sashulya Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 05:47 Поділитися #26 Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 05:47 Дык в Маневичах уже собирались строить клуб на въезде по левую сторону, так и не достроили. А дискотеки там действительно нет, даже летнюю площадку закрыли. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HelloBoy Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 05:51 Поділитися #27 Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 05:51 Дык в Маневичах уже собирались строить клуб на въезде по левую сторону, так и не достроили. А дискотеки там действительно нет, даже летнюю площадку закрыли. ну строїли одне а получилось зовсім інше.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 05:58 Поділитися #28 Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 05:58 Дык в Маневичах уже собирались строить клуб на въезде по левую сторону, так и не достроили. А дискотеки там действительно нет, даже летнюю площадку закрыли. ну строїли одне а получилось зовсім інше....А что там? Я не знаюВообще лучше построить какой нибуть спортзал или что-то в этом плане, если для молодежи. Зпбегаловок и гегделыков на каждом шагу , а вот альтернативы никакой. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HelloBoy Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 06:13 Поділитися #29 Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 06:13 А что там? Я не знаюВообще лучше построить какой нибуть спортзал или что-то в этом плане, если для молодежи. Зпбегаловок и гегделыков на каждом шагу , а вот альтернативы никакой. на скільки мені відомо там магазинспорт зал (тренажерний) є в Маневичах але він не користується шаленою популярністью Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 06:35 Поділитися #30 Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 06:35 А что там? Я не знаюВообще лучше построить какой нибуть спортзал или что-то в этом плане, если для молодежи. Зпбегаловок и гегделыков на каждом шагу , а вот альтернативы никакой. на скільки мені відомо там магазинспорт зал (тренажерний) є в Маневичах але він не користується шаленою популярністьюНу, может , я чего- то не знаю, раньше был какой-то еще совдеповский, разве что новый открыли. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
napalman Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 07:49 Поділитися #31 Опубліковано 23 Листопада, 2014 в 07:49 Та хай спочатку скаже де. Ви тут уже всі Маневичі обговорили. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VilanS Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 22:38 Автор Поділитися #32 Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 22:38 мабуть буде невеликий ТРЦ, там найбільше варіантів) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.