Перейти до змісту

НУ от вам сайт Утел.

Рекомендовані повідомлення

инет - 5 коп/МБайт

Якщо не секрет наскільки активно ти користуєшся мобільним інтернетом (середній обсяг трафіку в місяць)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 162
  • Створено
  • Остання відповідь
Побольше бы конкурентов, чтоб цены таяли :rolleyes:

У мну:

внутри 5 номеров U'family - 0 коп.

внутри "семьи" (2 номера) - 5коп/мин

на стационарные - 25 коп/мин

на все остальные - 70 коп/мин

инет - 5 коп/МБайт

круто? :)

Andruha_gpz28 , с меня пифо!

Наскільки мені відомо цей тариф лише для співробітників Укртелекому. Чи вже можна й так купити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

инет - 5 коп/МБайт

Якщо не секрет наскільки активно ти користуєшся мобільним інтернетом (середній обсяг трафіку в місяць)

Месяц еще не прошел, жена пользовалась со мной на пару в тестовом режиме, проверяли скорость и стабильность. Но в ее телефоне нет поддержки HSDPA, только EDGE :) А там всего :) 380 КБит/с, правда стабильно - не было ни единого разрыва, не бы-ло! :)

Себе взял СЭ G502, там оно поддерживается, завтра потестю и скажу.

Для почты, аськи и серфинга хватает примерно до 50-100 М в день.

Для всего остального есть ДГ Стрим-анлим и ОГО! (от последнего буду отказываться - по сравнению с Датагруп - унылое г%вно)

Побольше бы конкурентов, чтоб цены таяли :rolleyes:

У мну:

внутри 5 номеров U'family - 0 коп.

внутри "семьи" (2 номера) - 5коп/мин

на стационарные - 25 коп/мин

на все остальные - 70 коп/мин

инет - 5 коп/МБайт

круто? :)

Andruha_gpz28 , с меня пифо!

Наскільки мені відомо цей тариф лише для співробітників Укртелекому. Чи вже можна й так купити?

Акцiя вiд Utel "Пiдключи родину до пакета послуг U'family"

Тiльки з 20 серпня по 31 жовтня 2008 року Utel пропонує пiдключення до пакета послуг U'family.

Ви маєте чудову нагоду стати власником акцiйного флаєра* та скористатись перевагами пакета послуг U'family:

...........

Отримати акцiйний флаєр можна зателефонувавши до 31 серпня 2008 року на номер Контакт Центру Utel:

8-800-500-11-88

Пiдключення за флаєрами вiдбуватиметься до 31 жовтня 2008 року.

Увага! Кiлькiсть флаєрiв обмежена!

*Флаєр необхiдно зберiгати до моменту пiдключення пакета послуг та пред'явити його при оформленнi документiв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto подивився сайт utel і там вказана вартість пакета 25 грн/міс. Це на кожен з п"яти пакетів?

Хочу собі взяти Utel. Як покриття в р-ні Варшавського ринку, зокрема біля ТЦ Слон. Можливо скинеш заміри швидкості! Дуже буду вдячний якщо ці заміри в р-ні Варшавки. +1. Взагалі, яка середня швидкість Utel, мається на увазі через телефон з HSDPA.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto подивився сайт utel і там вказана вартість пакета 25 грн/міс. Це на кожен з п"яти пакетів?

Хочу собі взяти Utel. Як покриття в р-ні Варшавського ринку, зокрема біля ТЦ Слон. Можливо скинеш заміри швидкості! Дуже буду вдячний якщо ці заміри в р-ні Варшавки. +1. Взагалі, яка середня швидкість Utel, мається на увазі через телефон з HSDPA.

Я живу напротив варшавки. Вытягивал до 70 кбайт/сек. В районе 5 школы до 100 кбайт/сек вытягивал. Вообщем хватает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 грн. стоит плата за 1й месяц, на все 5 номеров. И дальнейшая плата заносится на 1 номер, а все остальные общаются из этих денег. 25 грн стоят все 5 номеров. Но тебе надо раздобыть флаер.

326291413.png

вот вам скорость в районе Варшавки :0095: Кто там говорил про Интертелеком? Выложите результат, а потом сравним :)

ЗЫ не пойму, почему пинг такой О_о.

ЗЗЫ на Франкфурт еще быстрее, 2566 КБит/с на аплоад, пинг такой же :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда. Так ак швидкість скачування яка?

Повинно бути 400 КБАЙТ/с

А то в мене шось сумніви на рахунок цих лічильників.

+ швидкість 4мбіт, а пінг 1700... Маячня якась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ швидкість 4мбіт, а пінг 1700... Маячня якась.

ты вообще знаешь свойства пинга, который идет по спутниковому каналу?

специалист...

ты вообще перестанешь пургу нести в каждой теме?

или тебя забанить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шура, слідкуй за словами.

Думаю, не варто тобі нагадувати що б з тобою було би в Чечні або на Сицилії, але, і в Луцьк можливо коли сь прийдется заглянути, так що, будь коректніше :)

По темі - Трафік Утел йде по спутниковому каналу? (це не наїзд а питання)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, не варто тобі нагадувати що б з тобою було би в Чечні або на Сицилії, але, і в Луцьк можливо коли сь прийдется заглянути, так що, будь коректніше :)

По темі - Трафік Утел йде по спутниковому каналу? (це не наїзд а питання)

ну-ну, что со мной было бы в Чечне или на Сицилии?

и чем мне грозит визит в Луцк?

а по теме: UMTS/WCDMA - это конечно проводные технологии :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UMTS/WCDMA - это конечно проводные технологии

А от твоє ламерство і поперло наружу.

