Перейти до змісту

Річниця Майдану!

difoto

Рекомендовані повідомлення

твої батарейки то таке от на базар доїхать тобі точно треба

а прикинь, не треба. Пішки ходжу. Ще раз кажу, особисто від тебе ну абсолютно не залежить, скільки буде коштувати проїзд. Чи просто дико тішить думка, що можеш комусь на*рати в борщ ? Що за менталітет дурнуватий ?

ЗІ ще он недавно *пєрл* один почув від бабки , мягко кажучи нерозумної : * От би доллар до десяти впав, от би ті пенсіонери, що в банках за долларами в черзі стояли тоді б себе за локті кусали, що дорого доллари купили*

І це ж говорить бабка, сама ж пенсіонер !!!! Сама ж тяжко в жару і холод на базарі ті гроші заробляє. Людина думає не про те, щоб доллар впав для того щоб покращилась економіка й добробут громадян, а щоб комусь лише гірше стало й хтось за локті себе кусав. Це ж піпець повний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 166
  • Створено
  • Остання відповідь

Блін, MANJAK11, ти що - не бачиш, що це звичайнісіньки тролі? Фтопку за оффтоп і поготів!!! Нема чого з ними дискусію проводити поза темою топіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитавши тут опуси думки святих революціонерів... Уж занадто ви нетерпимі до іншої точки зору, Всіх, хто думає інакше, починаєте називати "ватніками", "дебілами" тощо. Запам'ятайте: не може бути одностайної думки! Це вже проходили в СРСР, навіщо ви хочете наступати на ці граблі знову?

Тут інших точок зору бачити не хочуть. просто всі повинні думати як більшість святих революціонерів.. за інакомисліє можуть забанити на завжди))

Як що точка зору адекватна, то ніхто нікого не банить. Інокомисліє це як? Коли людина тролить, а її мінусують то це інакомисліє по Вашому? :_02:

ну наприклад людина висловила свою точку зору на щось, а її забанили за це. хоча фактів і доказів проти цієї точки нема так як і доказів за ту точку цієї людини. але більшість ту точку зору засуджує. то що банити за таке чи ні?)

Прошу пардона, Ви самі зрозуміли те, ЩО написали? :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну наприклад людина висловила свою точку зору на щось, а її забанили за це. хоча фактів і доказів проти цієї точки нема так як і доказів за ту точку цієї людини. але більшість ту точку зору засуджує. то що банити за таке чи ні?)

Прошу пардона, Ви самі зрозуміли те, ЩО написали? :_02:

:)

з однієї розмови "а почему ви говорите плохо о Путине? что он прохого делает?" і це в Луцьку

якщо людина не згідна з тим що Путін-Хуйло то які йому докази треба навести?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Сьогодні Річниця розстрілу Майдану.

Герої не вмирають!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні Річниця розстрілу Майдану.

Герої не вмирають!!!

Зараз по 1+1, транслюють документальний фільм -Зима, яка нас змінила. Небесна Сотня. Емоції через край....Герої не вмирають!

QsIt3.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз йде кіно по 24каналу "Більше ніж зброя"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти також робив багато для перемоги над зеком:розклеював агітки,писав на бігбордах янука-ВОР,телефонував в сбу щоб вислали групу проти снайперів бо янук вбиває людей,спасибі"хоробрим"киянам котрі масово вийшли коли втік "беркут",і до цього з 3млн.міста виходило 5000громадян.А зараз ти допомагаєш армії? IMG_0004_1__500.jpgi.gif літом2013 піпл дивлячись на футболку запитує "Хто ж йому що зробить?"кажу "Ми"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по телебаченню пряма трансляція з києва йде....аж мурашки біжать....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці загиблі на Майдані, дали нам можливість БУТИ ЛЮДЬМИ, і ЖИТИ ЯК ЛЮДИ. Нехай спочивають з миром, і вибачать мене, що я так мало зробив для України, в той час, коли вони гинули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1017417_406166716175137_7608728372208500461_n.jpg?oh=58b4259421fa55b3797d9786d1665469&oe=558B3F4C&__gda__=1431256069_2dd7faa6942aa9cab85b2b9e73ff8ed9
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

впевнений що розстрільні групи були від нашої дорогої теперішньої влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

впевнений що розстрільні групи були від нашої дорогої теперішньої влади.

Аналогічна думка. Людей принесли в жертву, для досягнення своєї цілі. Адже Яник на той час підписав угоду про перевибори в грудні, Європа була згідна. Проливати кров не було в його інтересах. Лишається або рашка, або тодішні лідери так званої опозиції. На жаль правду скоріш за все не дізнаємось ніколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічна думка. Людей принесли в жертву, для досягнення своєї цілі. Адже Яник на той час підписав угоду про перевибори в грудні, Європа була згідна. Проливати кров не було в його інтересах. Лишається або рашка, або тодішні лідери так званої опозиції. На жаль правду скоріш за все не дізнаємось ніколи.

ну да, Яник білий і пушистий... якого ж ... він вєщі з Межигіря вивозив з 18 лютого, якщо не раніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Прочитав пояснення Сівковича щодо розгону Майдану в ніч на 30.11.2013 р. - я ледь не заплакав. Основний лейтмотив: "я не я, і хата не моя; я не курив, просто стояв, там де курили; я не віноватая - он сам прішол". Одним словом - відмазки, відмазки... Сукі....

Разгон студентов. Новые обстоятельства. ДОКУМЕНТЫ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...