Перейти до змісту

Skrill - как вывести ?

yurkkkin

Рекомендовані повідомлення

Кто сталкивался с проблемой?

у меня получилось привязать карту приват банка (visa)

Но как говорят - с начало думай - потом делай . я сделал все наоборот .

Пустил на вывод деньги . Сейчас читаю что на приват банк нереально вывести деньги.

Карта Гривневая.

Кто что слышал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все реально, тільки карточку тра доларову (відкрити швидко можна)

Приват виводить за 3-5 днів але дере грошей дофіга: 10 чи 12 баксів + якісь ще відсотки

Укрсиб теж має робити за 3 дні але мені чьот не свезло і йшли 10, але зате комісії 0,5% чи щось типу того і 29 грн в місяць за обслуговування

але це все дуже стрьомна штука. Якщо десь доведется декларацію заповнювати і побачать що гроші з-за кордону регулярно заводите - штраф здається 50000 грн а мо і срок, вже не пам’ятаю бо давно читав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все реально, тільки карточку тра доларову (відкрити швидко можна)

Приват виводить за 3-5 днів але дере грошей дофіга: 12 баксів + якісь ще відсотки

Укрсиб теж має робити за 3 дні але мені чьот не свезло і йшли 10, але зате комісії 0,5% чи щось типу того і 29 грн в місяць за обслуговування

але це все дуже стрьомна штука. Якщо десь доведется декларацію заповнювати і побачать що гроші з-за кордону регулярно заводите - штраф здається 50000 грн а мо і срок, вже не пам’ятаю бо давно читав

Ну а якщо карта гривнева? воно не переведе в грн автоматично? Повинно ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пару доларів і картку маєте.... не спорю, процент за обналічку - нагловатий ,але спати спокійно, бо не буде питання

Якщо десь доведется декларацію заповнювати і побачать що гроші з-за кордону регулярно заводите - штраф здається 50000 грн а мо і срок

Ну а якщо карта гривнева? воно не переведе в грн автоматично? Повинно ж.

переведе ,по курсу банка, і строк до тижня, сам так колись робив (коли картки skrill не було)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене була долорова картка, але виводити всерівно не міг, бо банк вимагав довідку що це гроші не з/п і т. д., а в мене такої довідки не було, гроші тиждень повисіли на рахунку банка і повернулись назад на Скріл. Втратив лише на комісіях різних(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене була долорова картка, але виводити всерівно не міг, бо банк вимагав довідку що це гроші не з/п і т. д., а в мене такої довідки не було, гроші тиждень повисіли на рахунку банка і повернулись назад на Скріл. Втратив лише на комісіях різних(((

замовляєте дебетову картку skrill (15 євро коштувала раніше) а потім знімаєте де захочете, ще є якісь варіанти виводу на вебмані,але не користуюсь ними...

P.S. Якщо будете знімати 100-200 доларів, то звичайно - "жаба буде давити" за комісію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скрілл же відкривають лише громадянам євросоюза... нє ?

як вимутив ? колися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як вимутив ? колися

путем "нехитрых манипуляций".... ситуація така була...нічого протизаконного ;)

а тепер, як виявилось, можна і payoneer прив'язати, це взагалі без проблем, мені карта йшла до 10-днів і без передоплати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виводив на долларовий рахунок Укрсиббанка, прийшли гроші досить швидко, за пару днів.

Якщо десь доведется декларацію заповнювати і побачать що гроші з-за кордону регулярно заводите - штраф здається 50000 грн а мо і срок, вже не пам’ятаю бо давно читав

В цьому ділі головне не палитися. :) Знаю особисто декілька гастарбайтерів-нелегалів, які систематично перечисляють із Московії на свої укр. рахунки зарплату вже не перший рік, і всьо гут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вивилось через 5 днів

виводив 150$ - Зачислелось 2250грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виводив вже разів 30-40. Користуюсь ОТП банком. Картка доларова. Все чудово. :)

Наскільки я знаю, то Скрілл робить свої картки не лише громадянам ЄС. Просто треба мати ВІП-статус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15,6% за перевод бабок в фіг-зна-шо ? :) а потім ще те фіг-зна-що по такому ж курсу виводити треба в готівку ? :)

логіки нуль - скрілл вивести простіше і дешевше

даж не знаю на яких дибілів це розраховано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...