Eney Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:32 Автор #26 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:32 Треба було написати, що мінімальні знання будуть мати на вихлопі таку-то зарплату. Тоді б не було цього трололо на дві сторінки. Людина зі знаннями middle Oracle DBA знає на який рівень ЗП вона може претендувати. Зміст цього оголошення - дати інформацію. Ті кому треба звернуться і це саме головне. Обговорення в даній темі ні до чого не зобов'язує, тому і така активність
diezel Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:34 #27 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:34 Ви помиляєтесь в головному. Я приводив цифри для прикладу і для ілюстрації процесу. Як скажете. Наскільки я розумію, ви цікавитесь умовами нашої компанії тільки теоретично. Плюс у вас добре розвинута фантазія. Але боюсь для того щоб претендувати на конкретну вакансію цього замало. Тому що ми все ще обговорюєм вакансію Oracle DBA З умовами вашої компанії я знайомий практично, тому мою фантазію можна лишити у спокої. І на посаду я не претендую в першу чергу, тому що знайомий з умовами вашої компанії, а вже потім - тому що я не Oracle DBA. Зміст мого першого повідомлення в цій темі, це пояснення ймовірних причин того, чому для вакансії не вказано розмір ЗП. Якось так.
seolutsk Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:36 #28 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:36 Людина зі знаннями middle Oracle DBA знає на який рівень ЗП вона може претендувати. Нормальні компанії все-одно вказують вилку з/п, від і до. Якщо Ви її не вказуєте, то просто хочете зекономити на зарплаті, признайтесь в цьому. Ну або ж вона на стільки сміхотворна, що її тут соромитесь озвучити
Eney Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:41 Автор #29 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:41 ТС, Ваша помилка в тому, що Ви вважаєте, що розмістили вакансію на українському Oracle DBA форумі, або ж на хабрі чи подібному профільному ресурсі, де всі вже звикли до "перегляду з/п кожен рік", "плюшки у вигляді страхування, безкоштовних обідів, безкоштовних місць для паркування", "зарплаті по результатам співбесіди (хоча вилка з/п у нормальних компаній все-одно зазвичай вказується)" та іншого. Ви ж розмістили вакансію на форумі міста Луцьк, де IT сфера не є на рівні Києва і люди не звикли йти до роботодавця, який дає зарплату "по результам співбесіди". Роблю висновок, що або Ви не хочете справді нового працівника, бо Ви не справжній хх, або ж просто хочете нормально депмінганути зарплату в порівнянні з тим самим Києвом, тому не вказуєте зарплату.Чому ви думаєте що це помилка? Це розповсюдження інформації. І нам треба людина з Луцька для роботи в Луцьку. Я знаю що людей які мають відповідні знання в Луцьку менше, але не втрачаю надії. Плюс ми шукаєм не тільки тут.До вашого коментарю про ЗП - зарплатня не залежить від міста. Ми рахуємось частиною львівського офісу. Тому ЗП такі самі як у Львові.
Eney Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:50 Автор #30 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:50 Людина зі знаннями middle Oracle DBA знає на який рівень ЗП вона може претендувати. Нормальні компанії все-одно вказують вилку з/п, від і до. Якщо Ви її не вказуєте, то просто хочете зекономити на зарплаті, признайтесь в цьому. Ну або ж вона на стільки сміхотворна, що її тут соромитесь озвучити Я декілька раз пояснив що ЗП в даному випадку не може бути визначена заздалегідь бо це не чесно по відношенню до кандидата. Тому не хочу повторюватись.
seolutsk Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:52 #31 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:52 Я декілька раз пояснив що ЗП в даному випадку не може бути визначена заздалегідь бо це не чесно по відношенню до кандидата. Тому не хочу повторюватись.Ви знаєте, що таке вилка з/п і просто з/п?
Eney Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:59 Автор #32 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 11:59 Ви знаєте, що таке вилка з/п і просто з/п?Знаю. Але не розумію навіщо ми це обговорюєм? Зрозумійте що людині яка зацікавлена в даній вакансії достатньо надіслати резюме, після чого вона отримає всі відповіді на всі запитання. Все чітко, ясно і прозоро.
olegvt Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 12:10 #33 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 12:10 Зазвичай людина яка доросла до міддла, вже знає рівень своєї зп і не тільки по Києву. Була дана інформація, для людей яким це цікаво, які не мають змоги наприклад переїхати у інше місто (сім"я/діти/друзі тощо). P.S. Я так розумію в темі одні ОСР відписуються .
SlavikSOFT Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 12:24 #34 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 12:24 Насправді коли кандидат скидає резюме він зазначає свій "потолок" ЗП - до чого він прагне.Якщо роботодавець бачить що працівник попадає в вилку (або навіть трохи і вискакує з неї) то призначається співбесіда і можливо тестове завдання.Якщо кандидат тягне навіть на більшу ЗП то фірма дає йому його "потолок" і через рік для збереження спеціаліста ще підніме.Якщо ж кандидат не зовсім доказав своє резюме але фірма бачить потенціал - вона може запропонувати менше від "потолка" кандидата і далі все залежить від кандидата.п.с. Дуже часто "потолок" кандидата вказується з врахуванням можливих торгів по ЗП. Тому кандидат може погодитись на меншу ЗП, але якщо це справді спец то і торгів не буде.додам - є фірми де ІТ - це виробничий підрозділ, а є фірми - де облуговуючий. В цих фірмах і підхід різний.
