Перейти до змісту

Подовжувачі (переноски) "Власно-Руч" ціна-якість

NashLutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо Ви вже втомились купувати не якісні китайські подовжувачі (переноски), які не відповідають технічним характеристикам і виходять з ладу швидше а ніж Ви планували... тоді наші послуги саме для Вас.

Приймаємо замовлення на виготовлення "ВЛАСНО-РУЧ" якісних подовжувачів... напругою 220-380 вольт.

Виробники компонентів: Турція, Польща, Білорусія.

Плюси:

1) Індивідуальний підхід до замовника!

2) Довжина будь яка.. від 1м. і до безкінечності!

3) Розетки та вилки різної конфігурації.. від якісних виробників.

4) Провід "мідний", різної потужності.. (плоский.. круглий.)

5) Подовжувач підлягає ремонту.. а це великий плюс і економія власних коштів!

6) Ціна відповідає якості і надійності матеріалу!

Мінуси: Невиявлені.

Робимо подовжувачі трьох типів:

1) Потужні. (4кВт-16А)_ (мікрохвильова + чайник)

2) Середньої потужності. (2-3кВт-10А)_ (чайник + холодильник)

3) Малопотужні. (до 1,5кВт-6А)_ (холодильник + телевізор + DVD)

відносно до типу подовжувача.. впливає на ціну виробу.

Надійний подовжувач - це безпечність Вашому здоров'ю (навіть життю) і цілісність Ваших електроприладів!

Замовлення приймаю тут (в приват) або за телефоном.

050 999 0002 Сергій.

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

3) Малопотужні. (до 1,5кВт-6А)_ (холодильник + телевізор + DVD) відносно до типу подовжувача.. впливає на ціну виробу.

1,8 - 3 - 5 метрів на 5 розеток

ціни в студію

Опубліковано

На мою думку, будь-який чоловік що має клепку в голові й самоповагу, може сам купити комплектуючі й вдома все зробити набагато якісніше й дешевше ніж ті що в магазині, а тим більше звертатись до послуг подібних майстрів. Сам власне ніколи переносок не купував а робив власноруч.

Опубліковано

тут, або купувати або робити "Власно-Руч".

купувати зробленні "Власно-Руч"???

в епіцентрі заготовок повно....

Опубліковано

Якщо Ви купите комплектуючі на ринку чи в Епіцентрі за ціною опту.. а це "+" 30%.. тоді будь-ласка.. ніхто нікому не заважає!=)

це перше...

а по друге.. Ви в курсі який виробник перевіриний і якісний, чи може будете слухати бабульок на ринку?)

по третє.. взяти кусок провода прикрутити до вилки.. це одне... а правельніше.. це коли пропаяно... ось вам і контакт, іскри і пожар.... це зовсім друге.

Наші ціни.. це комплектуючі по опт. цінам + 20 грн. за виріб!

Опубліковано

ну я ж спитав, ще в 2 пості, скількі на сьогодні коштують ці самі правельні і перевірині подовжувачі в озвучених довжинах?

Опубліковано

3) Малопотужні. (до 1,5кВт-6А)_ (холодильник + телевізор + DVD) відносно до типу подовжувача.. впливає на ціну виробу.

1,8 - 3 - 5 метрів на 5 розеток

ціни в студію

якщо вилка і резетка якісна від країни виробника "Турція" або що.. без вимикача і заземлення..

то приблизно..

1,8 м. - 90 грн.

3 м. - 100 грн.

5 м. - 110 грн.

Ще раз наголошую.. провід не український а тим більше не китайський.. тому його характеристики по нагрузці відповідають дійсності. Розетка і вилка також якісні.

Опубліковано

і ви, звичайно, використовуєте лише сертифіковані кабелі та супутні матеріали, та маєте на все відповідні документи

І у випадку нещасного випадку (кз, яке викличе пожежу) - до вас можна офіційно звернутися з претензією?

Опубліковано

і ви, звичайно, використовуєте лише сертифіковані кабелі та супутні матеріали, та маєте на все відповідні документи

І у випадку нещасного випадку (кз, яке викличе пожежу) - до вас можна офіційно звернутися з претензією?

Як і в будь-який інший магазин.

Взагалі підтримую топікстартера, я як людина яка має справу з такими речами знаю, що знайти якісну фурнітуру насправді дуже важко (сходивши в Епіцентр можна вийти з порожніми руками), і грамотно зібрати переноску це не означає скрутити її докупи.

Опубліковано

кабель і інші компоненти не з підвалу а досить відомих виробників і якість їх вже знають всі ті які стикались з ними.

а до кого Ви можете звернутися з притензією... якщо купите на ринку чи навіть в магазині... і чим Ви докажете що Ви не увімкнули в подовжувач нагрузку значно завишену по вказаній... чи може Ви готові на суди і кучу експертів в вашій оселі щоб доказати, що це не сертифікований товар?

Якщо для Вас краща переноска за 75 грн.. китайського зразка.. не розборна і яку навіть не поремонтуєш... а це знову гроші на вітер...

