Перейти до змісту

Подовжувачі (переноски) "Власно-Руч" ціна-якість

NashLutsk

Рекомендовані повідомлення

4кВт на 3-4 розетки 5м ціна?

Просто 20 м кабелю 2 жили 4-5 кВт скільки вартуватиме? (Маю катушку від китайського подовжувача, кабель сміття, катушка непогана, мож що змайструю)

3 розетки. 95грн.

20 м. Польського кабелю на 2 жили (січеня реально 1,5) буде по 7,5 грн. і того 150 грн.

А скільки реально витримує 1.5мм? Якщо, припустим я пром фен на 2 кВт, утюг на 2кВт включу і шурупокрут на 500Вт, грітись не буде?

• Формула для расчёта сечения проводника:
    S = (3,14 х D2)/4
    Где:
    S – площадь круга (сечения), а D – диаметр проводника.
    Для многопроволочного проводника (неверно многожильный) сечение равно сечению одной проволоки, умноженному на их число.

tabl-1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

ціавить мене подовжувач до болгарки який буде використовуватись в -20 на вулиці при цьому він повинний бути гнучким і не лопати ізоляція довжина його 3 метри. що запропонуєте і яка буде ціна?

кабель в резиновій ізоляції (1,5) 3 метра.. двойна розетка + вилка. (подовжувач до 3 кВт...) Ціна - 80 грн..

а якщо провід січеням на 2,5 ще + 15 грн.

отже ви мене не переконали що ви фахівець в даній промисловості. я написав щокабель буде використовуватись при температурі мінус 20 і ваша подвійна пласмаса лопне. перевірений етап

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто 20 м кабелю 2 жили 4-5 кВт скільки вартуватиме? (Маю катушку від китайського подовжувача, кабель сміття, катушка непогана, мож що змайструю)

3 розетки. 95грн.

20 м. Польського кабелю на 2 жили (січеня реально 1,5) буде по 7,5 грн. і того 150 грн.

А можна ціну з 2.5 мм кабелем на першу та другу позицію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Ви вже втомились купувати не якісні китайські подовжувачі (переноски), які не відповідають технічним характеристикам і виходять з ладу швидше а ніж Ви планували... тоді наші послуги саме для Вас.

Приймаємо замовлення на виготовлення "ВЛАСНО-РУЧ" якісних подовжувачів... напругою 220-380 вольт.

...

Плюси:

1) Індивідуальний підхід до замовника!

2) Довжина будь яка.. від 1м. і до безкінечності!

3) Розетки та вилки різної конфігурації.. від якісних виробників.

4) Провід "мідний", різної потужності.. (плоский.. круглий.)

...

Мінуси: Невиявлені.

скільки буде коштувати подовжувач 3х2,5 довжиною 7295м? СУЦІЛЬНИМ!

;)

проте жарти-жартами, але нема чого з ТС стібтися. Хлопець намагається хоч щось робити власними руками. Не красти чи обманювати, але ВИ-РО-БЛЯ-ТИ! Так що це варте поваги. А на кожен товар є свій покупець. Головне його знайти.

До ТС - з плАского недобре робити подовжувачі. З часом дріт скручується і починає заплутуватись в "барашки" постійно. Тому для подовжувачів (переносок) переважно використовують круглий кабель, хоч він трішки і дорожчий за плаский.

До речі, а знаєш яка різниця між подовжувачем і переноскою? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціавить мене подовжувач до болгарки який буде використовуватись в -20 на вулиці при цьому він повинний бути гнучким і не лопати ізоляція довжина його 3 метри. що запропонуєте і яка буде ціна?

кабель в резиновій ізоляції (1,5) 3 метра.. двойна розетка + вилка. (подовжувач до 3 кВт...) Ціна - 80 грн..

а якщо провід січеням на 2,5 ще + 15 грн.

отже ви мене не переконали що ви фахівець в даній промисловості. я написав щокабель буде використовуватись при температурі мінус 20 і ваша подвійна пласмаса лопне. перевірений етап

Це Ви щось погано читаєте.. я написав про ізоляцію на основі резини.. а не про двойну пластмасу.. Де це Ви начитались..?) На рахунок фахівця.. я ж не хвалюся.. вдосконаленню немає меж... хоча пропрацював в цій сфері 7 років і маю вже зароблену 5 групу допуску.. якось так. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 розетки. 95грн.