LSD Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 12:24 #35 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 12:24 По моєму якщо американська компанія набирає спеціалістів тут то логічно що вони хочуть зекономити. Для сфери ІТ речі поняття "оплата за результатами співбесіди".І не потрібно тут полеміки про вилки і ложки. Тобто вони готові мабуть взяти і сеньйора аби такий найшовся .... і зп дати пристойну... Питання по суті: привязуєте зп до бакса?
Eney Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 12:45 Автор #36 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 12:45 По моєму якщо американська компанія набирає спеціалістів тут то логічно що вони хочуть зекономити. Для сфери ІТ речі поняття "оплата за результатами співбесіди". І не потрібно тут полеміки про вилки і ложки. Тобто вони готові мабуть взяти і сеньйора аби такий найшовся .... і зп дати пристойну... Питання по суті: привязуєте зп до бакса? ЗП прив'язана, навіть дуже
Eney Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 14:50 Автор #37 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 14:50 ТС і далі не розуміє, або робить вигляд - що від нього хочуть .. раджу в такому випадку просто почитати правила форуму .. де сказано, що потрібно вказати хоча б мінімальний рівень ЗП ... Я не можу вказати рівень ЗП який буде в Job Offer і пояснив чому. Якщо ви хочете знати на яку ЗП ви можете розраховувати як Oracle DBA - пришліть своє резюме. Після цього я зможу озвучити на який рівень ЗП ви зможете претендувати.
olegvt Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 14:59 #38 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 14:59 Повторюсь ще раз зазвичай людина яка доросла до міддла, вже знає рівень своєї зп і взмозі оцінити себе як спеціаліста. Оголошення було дане для людей які не мають змоги наприклад переїхати у інше місто або хочуть повернутись в Луцьк, причини в кожного свої. Всім кому адресоване дане оголошення прекрасно його зрозуміли. P.S. Щось я забув, а так робота в американській фірмі, де всі слова на "вумній мові"
mula Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 15:51 #39 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 15:51 @Zheny@ Якщо не секрет озвуч будь ласка приблизну суму яку ти заробляєш в місяць і сферу в якій працюєш . Дякую.
diezel Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 16:19 #40 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 16:19 @Zheny@ Якщо не секрет озвуч будь ласка приблизну суму яку ти заробляєш в місяць і сферу в якій працюєш . Дякую. Так ти б з себе і починав. Озвучу давай, не соромся.
ferryman Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 16:23 #41 Опубліковано 6 Листопада, 2014 в 16:23 Якщо не секрет озвуч будь ласка приблизну суму яку ти заробляєш в місяць і сферу в якій працюєш $3200/IT
Катя Давидюк Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 11:53 #43 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 11:53 Ти напевно ніколи, не працював в таких компаніях,Не всім везе там працювати. Зачасту і знання мало допомагають.ТС завважив, що контора штатовська. У них це норма. Вчити персонал. Вкладати гроші у їхній розвиток. А в нас - "А нафіга?" Легше вигнати того, хто менше знає, і взяти того, хто більше.І майже без різниці по ЗП.за останні роки мав кілька різних співбесід, і мені стало образливо за наших людей. Вони готові свій труд і знання продавати за безцінь.Робота, яка коштує не менше ніж 4к грн, була продана за 2500. І це чоловік знає реально на 4к. А працює за 2,5. Отак себе не цінуємо...коли є сім"я, яку треба годувати, а пропозицій гідної зарплатні немає, то люди погоджуються навіть на "недостойні 2500", аби діти не лишились голодними. тому ваше трердження є досить егоїстичним, скоріш за все, зараз вам немає про кого піклуватись, тому ви можете собі дозволити на сторінці, де люди шукають роботу, вести такі дискусії. це сумно
BkSeo Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 12:00 #44 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 12:00 тому ви можете собі дозволити на сторінці, де люди шукають роботу, вести такі дискусії. це сумноЦе не зовсім так, тут люди обговорюють конкретну посаду, про що йде мова - Ви шановна, скоріш за все навіть гадки не маєте...Для довідки, тут зарплата 2,5-4К гривень - навіть не розглядається
Zheny@ Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 12:15 #45 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 12:15 @Zheny@ Якщо не секрет озвуч будь ласка приблизну суму яку ти заробляєш в місяць і сферу в якій працюєш . Дякую. Може тобі ще ключ від квартири, де ці гроші лежать?© навіть не збираюся. Хто ви такий, щоб я це робив? Може ще викласти сюди паспортні (сканкопії) дані та ІПН ? ому ви можете собі дозволити на сторінці, де люди шукають роботу, вести такі дискусії. це сумно А ви ще звідки тут взялися? І хто вам дозволив тут про мене судити? Якби мені не було про кого піклуватися, я б цю країну покинув би ще на початку 2000-х! Я запитав топікстартера про утворення ЗП! Чому саме по результатам співбесіди. Відповідь отримав. А тема перетворилася у міряння пісюнами, хто скільки заробляє. Якщо я відповім, що меше, ніж там проскакувало? То у вас виросте? Ваш ЧСВ збільшиться, до масштабів космосу? А якщо скажу, що Більше? То ви підете стрілятися / топитися? До чого все це було?
Eney Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 08:23 Автор #46 Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 08:23 Є запитання. Чи немає серед тих кто читає цю тему адміністраторів баз данних (SQL, MySQL або інших) які гарно знають англійську? Потрібно вміння спілкуватись на англійській (Intermediate підходить). Будь-ласка, напишіть мені приватом. Дякую!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.