Зі своєї сторони я не відмовлюсь від ремонту.. якщо треба буде.

Опубліковано

ціавить мене подовжувач до болгарки який буде використовуватись в -20 на вулиці при цьому він повинний бути гнучким і не лопати ізоляція довжина його 3 метри. що запропонуєте і яка буде ціна?

Опубліковано

Dieselsmart, а будь-яка жінка має шарити пекти короваї і в"язати макраме :)

не про то трохи мова

Не знаю хто що має шарити але все вище описане автором теми це курс шкільної освіти і якщо буквар не курити то все можна самому не гірше робити. Для прикладу недавно робив собі переноску в гараж, кабель 2х1,5 мягкий круглий 4 м, вилка, розетка на 3 виходи все закордонного виробництва якісне обійшлось в 75грн, вдома посидів 20хв і переноска на 16А готова.
Опубліковано

Dieselsmart, ну ти знаєш що таке ПВС, ШВВП, 3 фази нуль\земля, але ж є рукожопи і усілякі гуманітарії, знання і вміння яких у електриці на рівні - вкрутив\викрутив лампочку, от ці особи і можуть скористатись послугою.

Нехай пару грошей зверху, аніж телефонувати після хендмейду 101 чи недайбіг потерпати від ураження струмом.

Опубліковано

Якраз такі люди з мінімумом знань підуть і куплять на ринку, або в магазинах типу Епіцентр, а не будуть шукати їх по форумах, невідомо чиєї збірки.

Опубліковано

4кВт на 3-4 розетки 5м ціна?

Просто 20 м кабелю 2 жили 4-5 кВт скільки вартуватиме? (Маю катушку від китайського подовжувача, кабель сміття, катушка непогана, мож що змайструю)

Опубліковано

Dieselsmart, а будь-яка жінка має шарити пекти короваї і в"язати макраме :)

не про то трохи мова

Не знаю хто що має шарити але все вище описане автором теми це курс шкільної освіти і якщо буквар не курити то все можна самому не гірше робити. Для прикладу недавно робив собі переноску в гараж, кабель 2х1,5 мягкий круглий 4 м, вилка, розетка на 3 виходи все закордонного виробництва якісне обійшлось в 75грн, вдома посидів 20хв і переноска на 16А готова.

в суму 75 грн. Ви можливо купили не погану розетку і вилку.. ну а вже хороший кабель туди не вписується... якщо Ви купили по 5,50 - 6,00 за метр.. то там січеня може писати 1,5 а насправді має 1,2... це перевірено на всіх кабелях що на ринку... Одеський, Криворізький... і т.д... Але спорити не буду, хто має тяму і бажання ходити шукати, питати... а всі скажуть що "ця розетка найкраща" чи "цей кабель відповідає січеню".. не факт що це правда.. а ще Ви будете купувати по рознічних цінах..

Наприклад я не вмію класти плитку.. і не берусь.. але що ж там її класти якщо по суті розібратись.. тяп.. ляп і готово))

Опубліковано

ціавить мене подовжувач до болгарки який буде використовуватись в -20 на вулиці при цьому він повинний бути гнучким і не лопати ізоляція довжина його 3 метри. що запропонуєте і яка буде ціна?

кабель в резиновій ізоляції (1,5) 3 метра.. двойна розетка + вилка. (подовжувач до 3 кВт...) Ціна - 80 грн..

а якщо провід січеням на 2,5 ще + 15 грн.

Опубліковано

Просто 20 м кабелю 2 жили 4-5 кВт скільки вартуватиме? (Маю катушку від китайського подовжувача, кабель сміття, катушка непогана, мож що змайструю)

3 розетки. 95грн.

20 м. Польського кабелю на 2 жили (січеня реально 1,5) буде по 7,5 грн. і того 150 грн.

Опубліковано

Якраз такі люди з мінімумом знань підуть і куплять на ринку, або в магазинах типу Епіцентр, а не будуть шукати їх по форумах, невідомо чиєї збірки.

"з мінімумом знань".. небезпечно мати справу з електрикою. Мені приходилось і приходиться ремонтувати саморобні пристрої від таких у яких мінімум знань.. так їх страшно відкривати... коли дроти в цьому подовжувачі як пучок оголеного волосся... самому страшно робиться.. як ще це все не сплавилось і не спалили помешкання))

Опубліковано

3 розетки. 95грн.

20 м. Польського кабелю на 2 жили (січеня реально 1,5) буде по 7,5 грн. і того 150 грн.

А скільки реально витримує 1.5мм? Якщо, припустим я пром фен на 2 кВт, утюг на 2кВт включу і шурупокрут на 500Вт, грітись не буде?

Опубліковано

3 розетки. 95грн.

А скільки реально витримує 1.5мм? Якщо, припустим я пром фен на 2 кВт, утюг на 2кВт включу і шурупокрут на 500Вт, грітись не буде?

утюг+фен це вже 4кВт.. 18А. і це не мало.. більше не раджу..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...