На рахунок ціни на кабель січеням 2,5. буде 9,5 грн./метр.

В переноску 5 метрів немає смисла переплачувати гроші на більше січення.. так як 1,5 повних квадрата відповідає нагрузці вилки та розетки... 16А.

А в метраж 20 метрів є смисл дати більше січеня.. щоб не було втрати сили струму на більших метражах.

Ви замовляєте подовжувач 5 метрів 1,5 на три розетки? Забрати зможете завтра в районі Варшавки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 розетки. 95грн.

На рахунок ціни на кабель січеням 2,5. буде 9,5 грн./метр.

В переноску 5 метрів немає смисла переплачувати гроші на більше січення.. так як 1,5 повних квадрата відповідає нагрузці вилки та розетки... 16А.

А в метраж 20 метрів є смисл дати більше січеня.. щоб не було втрати сили струму на більших метражах.

Ви замовляєте подовжувач 5 метрів 1,5 на три розетки? Забрати зможете завтра в районі Варшавки.

Ок, дайте тел в пп.

Заїду заберу та візьму ще провода 20-25м з вилкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, дайте тел в пп.

добре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт. У Вас тільки кабель для подовжувачів, чи можливо є більший асортимент?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт. У Вас тільки кабель для подовжувачів, чи можливо є більший асортимент?

Привіт. Тільки подовжувачі... А що саме цікавить..?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кабель щоб провести електропостачання від одного приміщення до іншого в повітрі та кабель для проводки в приміщенні.

Кабель мідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кабель щоб провести електропостачання від одного приміщення до іншого в повітрі та кабель для проводки в приміщенні.

Кабель мідний.

яке навантаження приблизно має бути в приміщені, щоб розрахувати ввідний кабель і роздатку по точкам? Тобто що там буде одночасно живитись... по максимумі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто, не знаєш різницю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто, не знаєш різницю :)

"подовжувач".. служить для підключення електроприладів на відстані від точки живлення. =)

"переноска".. в народі теж несе це ж значення... але і є доміком для переміщення домашніх улюбленців))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібен подовжувач на 2-3 виходи на вулицю до -20. довжина 20-30 м.

гнучка, не ламуча. щоб при невеликому придавлені провода, чи наступу не приходильсь його ремонтувати чи замінювати.

Ви мене зрозуміли )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подовжувач - це шнур з вилкою і розеткою (розетками) на іншому кінці, а переноска - це шнур з вилкою і патроном з лампочкою на іншому кінці.

;)

Хоча народ вже давно зрівняв ці терміни... А колись, в "темні часи" було так. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подовжувач - це шнур з вилкою і розеткою (розетками) на іншому кінці, а переноска - це шнур з вилкою і патроном з лампочкою на іншому кінці.

;)

Хоча народ вже давно зрівняв ці терміни... А колись, в "темні часи" було так. :)

так.. пам'ятаю) хоча всі в нас говорили і говорять переноска... а "подовжувач" це вже якось недавно =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібен подовжувач на 2-3 виходи на вулицю до -20. довжина 20-30 м.

гнучка, не ламуча. щоб при невеликому придавлені провода, чи наступу не приходильсь його ремонтувати чи замінювати.

Ви мене зрозуміли )

якщо січеням 2,5... а меншим Вам не варто брати на таку довжину.. то такий кабель на резиновій основі буде коштувати.. приблизно 15 грн. за метр.. Сама розетка без заземлення Турецька або Польська 28 грн.. вилка 12 грн. + робота 20 грн..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кабель (2/2,5) Польський 25 метрів вже приїхав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за чудову переноску та якісний кабель!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart, а будь-яка жінка має шарити пекти короваї і в"язати макраме :)

не про то трохи мова

Не знаю хто що має шарити але все вище описане автором теми це курс шкільної освіти і якщо буквар не курити то все можна самому не гірше робити. Для прикладу недавно робив собі переноску в гараж, кабель 2х1,5 мягкий круглий 4 м, вилка, розетка на 3 виходи все закордонного виробництва якісне обійшлось в 75грн, вдома посидів 20хв і переноска на 16А готова.