Про який супутник ти говориш?

UMTS/WCDMA НІ РАЗУ не супутникові технології.

Це раз. Друге. Як ти би міг логично домислити (хоча напевно ти цього так і не зрозумів) трафік йде спочатку на вишку у місті, а потім, напевно, по проводу аж до німечинни та лічильника Діфото.

Це скоріше всього так. Не бачу смислу гоняти цей траф на спутник. Але... Все може бути.

Якщо все так... Тоді незрозуміло чому там такий пінг, тому що у тому ж GPRS(де трафік йде теж спочатку на вишку) пінг в районі 200-400мс...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стартовый UTry теперь Твiй Подвiйний U'try

Тiльки з 15 вересня до 15 жовтня 2008 року Utel проводить акцiю для неконтрактних абонентiв "Твiй подвiйний U'try".

Почни користуватися послугами Utel та отримай вдвiчi бiльший обсяг даних для завантаження вiдео та музичних файлiв, перевiрки електронної пошти, пошуку рiзноманiтної iнформацiї в мережi Iнтернет, вдвiчi бiльше хвилин для спiлкування з друзями та близькими за допомогою вiдео та голосових дзвiнкiв та в вдвiчi бiльше SMS-повiдомлень.

Завдяки акцiйнiй пропозицiї "Твiй Подвiйний U'try" кожен неконтрактний абонент, що придбає лише за 50 гривень стартовий пакет U'try та активує USIM карту (зробить перший дзвiнок) протягом дiї акцiї, отримає у вартiсть стартового пакета подвiйний набiр послуг:

* 256 Мбайт мобiльного Iнтернету зi швидкiстю до 3,6 Мбiт/с;

* 50 хвилин голосових та вiдео дзвiнкiв;

* 50 SMS-повiдомлень;

* та 10 гривень на будь-якi послуги на Ваш вибiр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В мене питаннячко до форумчан, що користуються інтернетом U`tel з мобільного пристрою: на скільки часу вам вистачає акумулятора? У мене ICQ розряджає акумулятор за кілька годин користування. Той самий ICQ клієнт на тому ж смартфоні (Nokia N95 8Gb) при використанні Kyivstar GPRS працює без проблем, заряду батареї вистачає на 1-2 дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3G однозначно грузит аккумулятор сильнее. Но не в разы, а на 20-30%.

А вообще аськой лучше пользоваться ч-з ЖПРС - не тот формат :0123: Через ВСДМА качать что-то можно или по нету лазить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того, щоб не сідав акумулятор, підєдную телефон до підзарядки. HSDPA немає. Конектиться на швидкості 460 кб/сек. Реально при закачці архіву - 20 - 80 кб/сек. Для аськи і шарінгу вистачає, але іноді бувають затикі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто має лишній пакетик U'family. Хочу купити!

Хто має лишній пакетик U'family. Хочу купити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що отримав я сьогодні на руки флаєр на підключення до U'family. Дякую! Подарували! Підключу для себе номер і ще 1-2 для сім'ї. Користуюся Бі Західний, порівняв ціни однакові... 70 коп. на інші, а 7 коп. на Бі користуюся лише для номерів сім'ї. Підключу (безкоштовно) 1 домашній стаціонарний номер по 5 коп/хв.

1-2 номери можу запропонувати, безкоштовно!!! Пишіть ПЛ чи аська 408697722.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що народ нікому не потрібно Utel? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Укртелеком» разработал проект сети 3G, которая охватит всю территорию Украины

«КоммерсантЪ Украина» // 16.10.2008

Телекоммуникационная компания «Укртелеком» разработала проект строительства и эксплуатации сети мобильной связи третьего поколения (3G), которая охватит всю территорию Украины. Об этом пишет издание «КоммерсантЪ Украина».

По мнению экспертов, стоимость проекта составляет 687,22 млн. долл., при этом «Укртелеком» планирует привлечь для его реализации 250 млн. долл. у негосударственных инвесторов.

По расчетам специалистов компании, прибыльность проекта составит 34% в год в случае, если абонентами сети мобильной связи станут 9 млн. человек, ежегодные доходы составят в среднем 550 млн. долл., а расходы на эксплуатацию сети – 292,24 млн. долл.

По словам заместителя председателя правления ОАО «Укртелеком» Игоря Сиротенко, сейчас построена сеть 3G, которая способна обслуживать 1 млн. клиентов.

«В настоящее время наша клиентская база составляет 60 тыс. человек, но мы ее наращиваем. В последнее время активизировались продажи в этом сегменте, и к концу года мы планируем иметь более 200 тыс. клиентов. Безусловно, в следующем году нам этих емкостей не хватит, и мы будем увеличивать количество точек доступа. Правда, ситуация в мире сейчас такова, что занимать деньги для реализации инвестиционных проектов невыгодно», - сообщил Сиротенко.

Напомним, что ОАО «Укртелеком» является национальным оператором и монополистом фиксированной связи, а также предоставляет услуги 3G связи стандарта UMTS под ТМ Utel.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Дія акційних флаєрів U'Family продовжено до 1 грудня ц. р.

Так що, хто ще потребує, ласкаво просимо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Озвучте, будь-ласка, більш детальну інформацію стосовно U'family, які умови на даний момент!

Або можливості дайте лінк де можна прочитати.

Подумую самому підключитись на Utel. От цікавлюсь умовами, які переваги, це контракт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Utel тестує USSD:

*123#

*145#

Тестується й автоматичне меню за номером 1188...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть плс, в кого можна роздобути ті акційні флаєри (якщо та акція ще діє)?

І що там зараз з Утел-тарифами нового? Все-таки новий рік на носі....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...