Перейти до змісту

Skrill - как вывести ?

yurkkkin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кто сталкивался с проблемой?

у меня получилось привязать карту приват банка (visa)

Но как говорят - с начало думай - потом делай . я сделал все наоборот .

Пустил на вывод деньги . Сейчас читаю что на приват банк нереально вывести деньги.

Карта Гривневая.

Кто что слышал?

Опубліковано

Все реально, тільки карточку тра доларову (відкрити швидко можна)

Приват виводить за 3-5 днів але дере грошей дофіга: 10 чи 12 баксів + якісь ще відсотки

Укрсиб теж має робити за 3 дні але мені чьот не свезло і йшли 10, але зате комісії 0,5% чи щось типу того і 29 грн в місяць за обслуговування

але це все дуже стрьомна штука. Якщо десь доведется декларацію заповнювати і побачать що гроші з-за кордону регулярно заводите - штраф здається 50000 грн а мо і срок, вже не пам’ятаю бо давно читав

Опубліковано

Все реально, тільки карточку тра доларову (відкрити швидко можна)

Приват виводить за 3-5 днів але дере грошей дофіга: 12 баксів + якісь ще відсотки

Укрсиб теж має робити за 3 дні але мені чьот не свезло і йшли 10, але зате комісії 0,5% чи щось типу того і 29 грн в місяць за обслуговування

але це все дуже стрьомна штука. Якщо десь доведется декларацію заповнювати і побачать що гроші з-за кордону регулярно заводите - штраф здається 50000 грн а мо і срок, вже не пам’ятаю бо давно читав

Ну а якщо карта гривнева? воно не переведе в грн автоматично? Повинно ж.

Опубліковано

пару доларів і картку маєте.... не спорю, процент за обналічку - нагловатий ,але спати спокійно, бо не буде питання

Якщо десь доведется декларацію заповнювати і побачать що гроші з-за кордону регулярно заводите - штраф здається 50000 грн а мо і срок

Ну а якщо карта гривнева? воно не переведе в грн автоматично? Повинно ж.

переведе ,по курсу банка, і строк до тижня, сам так колись робив (коли картки skrill не було)

Опубліковано

в мене була долорова картка, але виводити всерівно не міг, бо банк вимагав довідку що це гроші не з/п і т. д., а в мене такої довідки не було, гроші тиждень повисіли на рахунку банка і повернулись назад на Скріл. Втратив лише на комісіях різних(((

Опубліковано

в мене була долорова картка, але виводити всерівно не міг, бо банк вимагав довідку що це гроші не з/п і т. д., а в мене такої довідки не було, гроші тиждень повисіли на рахунку банка і повернулись назад на Скріл. Втратив лише на комісіях різних(((

замовляєте дебетову картку skrill (15 євро коштувала раніше) а потім знімаєте де захочете, ще є якісь варіанти виводу на вебмані,але не користуюсь ними...

P.S. Якщо будете знімати 100-200 доларів, то звичайно - "жаба буде давити" за комісію...

Опубліковано

як вимутив ? колися

путем "нехитрых манипуляций".... ситуація така була...нічого протизаконного ;)

а тепер, як виявилось, можна і payoneer прив'язати, це взагалі без проблем, мені карта йшла до 10-днів і без передоплати...

Опубліковано

Виводив на долларовий рахунок Укрсиббанка, прийшли гроші досить швидко, за пару днів.

Якщо десь доведется декларацію заповнювати і побачать що гроші з-за кордону регулярно заводите - штраф здається 50000 грн а мо і срок, вже не пам’ятаю бо давно читав

В цьому ділі головне не палитися. :) Знаю особисто декілька гастарбайтерів-нелегалів, які систематично перечисляють із Московії на свої укр. рахунки зарплату вже не перший рік, і всьо гут.

Опубліковано

Виводив вже разів 30-40. Користуюсь ОТП банком. Картка доларова. Все чудово. :)

Наскільки я знаю, то Скрілл робить свої картки не лише громадянам ЄС. Просто треба мати ВІП-статус.

Опубліковано

15,6% за перевод бабок в фіг-зна-шо ? :) а потім ще те фіг-зна-що по такому ж курсу виводити треба в готівку ? :)

логіки нуль - скрілл вивести простіше і дешевше

даж не знаю на яких дибілів це розраховано

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...