в суму 75 грн. Ви можливо купили не погану розетку і вилку.. ну а вже хороший кабель туди не вписується... якщо Ви купили по 5,50 - 6,00 за метр.. то там січеня може писати 1,5 а насправді має 1,2... це перевірено на всіх кабелях що на ринку... Одеський, Криворізький... і т.д... Але спорити не буду, хто має тяму і бажання ходити шукати, питати... а всі скажуть що "ця розетка найкраща" чи "цей кабель відповідає січеню".. не факт що це правда.. а ще Ви будете купувати по рознічних цінах..

Наприклад я не вмію класти плитку.. і не берусь.. але що ж там її класти якщо по суті розібратись.. тяп.. ляп і готово))

з ваших слів так всі дурні лише ви профі, забув дописати що всі матеріали закордонного виробництва, купував все в польщі. по ваших цінах я переплатив би на 35% і тепер питається навіщо якщо я сам все зроблю не гірше а можливо й краще та швидше? я теж не вмію класти плитку але в себе й плитку поклав краще ніж такі майстри тяп-ляпи як і ви.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart, а будь-яка жінка має шарити пекти короваї і в"язати макраме :)

не про то трохи мова

Не знаю хто що має шарити але все вище описане автором теми це курс шкільної освіти і якщо буквар не курити то все можна самому не гірше робити. Для прикладу недавно робив собі переноску в гараж, кабель 2х1,5 мягкий круглий 4 м, вилка, розетка на 3 виходи все закордонного виробництва якісне обійшлось в 75грн, вдома посидів 20хв і переноска на 16А готова.

в суму 75 грн. Ви можливо купили не погану розетку і вилку.. ну а вже хороший кабель туди не вписується... якщо Ви купили по 5,50 - 6,00 за метр.. то там січеня може писати 1,5 а насправді має 1,2... це перевірено на всіх кабелях що на ринку... Одеський, Криворізький... і т.д... Але спорити не буду, хто має тяму і бажання ходити шукати, питати... а всі скажуть що "ця розетка найкраща" чи "цей кабель відповідає січеню".. не факт що це правда.. а ще Ви будете купувати по рознічних цінах..

Наприклад я не вмію класти плитку.. і не берусь.. але що ж там її класти якщо по суті розібратись.. тяп.. ляп і готово))

з ваших слів так всі дурні лише ви профі, забув дописати що всі матеріали закордонного виробництва, купував все в польщі. по ваших цінах я переплатив би на 35% і тепер питається навіщо якщо я сам все зроблю не гірше а можливо й краще та швидше? я теж не вмію класти плитку але в себе й плитку поклав краще ніж такі майстри тяп-ляпи як і ви.

Я бачу Ви розписалися за всіх.. можливо будете робити людям нормальні подовжувачі ще й на 30% відсотків дешевше.. я ж тільки ЗА.)

І ще.. вибирайте слова.. дурними нікого не рахую.. а Ви якраз і навпаки наголосили... на людей які не зможуть самостійно зробити цього подовжувача!

Я пропоную звичайну послугу.. є люди які не вміють.. не можуть.. не резикують.. не мають часу.. або навіть і не хочуть..

З Вашим баченням.. так можна самому свічки робити.. носки вязати, шапки.. навіть вінки.. і т.д.. а хто цього не робить то з Ваших слів дурний чи що.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 метра.. реальних 16А.. до 4кВт. 80 грн.

post-9231-0-29876100-1416311171_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 метра.. реальних 16А.. до 4кВт. 80 грн.

Від себе. Я за цю послугу. Собі завжди подовжувачі роблю сам. Відносно фото. Не по феншую. Вилка з заземленням, розетка - ні. Смисл такої вилки.

Прийміть як зауваження, а не обсиралово.

З повагою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вилка з заземленням, розетка - ні. Смисл такої вилки.

звичайно) просто "людської" вилки без заземлення немає =(

а якщо вже розетку із заземленням і кабель 3/1,5.. тоді значно подорожчає подовжувач.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...