубліковано

Я років 5 тому теж хотів з допомогою нашої "медицини" позбутися болю в спині. Особливо надокучав при їзді за кермом. І МРТ у 2-й лікарні робив і до Володимира Івановича ходив. Резутьтат: витрачений час і гроші. Просто почав знову ходити в спортзал після кількарічної перерви і питання знялося. Хоча сколіоз залишився(

Опубліковано

Дуже класний мануальний терапевт для того щоби поставити на місце зміщені хребці, защемлення, а від грижі, сколіозу він не допоможе. після сеансу 100500% відчуєте полегшення. приймає на електроапаратній 3 там де колись був БУМ потім ясен (поворот біля лучеська). працює до 15-ї години телефон 099-073-40-1сім. вартість від 100грн... сам був у нього тільки у вівторок (незручно взяв важку річ...) допомогло.

Опубліковано

Zheny@,

це тобі попав костоправ а не мануальщик, повір що Рудюк не ламає....

взагалі при нинішніх сидячо-лежачих процесах треба або по кілька раз на тиждень займатися спортом, або раз в місяць хребет на місце ставити....

Опубліковано

я розумію тих хто каже йдіть спочатку до лікаря справжнього дипломованого в лікарняний заклад чи медкабінет, дякую за турботу.

Але може хто сам чи знайомі лікувались в Рудюка Володимира Івановича.

Дякую за інформацію і допомогу.

Буду вдячний за інформацію, хто яку має ще.

Зі. не фанатик, просто хочу дізнатись про нього, бо чув два хороші відгуки, поганих не чув поки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...